Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

Λοιπον 9 so far! forum members : Wizzeled, Tromb1, Djx33, z-130, skalex, zazou8, etien,stargreek,BugsBunny!

Απο συνολο προϊοντων εχουμε 7---> Sharp 46XL2E
3---> sharp 52XL2E , 1--->Sharp 42XL2E

Συνολο: 11 Τηλεοράσεις! :BDGBGDB55:

Υ.Γ. Πιστεύω είναι καλά να τελειώσουμε στις 3 Δεκέμβρη όπως αναφέρθηκε παραπάνω, και μετά να τις παραγγείλουμε! ΟΠΟΤΕ, την άλλη Δευτέρα δηλαδή...
Όποιος άλλος ενδιαφέρεται ας δηλώσει τώρα που γυρίζει...

αυριο μαλλον ακυρωνω την sony (οχι απο τη δικη μου υπαιτιοτητα) και θα παω για την sharp.Το θεμα ειναι οτι θελω την x3500 γιατι τη θεωρω καλυτερη τηλεοραση αλλα επειδη θελω να παρω τηλεοραση και να εχω το καταστημα που μου την πουλησε στην πολη μου(για ευνοητους λογους) εκει στην Η.Α. οταν ακουν για sony και καλυτερες τιμες κατι παθαινουν αλλα για την sharp ευχαριστως να το συζητησουμε!! οποτε θα σας πω την τιμη που θα παρω (και μαλλον θα ειναι πολυ καλη) οποτε να σκεφτειτε να κανετε και μια προταση σ'αυτους για να εχετε το μαγαζι στην πολη σας(δεν ξερετε τι μπορει να συμβει)

Με όλο το σεβασμό, η H.A. ΔΕΝ είναι και το καλύτερο κατάστημα για αγορά τηλεόρασης.... :grandpa:

Έχουν σημειωθεί στο παρελθόν κρούσματα πωλήσεων εκθεσιακών τηλεοράσεων βιτρίνας για καινούργιες, καθώς και ταλαιπωρία των πελατών κατα την αντικατάσταση ελατωματικών μοντέλων....

Μπορούμε να βρούμε και ΠΟΛΥ καλύτερα καταστήματα που να δίνουν ΕΞΙΣΟΥ καλές τιμές! :operator:

Με ενδιαφερει και μενα μια 42 XL2E.
O Poδιτης μου ανεφερε οτι για SONY και SAMSUNG(εχει πιασει τους στοχους της για φετος ) θα υπαρχει προβλημα διαθεσιμοτητας για κανενα μηνα...

συμφωνοι αλλα αν σου δωσουν τετοιο μοντελο την παιρνεις,την πας πισω και τους κανεις το μαγαζι μπου@ελο γιατι θα ειναι εκει..στην πολη σου
φαντασου τον κατοικο πχ της Κρητης να παρει απο ιντερνετικο καταστημα,να του την μεταφερουνε με μια χ εταιρεια μεταφορων,να την παρει,να υπογραψει και οτν ανοιξει το κουτι να δει τις πλακετες της τηλ. πεταγμενες εξω..
τι θα κανει?
(κανενας δεν δεχεται να ανοιξεις το πακετο να τσεκαρεις τι παραλαμβανεις..ολο το Σ/Κ αυτο ρωτουσα)

συμφωνοι αλλα αν σου δωσουν τετοιο μοντελο την παιρνεις,την πας πισω και τους κανεις το μαγαζι μπου@ελο γιατι θα ειναι εκει..στην πολη σου
φαντασου τον κατοικο πχ της Κρητης να παρει απο ιντερνετικο καταστημα,να του την μεταφερουνε με μια χ εταιρεια μεταφορων,να την παρει,να υπογραψει και οτν ανοιξει το κουτι να δει τις πλακετες της τηλ. πεταγμενες εξω..
τι θα κανει?
(κανενας δεν δεχεται να ανοιξεις το πακετο να τσεκαρεις τι παραλαμβανεις..ολο το Σ/Κ αυτο ρωτουσα)
Με αυτό το σκεπτικό, εμείς που ΔΕΝ μένουμε στην Αθήνα, ΔΕΝ μπορούμε να συμμετάσχουμε στο powerbuy όμως....:ernaehrung004:
Αν υπάρχει αυτή η αγωνία μια φορά απο όσους μένουν Αθήνα, φανταστείτε εμείς που θα παραλάβουμε από επαρχία τι αγωνία θα έχουμε......

