Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Please...

Οπως τα λες ειναι. Ολοι ψαχνουμε να βρουμε την καλυτερη τιμη με τους καλυτερους ορους. Πριν γινει η παραγγελια απο το "καλυτερο" μαγαζι εχουμε τους τελικους συμμετεχοντες και ο καθενας αναλαμβανει να πληρωσει την δικια του τν.

Δεν έχει εγγύηση ελληνικής αντιπροσωπείας,αν συμβεί κάτι λογικά θα πρέπει να τη στείλεις στην έδρα της εταιρείας που είναι στη Γαλλία,μιας και από εκεί γίνεται η εισαγωγή. djx33 κοίτα ποιος οργανώνει το κάθε Powerbuy και μετά μέσω Pm ρώτησε για λεπτομέρειες. Καλό είναι να μην ανακοινώνονται τα πάντα δημόσια σχετικά με την όλη διαδικασία για να μην δημιουργείται σύγχυση στα άτομα που το διοργανώνουν από τα πάρα πολλά pms τα οποία πολλές φορές δεν συνοδεύονται από αληθινό ενδιαφέρον.

Μιλησα με Expansys και μου ειπαν οτι εχει .... Πανευρωμαϊκη εγγυηση... οποτε ειναι οπως τα λεει ο Gataros. κι ετσι εγω λεω να την αποκλεισουμε. Βασικα δεν προτεινω κατι απλως λεω οτι εγω απο εκει TV δεν παιρνω! .- και απο διαθεσημότητα ιδεα δεν εχω τι παιζει και εγω την θελω αρκετα γρηγορα.

Μιλησα με Expansys και μου ειπαν οτι εχει .... Πανευρωμαϊκη εγγυηση... οποτε ειναι οπως τα λεει ο Gataros. κι ετσι εγω λεω να την αποκλεισουμε. Βασικα δεν προτεινω κατι απλως λεω οτι εγω απο εκει TV δεν παιρνω! .- και απο διαθεσημότητα ιδεα δεν εχω τι παιζει και εγω την θελω αρκετα γρηγορα.

Σοφή κίνηση που δεν μπλέκετε με "πανευρωπαϊκές εγγυήσεις" αλλά πρέπει να βιαστείτε για να βρείτε κομμάτια εγκαίρως...για αυτούς που βιάζοντε μιλάω....

Σοφή κίνηση που δεν μπλέκετε με "πανευρωπαϊκές εγγυήσεις" αλλά πρέπει να βιαστείτε για να βρείτε κομμάτια εγκαίρως...για αυτούς που βιάζοντε μιλάω....

Εσυ γιατρε μου γιατι δεν κανεις μια προσφορουλα οριακα μεγαλυτερη του δωρεανγια τις XL2?

Εσυ γιατρε μου γιατι δεν κανεις μια προσφορουλα οριακα μεγαλυτερη του δωρεανγια τις XL2?

Ευχαρίστως να σας βοηθήσω ... άλλο που δεν θέλω αλλά δεν θέλω να εκτεθώ σε εσάς λόγω κακής κάκιστης διαθεσιμότητας!

Με ενημέρωσε η αντιπροσωπεία πως δεν υπάρχουν κομμάτια πλέον πουθενά στην Ευρώπη!

Μόνο 52άρες είχε !

52άρες έχω
46 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
42 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Άρα, να σας προτείνω κάτι που δεν θα μπορώ να σας εγγυηθώ παράδοση δεν έχει νόημα, μην κοροιδευόμαστε...

Κι εγώ συμφωνώ ότι δεν πρέπει να πάρουμε από εκεί απλά λέω τις τιμές που τουλάχιστον θα πρέπει να μας κάνουν τα ελληνικά καταστήματα...(ειδικά με τέτοιο powerbuy).

Ευχαρίστως να σας βοηθήσω ... άλλο που δεν θέλω αλλά δεν θέλω να εκτεθώ σε εσάς λόγω κακής κάκιστης διαθεσιμότητας!

Με ενημέρωσε η αντιπροσωπεία πως δεν υπάρχουν κομμάτια πλέον πουθενά στην Ευρώπη!

Μόνο 52άρες είχε !

52άρες έχω
46 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
42 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Άρα, να σας προτείνω κάτι που δεν θα μπορώ να σας εγγυηθώ παράδοση δεν έχει νόημα, μην κοροιδευόμαστε...

Εγώ που βιάζομαι προτείνω να αρχίσουμε την έρευνα αγοράς με τα τεμάχια που θα έχουμε μεχρι την Τετάρτη. (Αυτό το λέω προφανώς επειδή βιάζομαι...και θα ήθελα τις τηλεοράσεις πριν τα Χριστούγεννα).
Εσείς τι λέτε;

Μόνο 52άρες είχε !

