Με αυτό το σκεπτικό, εμείς που ΔΕΝ μένουμε στην Αθήνα, ΔΕΝ μπορούμε να συμμετάσχουμε στο powerbuy όμως....:ernaehrung004:συμφωνοι αλλα αν σου δωσουν τετοιο μοντελο την παιρνεις,την πας πισω και τους κανεις το μαγαζι μπου@ελο γιατι θα ειναι εκει..στην πολη σου
φαντασου τον κατοικο πχ της Κρητης να παρει απο ιντερνετικο καταστημα,να του την μεταφερουνε με μια χ εταιρεια μεταφορων,να την παρει,να υπογραψει και οτν ανοιξει το κουτι να δει τις πλακετες της τηλ. πεταγμενες εξω..
τι θα κανει?
(κανενας δεν δεχεται να ανοιξεις το πακετο να τσεκαρεις τι παραλαμβανεις..ολο το Σ/Κ αυτο ρωτουσα)
οκ, παντως αν δεν σου την φερει το ιδιο το καταστημα με δικους του ανθρωπους αλλα στην φερει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρακτορειο μεταφορων,θα υπογραψεις την παραλαβη ΧΩΡΙΣ να σε αφησουν να τσεκαρεις ουτε καν να ανοιξεις το κουτι και μετα αν η τv σου ερθει κομματια φροντισε να εχεις κοντα μια καλη κολλα (αν και οπως γνωριζεις αν σπασει το γυαλι δεν ξανακολλαει)
δεν σου μιλαω σαν νομικος αλλα σαν παρολιγον πελατης που ΑΡΝΗΘΗΚΕ μια εξαιρετικη τιμη για μια εξαιρετικη τηλεοραση για αυτον ακριβως τον λογο.Αν η γνωμη μου και η εμπειρια μου δεν σας χρειαζεται καλη επιτυχια και ο θεος μαζι σας
Καλη επιτυχια
ασχετο: εχω πιο πολλα pm παρα posts!:award:
και συντομα ο καδος γεμιζει:bigcry:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.