ΓΙ ΑΥΤΟ και προτείνουμε ένα ΠΙΟ αξιόπιστο μαγαζί...:grandpa:

Y.Γ. Ενναλακτικά, θα μπορούσαμε να χρησιμοποιήσουμε μια αλυσίδα καταστηματων που να έχει υποκαταστήματα σε ΟΛΗ την Ελλάδα (π.χ. EXPERT)! Με τον τρόπο αυτό, ο καθένας θα παραλάβει από το κατάστημα της περιοχής του, με την τιμή που θα έχει κανονιστεί από το powerbuy, και έτσι, ΟΥΤΕ και έξοδα μεταφοράς θα υπάρχουν, αλλά θα ξέρει κάποιος και ΠΟΥ θα πρέπει να απευθυνθεί σε περίπτωση βλάβης!

Last edited:
Συμφωνω με το μελος tromb1. Χωρις να εχω κατι περισσοτερο στα χερια μου, ο διευθηντης του MEGA Κοτσωβολου στον Αλιμο (επι της Βουλιαγμενης) ειναι κατα καποιο τροπο "φιλος" μου και μου κανει παντα "καλες" τιμες. Επισης τυγχανει ο αδελφος του να δοθλεωει στην SHARP χωρις ομως να γνωριζω την θεση του. Εαν μαζαψουε τα κομματια θα μπορουσα να παρω μια προσφορα. Θα βοηθουσε βεβαια εως τοτε να γνωριζω την "καλυτερη" τιμη που θα εχουμε για να μπορεσει να παει στα κεντρικα για να τη "χτυπησει". Τι λετε?

Την τιμη θα την δουμε. Παντως οτι τιμη δινει σε εμενα cash, μου την κανει και 12 ατοκες με καρτα.

Μαζί σου etien! :ernaehrung004:
Πες του να σου δώσει την ΚΑΛΥΤΕΡΗ τιμή που μπορεί, για 12-15 τηλεοράσεις αρχικά, και πες του ότι μεχρι τελος εβδομάδας μπορεί να ανέβει το νούμερο....
Έτσι για να έχουμε και κάτι χειροπιαστό να ξεκινήσουμε! :grandpa:

Ρώτησέ τον επίσης, αν γίνεται αφού ολοκληρωθεί η διαδικασία του powerbuy, να σταλούν τα κομμάτια στα κατα τόπους καταστήματα Κωτσόβολου και να γίνει από εκεί η παραλαβή τους, στην τιμή του powerbuy!

Για παραδειγμα, εγώ που μένω Κέρκυρα, να παραλάβω από το υποκατάστημα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΥ στην Κέρκυρα.:operator:

Σε ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την προσφορά σου! Επίσης, όποιος άλλος έχει κάτι αντίστοιχο με κάποια άλλη αλυσίδα καταστηματων, ας το ψάξει! :ernaehrung004:

Η παραδοση στο μαγαζι της περιοχης σου (για ολες της περιοχες δηλαδη) δεν ειναι προβλημα. Το εχει κανει σε πολλες περιπτοσεις στο παρελθον για αγορες πολυ μικροτερης αξιεσ. Αυτο που θελω να δω (αυριο θα τον ρωτησω) ειναι εαν εχουν φερει στον Κοτσωβολον αυτο τον "κωδικο".

