Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

εγω ρε τζονι δεν εχω καταλαβει πως εισαι τοσο κολημενος με τον 10 χωρις να τον εχεις δει,και να ακυρωνεις αλλα μηχανηματα χωρις να τα εχεις δει και αυτα.

οταν ειδα πρωτη φορα τον 60 εμεινα παγωτο
μετα συμβιωσα μαζι του τον θεωρουσα οχι μονο εγω ως ΤΟΝ προβολεα
λοιπον εφοσον ολοι παντου και σε γνωστα περιοδικα αλλα και σε ολα τα φορουμ οτι ειναι πολυ καλητερος του 60
χρειζεται να τον δω?
και μιλαμε για ποιον για τον 60 που κοστιζε τα διπλα του 2000 γενικα ηταν αλλη κατηγορια

αλλα ειπαμε καληνυχτα

Εφόσον φτάσαμε ως εδώ, η γνωμη μου θα ειναι να ψαξουμε και αλλου για τον Sony, αλλα να κανουμε υπομονη να δουμε και τα καινουργια μοντελα που βγαινουν τωρα κοντα και μετα αποφασιζουμε....

ΜΗΝ χασουμε την τεραστια αγορα των γιορτών και τις διαφορες προσφορες - εκπτώσεις, απλα επειδη δεν ειχαμε υπομονη να περιμενουμε λιγες μερες παραπανω...:a0210:

Μην ξεχνατε οτι η αγορα βρισκεται σε οικονομικη κριση αυτη την περίοδο, και θα υπαρξουν ΠΑΜΠΟΛΕΣ προσφορες απο ολα τα γνωστα καταστηματα του χωρου...

Θα βγουμε κερδισμενοι οπως και να χει αν περιμενουμε...
Αλλιως συμβιβαζομαστε με καποιο "παλιοτερο" μοντέλο με το που θα πεσει η τιμη του λογω κυκλοφοριας καινουργιου...:grandpa:

Εγώ παιδιά είμαι μέσα για τον Μαυρομάτη. 1670 είναι καλή τιμή για τον 10. Όλες οι τιμές κυμαίνονται απο 1790 και πάνω. Οπότε θέλω να συνεχίσω την συμμετοχή μου.

+1 (φτου κι απ' την αρχή.....:firstprize:)

παιδια εγω επιμενω ο 10 ειναι κλασεις ανωτερος απο ολους τους αλλους επσον και πανα.
ειλικρινα και μονο το made in japan μου αρκει.
ναι εχει τεραστια διαφορα απο το παρουμε πλαστικουρα μπεν η επσον και ομως εχει την αντιστοιχη διαφορα και στην ποιοτητα εικονας και πανω απο ολα εχει ψηφιακη συγκλιση πανελ που κανενας αλλος δεν εχει.
δεν εχω να πω αλλα.
εγω παντως μονο για τον 10 παω μονο αυτος αξιζει τα λ7 μας.

λοιπον απο Ηχοεκφραση που ειναι ενας απο τους δυνατους παικτες της αγορας μιλωντας με Κο Θ Τσουρεκα πηρα την εξης απαντηση

οι τιμες θα ανεβουν 300 ευρω(λογω δολαριου-γιεν)- η Sony δεν εχει ετοιμοπαραδοτους-και αν τα παιδια καταφεραν να εξασφαλισουν 9 κομματια σε τετοια τιμη ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ

Σάκη μπορείς να μάθεις με ένα σύντομο πμ στον καθένα, ποιοι είναι αυτοί που ενδιαφέρονται πλέον για τον 10ρη σε αυτην την τιμή (1670)?? Για να δούμε και πού κυμαινόμαστε πλέον, πόσοι μείναμε και θέλουμε να συνεχίσουμε. Σε εμένα και στον johny1989 μην στείλεις, συνεχίζουμε να είμαστε μέσα.
Να βγάλουμε μια εικόνα πρώτα έτσι, να δούμε και τί απάντηση θα μας δώσει ο φίλος μας που θα ρωτήσει σήμερα στην sony και αν είναι να τα κλείσουμε αυτά τα 9 κομμάτια τουλάχιστον σε μια τιμή που είναι τόσο χαμηλά.

Μόλις επικοινώνησα και στο Steel με τον κ. Βασιλείου. Δεν τους είπα τίποτα για power buy τους είπα απλά ότι θέλω να αγοράσω 10-12 κομμάτια. Η τιμή που μας τα δίνει είναι 1750 ευρώ για όσα κομμάτια θέλουμε. Η αρχική τιμή στο skroutz.gr για το site αυτό είναι 1803 ευρω.