52άρες έχω
46 ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ
42 ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΑΥΡΙΟ

Δεν ειναι κοροιδια να μας πεις "τοσο" αλλα παραδοση το νωριτερο "τοτε". Αρκει το "τοτε" να ειναι ειλικρινες.

Δεν ειναι κοροιδια να μας πεις "τοσο" αλλα παραδοση το νωριτερο "τοτε". Αρκει το "τοτε" να ειναι ειλικρινες.

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι έμπορος και μάλιστα θέλω να λέγομαι και ειλικρινείς έμπορος...

Δεν μπορώ να σου πώ τόσο γιατί απλά άν έχω λίγες δεν πρόκειται να τις σκοτώσω....

Δεν μπορώ να σου πώ τότε γιατί δεν τις φέρνω εγώ Ελλάδα και αυτήν την στιγμή δεν προλαβαίνουν τα εργοστάσια τους (τελείως δικά τους) να κατασκευάζουν panel !!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ...

Δεν λέω τίποτα κ δεν δημιουργώ ψεύτικες ελπίδες ....

Όταν θα έχω οτιδήποτε νεότερο και μόνο τότε, θα βγώ να σας δώσω κάτι...

Etien, επισημάνσεις στο πως θα φαίρομαι και τι θα λέω εδώ μέσα δεν σηκώνω ... λειτουργώ για το συμφέρον όλων μας πάντα

Μάλλον δεν έχεις καταλάβει ότι είμαι έμπορος και μάλιστα θέλω να λέγομαι και ειλικρινείς έμπορος...

Δεν μπορώ να σου πώ τόσο γιατί απλά άν έχω λίγες δεν πρόκειται να τις σκοτώσω....

Δεν μπορώ να σου πώ τότε γιατί δεν τις φέρνω εγώ Ελλάδα και αυτήν την στιγμή δεν προλαβαίνουν τα εργοστάσια τους (τελείως δικά τους) να κατασκευάζουν panel !!!

ΜΕ ΑΛΛΑ ΛΟΓΙΑ ...

Δεν λέω τίποτα κ δεν δημιουργώ ψεύτικες ελπίδες ....

Όταν θα έχω οτιδήποτε νεότερο και μόνο τότε, θα βγώ να σας δώσω κάτι...

Etien, επισημάνσεις στο πως θα φαίρομαι και τι θα λέω εδώ μέσα δεν σηκώνω ... λειτουργώ για το συμφέρον όλων μας πάντα

Νομιζα οτι ηταν κατανοητο σε ολους πως καλοπροαιρετα και ευγενικα ελεγα οτι δεν θα σε παρεξηγησει κανεις εαν πεις "τοσο" αλλα απο παραδοση .......
Μου φαινεται ομως οτι κρινεις (φανταζεσαι) πως οπως σκεφτεσαι εσυ θα σκεφτονται και οι αλλοι, αποκαλυπτοντας ετσι μια πιθανη σχετικη σου ελλειψη εμφυτης ευγενειας. Νομιζω (ελπιζω) οτι μονο εσυ ανακαλυψες υπονοουμενα στα λεγομενα μου.
Λυπαμε ειλικρινα εαν σε προσεβαλα αθελα μου και σου ζητω συγνωμη.

Νομιζα οτι ηταν κατανοητο σε ολους πως καλοπροαιρετα και ευγενικα ελεγα οτι δεν θα σε παρεξηγησει κανεις εαν πεις "τοσο" αλλα απο παραδοση .......
Μου φαινεται ομως οτι κρινεις (φανταζεσαι) πως οπως σκεφτεσαι εσυ θα σκεφτονται και οι αλλοι, αποκαλυπτοντας ετσι μια πιθανη σχετικη σου ελλειψη εμφυτης ευγενειας. Νομιζω (ελπιζω) οτι μονο εσυ ανακαλυψες υπονοουμενα στα λεγομενα μου.
Λυπαμε ειλικρινα εαν σε προσεβαλα αθελα μου και σου ζητω συγνωμη.

Χαίρομαι λοιπόν που καταλαβαίνει τόσο καλά ο ένας τον άλλον...

Συγνώμη και απο εμένα αν παρεξήγησα (κατάλαβα) λάθος και δεν εκτίμησα σωστά την ευγενική σου ερώτηση (επισήμανση) που ως μόνο σκοπό της είχε (πιθανόν) την άντληση πληροφοριών για το συμφέρον του γενικού συνόλου (όντως??) .