οκ, παντως αν δεν σου την φερει το ιδιο το καταστημα με δικους του ανθρωπους αλλα στην φερει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρακτορειο μεταφορων,θα υπογραψεις την παραλαβη ΧΩΡΙΣ να σε αφησουν να τσεκαρεις ουτε καν να ανοιξεις το κουτι και μετα αν η τv σου ερθει κομματια φροντισε να εχεις κοντα μια καλη κολλα (αν και οπως γνωριζεις αν σπασει το γυαλι δεν ξανακολλαει:flipout: )
δεν σου μιλαω σαν νομικος αλλα σαν παρολιγον πελατης που ΑΡΝΗΘΗΚΕ μια εξαιρετικη τιμη για μια εξαιρετικη τηλεοραση για αυτον ακριβως τον λογο.Αν η γνωμη μου και η εμπειρια μου δεν σας χρειαζεται καλη επιτυχια και ο θεος μαζι σας:grinning-smiley-043-bye-
Καλη επιτυχια

οκ, παντως αν δεν σου την φερει το ιδιο το καταστημα με δικους του ανθρωπους αλλα στην φερει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ πρακτορειο μεταφορων,θα υπογραψεις την παραλαβη ΧΩΡΙΣ να σε αφησουν να τσεκαρεις ουτε καν να ανοιξεις το κουτι και μετα αν η τv σου ερθει κομματια φροντισε να εχεις κοντα μια καλη κολλα (αν και οπως γνωριζεις αν σπασει το γυαλι δεν ξανακολλαει:flipout: )
δεν σου μιλαω σαν νομικος αλλα σαν παρολιγον πελατης που ΑΡΝΗΘΗΚΕ μια εξαιρετικη τιμη για μια εξαιρετικη τηλεοραση για αυτον ακριβως τον λογο.Αν η γνωμη μου και η εμπειρια μου δεν σας χρειαζεται καλη επιτυχια και ο θεος μαζι σας:grinning-smiley-043-bye-
Καλη επιτυχια

Aω φιλε vasdar απαντας σε εμενα, φυσικα και εννοω οτι απλα θα παραβεις απο το καταστημα της περιοχης σου με την τν απλα "κλεισμενη" απο αλλο καταστημα. Μην σε ανησυχει αυτο. Εαν θα μπορεσει ο "δικος" μου να ειναι ανταγωνιστικος στιν τιμη ειναι το ζητουμενο.

σωστα!:SFGSFGSF:

Άντε και καλή επιτυχία. Φρόντισε να τον ρωτήσεις για καμια 15αρια κομμάτια αρχικά, κα βλέπουμε.... Αν η τιμή είναι καλή, θα "τσιμπίσουν" κι άλλοι!:music-smiley-005:

Και ρωτα τον και για την διαθεσιμότητα, αν θα μπορεί να μας φέρει τόσες πολλές τηλεοράσεις, σε μικρό σχετικά διάστημα, για να τις έχουμε ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα!:ernaehrung004:

οχι etien δεν απαντω σε εσενα
το αντιθετο:νομιζω οτι εσυ προτεινεις τη μονη σωστη λυση για αγορα απο καταστημα που βρισκεται στην αλλη ακρη της χωρας..αν αυτο που λες γινει τοτε ειστε ολοι ενταξει και δεν θα ανησυχειτε για τιποτα

Απάντηση: Re: Powerbuy για Sharp Aquos LC46XL2E

ασχετο: εχω πιο πολλα pm παρα posts!:award:
και συντομα ο καδος γεμιζει:bigcry:

Τότε είσαι δημοφιλής:singer: βαλε για πρόεδρος των powerbuy!:FSGSFGS4:

Παιδιά, ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ, στο θέμα μας.... :violent-smiley-030:

Μη γεμιζει και αυτο το topic, μιας και απευθυνεται στο powerbuy των Sharp XL2 και ΜΟΝΟ.....:ernaehrung004: