φίλοι είμαι και εγώ μέσα για μία 46άρα
(η κοπέλα μου μου υποσχέθηκε να μου την αγοράσει αν την παντρευτώ -μιλάω σοβαρά-)
Να το πάρεις το κορίτσι! (και τη Sharp)11-12 χρόνια είμαστε μαζί....
να έχω μια καλή δικαιολογία μετά απο 7 χρόνια.... γιατί παντρεύτηκα !!!
+1!!!Θα παντρευτεις και ζητησες μονο μια τηλεοραση??? Ζητα αγορι μου ολοκληρο dedicated room HOME CINEMA!!!
+1!!!
Πες της ομως της κοπελιας να μην το δένει κόμπο στο μαντήλι, γιατί μπορεί να έχουμε πρόβλημα με τη διαθεσιμότητα της Sharp XL2 και ο Γάμος να αναβληθεί επ' αόριστον...![]()
Είναι λίγο δύσκολο να χτυπήσετε τιμή αν πάτε σε καταστήματα που έχουν στοκ και έχουν αγοράσει με παλιές τιμές συν ότι υπάρχει ο κίνδυνος να σας πασάρουν και τίποτα demo κομμάτια ανάμεσα στα καινούργια... Πάντως από τιμές να ξέρετε ότι από 10 τεμμάχια και πάνω δίνουν ίδια τιμή είτε πάρεις 10 είτε 20. Εμένα τουλάχιστον τότε που ρωτούσα έτσι μου λέγανε. Οπότε ίσως είναι καλύτερα να πάρετε και από περισσότερους από έναν τιμή και να σπάσετε τα άτομα σε 2 ομάδες (εφόσον φυσικά σας δώσουν 2 έμποροι την ίδια τιμή).Ασχημα τα πραγματα... τηλεφώνησα στον Φιδακη (FG Europe) και μου ειπαν οτι εχουνλίγες 52αρες, καθολου 46, καθολου 42. οπότε το μόνο που μπορούμε να κανουμε ειναι να απευθυνθούμε σε μεγαλα καταστήματα που ισος εχουν Στοκ. και σε αλυσιδες που στοκαρουν σε αποθήκες. κακα τα μαντατα!!!! Αχχ Κωστα Κωστα (που λεγανε και οι Α.Μ.Α.Ν.)! :frown::frown:
ΥΓ: για 46/42 θα ξέρουν απο τηναλλη βδομαδα ... και δεν τους ακουσα και πολυ σιγουρους...
Ασχημα τα πραγματα... τηλεφώνησα στον Φιδακη (FG Europe) και μου ειπαν οτι εχουνλίγες 52αρες, καθολου 46, καθολου 42. οπότε το μόνο που μπορούμε να κανουμε ειναι να απευθυνθούμε σε μεγαλα καταστήματα που ισος εχουν Στοκ. και σε αλυσιδες που στοκαρουν σε αποθήκες. κακα τα μαντατα!!!! Αχχ Κωστα Κωστα (που λεγανε και οι Α.Μ.Α.Ν.)! :frown::frown:
ΥΓ: για 46/42 θα ξέρουν απο τηναλλη βδομαδα ... και δεν τους ακουσα και πολυ σιγουρους...
Eιχα σημερα επικοινωνια με ενα πολυ καλο καταστημα ειδικευμενο μονο στο Ηι-Fi και μου εδωσε να καταλαβω πως δεν πρεπει να εχει πολυ μεγαλο προβλημα με την διαθεσιμοτητα. Θα μου απαντησει αυριο και αυτος (+Κοστωβολος). Ας ελπισουμε οτι θα ακουσουμε κατι καλο.
Νομίζω ότι θα πρέπει να πέσουμε κάτω από 2200-2100 για τις 46" και 2800 -2700 για τις 52". Επίσης τι θα γίνει στην περίπτωση μερικής διαθεσιμότητας? π.χ. 5x46" και 3x52"???
Νομίζω ότι θα πρέπει να πέσουμε κάτω από 2200-2100 για τις 46" και 2800 -2700 για τις 52". Επίσης τι θα γίνει στην περίπτωση μερικής διαθεσιμότητας? π.χ. 5x46" και 3x52"???
Αν κολησει καποιος το προσωπακι του επανω σε μια 14αρα crt, εστω και προσωρινα, δεν θα νιωσει τη μαγεια της ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΘΟΝΗΣ? Αρωταω.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.