Λυπάμε ειλικρινά εαν σε προσέβαλα άθελα μου και εγώ και σου ζητώ συγνώμη

Χαίρομαι λοιπόν που καταλαβαίνει τόσο καλά ο ένας τον άλλον...

Συγνώμη και απο εμένα αν παρεξήγησα (κατάλαβα) λάθος και δεν εκτίμησα σωστά την ευγενική σου ερώτηση (επισήμανση) που ως μόνο σκοπό της είχε (πιθανόν) την άντληση πληροφοριών για το συμφέρον του γενικού συνόλου (όντως??) .

Λυπάμε ειλικρινά εαν σε προσέβαλα άθελα μου και εγώ και σου ζητώ συγνώμη

Ας το ξεχασουμε. Απο εμενα ειναι σαν να μην συνεβει ποτε. Προσωπικα βασιζομενος στις "παρεμβασεις" σου στα διφορα threads σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση.

Είχα πάρει τηλέφωνο στην expansys και μου είπαν ότι οι Sharp έχουν πρόβλημα με Ελλάδα γιατί ο Έλληνας αντιπρόσωπος "κολλάει" επίτηδες και παράνομα τις διαδικασίες της εγγύησης ταλαιπωρώντας τους αγοραστές.

Καπάκι μίλησα με τον αντιπρόσωπο της Sharp και μου είπε "Δεν μπορούμε ασφαλώς να μην δεχτούμε χαλασμένη Sharp, αλλά ή θα πρέπει να πληρώσεις την επισκευή (κι ας είναι σε εγγύηση) ή θα περιμένεις ΠΟΛΥ. Όταν τον ρώτησα αν έχει κάποιο συγκεκριμένο παράδειγμα μου είπε για έναν τύπο που πήρε την TV του μετά από 4 μήνες.

Και το κερασάκι:
Όταν τον ρώτησα "Δηλαδή έχετε φτιάξει ένα μηχανισμό α-λα δημόσιο (καθυστέρηση σαν τιμωρία) να αποθαρρύνετε τους καταναλωτές να παίρνουν απ' έξω ώστε να βγάζετε κι εσείς σαν ενδιάμεσος μου απάντησε ευθαρσώς:

"Ναι, ακριβώς!"

Ήθελα να ξερα εκείνος ο μαυροιάπωνας που τις φτιάχνει στη φάμπρικα το ξέρει ότι βγάζει πολύ λιγότερα από τον εισαγωγέα;

Ας το ξεχασουμε. Απο εμενα ειναι σαν να μην συνεβει ποτε. Προσωπικα βασιζομενος στις "παρεμβασεις" σου στα διφορα threads σε εχω σε μεγαλη εκτιμηση.

Μα δεν έχει να κάνει με εκτίμηση η όχι εκτίμηση...

Δεν μιλάω σε ανθρώπους που δεν γνωρίζουν το αντικείμενο. Μιλάω σε άτομα γνώστες, γκουρού κτλ που δεν σηκώνουν φούμαρα και δεν θέλουν κοροϊδία...

Δεν θέλω να παρασύρω κανέναν ούτε και να δημιουργήσω τάσεις.]

Βλέπω τι κάνετε, τι ζητάτε και προσπαθώ να βρώ πληροφορίες και να βοηθήσω όσο μπορώ.

Δεν έχω τίποτα να χωρήσω με κανέναν εδώ μέσα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ 52XL2E.
ΜΙΑ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ MONO:ΠΟΙΑ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΪΟΝΤΟΣ ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ? ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΝΑ ΕΡΕΥΝΗΘΟΥΝ ΚΑΙ E-SHOPS ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΟΙΝΟ.

δεν λεμε οτι ετσι θα επρεπε να ειναι .... λεμε οτι ετσι ειναι... αν δεν κανω λαθος. και οτι εγω σε καμια περιπτωση δεν θα ηθελα να παει μια TV που εχω χρυσοπληρώσει να παει σε μια ξενη χωρα και ξανα πισω σε εμενα λογω της κακομεταχείρισης των μεταφορέων! ετσι το σκεφτομαι εγω.

Και ξαναμετραω χαρουμενος:
LC52XL2E : 5 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek, Patraboy
LC46XL2E : 8 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien
LC42XL2E : 2 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis

Συνολο 15 ελα παρε παρε να γινουμε περισσοτεροι!

Sorry!!! Ξαναμετραω χαρουμενος:
LC52XL2E : 5 ---> Zazou8, Zazou8, Zazou8, Stargreek, Patraboy
LC46XL2E : 8 --> Wizzeled, Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien
LC42XL2E : 3 ---> BugsBunny, Spiros Ntoutsis
, nasosto

Συνολο 16 ελα παρε παρε να γινουμε περισσοτεροι!