Οπότε έχουμε:
Μαυρομάτης 1670 ευρώ για τα 9 κομμάτια
Steel 1750 ευρώ απο 1 έως όσα κομμάτια θέλουμε
Πλαίσιο 1756 ευρώ για 10 κομμάτια και πάνω

Οπότε απορρίπτεται το πλαίσιο και για τα υπόλοιπα μέλη που δεν είναι μέσα στην 9αδα η αμέσως επόμενη τιμή είναι στα 1750 ευρώ..

Αυτά..

Σαν εξωτερικός παρατηρητής ρε παιδιά, μήπως βάζετε τα χέρια σας και βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας ???...γιατί δεν λέτε τις προσφορές που βρίσκετε μεταξύ σας με pm και όταν με το καλό τον πάρετε ανακοινώνετε την τιμή (αν θέλετε).

Το forum είναι γνωστό όχι μόνο στους υποψήφιους αγοραστές κάποιου είδους, αλλά και στους πωλητές τέτοιων ειδών.

Sorry για το spam..καλόβουλα έκανα την παρατήρηση.

Καλησπέρα,

βρε παιδιά άμα πάω μονος μου για ένα κομμάτι θα πληρώσω 1680, αν πάμε 10 μαζί θα δώσω 1670. (Μαυρομάτη)

Το λέτε αυτό έκπτωση?

Καλημέρα,
Είπα χθες ότι δεν μου άρέσει που τα υπόλοιπα παιδιά μένουν απέξω, το εννοούσα κα συνεχίζω να το εννοώ. Σήμερα είχα ρεπό, και κατέβηκα κέντρο για διαπραγματεύσεις από κοντά. Η αίσθηση που που έμεινε είναι ότι θα καταφέρουμε να έχουμε 14 κομμάτια. Θα μου απαντήσει μέσα στη μέρα όταν θα τελειώσει και αυτός τις διαπραγματεύσεις. Πιστεύω ότι αξίζει να κάνουμε λίγη ακόμα υπομονή, φάγαμε το γάιδαρο. Αν μη τι άλλο, έχω σπαταλήσει αρκετό απ το χρόνο μου προκειμένου να καταλήξει όλο αυτό κάπου. Εχω την ελπίδα ότι θα το δω να αποδίδει καρπούς-bye-

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σαν εξωτερικός παρατηρητής ρε παιδιά, μήπως βάζετε τα χέρια σας και βγάζετε μόνοι σας τα μάτια σας ???...γιατί δεν λέτε τις προσφορές που βρίσκετε μεταξύ σας με pm και όταν με το καλό τον πάρετε ανακοινώνετε την τιμή (αν θέλετε).

Το forum είναι γνωστό όχι μόνο στους υποψήφιους αγοραστές κάποιου είδους, αλλά και στους πωλητές τέτοιων ειδών.

Sorry για το spam..καλόβουλα έκανα την παρατήρηση.
Κανένα spam...Η άποψη σου μετράει, τουλάχιστον για μένα και έχεις και κάποιο δίκιο....

Καλησπέρα,

βρε παιδιά άμα πάω μονος μου για ένα κομμάτι θα πληρώσω 1680, αν πάμε 10 μαζί θα δώσω 1670. (Μαυρομάτη)

Το λέτε αυτό έκπτωση?
Οπως έγραψα και χθες, η τιμή άλλαξε σε 1750

Σάκη καλησπέρα. Πώς είναι ο μικρός??
Έχεις τα άτομα που θέλουν να συνεχίσουν στα 1670??? Μήπως κάποιος που ευελπιστούσε για πιο κάτω από αυτήν την τιμή το μετάνοιωσε? Δες αν είναι και οι 14 μέσα πρώτα πριν κλείσεις και τα επιπλέον κομμάτια.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη καλησπέρα. Πώς είναι ο μικρός??
Έχεις τα άτομα που θέλουν να συνεχίσουν στα 1670??? Μήπως κάποιος που ευελπιστούσε για πιο κάτω από αυτήν την τιμή το μετάνοιωσε? Δες αν είναι και οι 14 μέσα πρώτα πριν κλείσεις και τα επιπλέον κομμάτια.

Καλησπέρα, ο μικρός αρχισε αντιβίωση σήμερα, ίσως και να κοιμηθούμε αυτό το βράδυ..Για την ώρα μόνο ο eddie έχει ακυρώσει επίσημα και με pm. πιστεύω όμως ότι αν καταφέρουμε να έχουμε 14 τελικά, όλο και κάποιος φίλος θα φτιαχτεί από το πουθενά την τελευταία στιγμή. Είναι κρίμα κατά την άποψη μου, να ακυρώσω κομμάτια τώρα, ας καταφέρουμε να τα έχουμε πρώτα...

Παρόλα αυτά ο savaspar έχει δίκιο, θα παρακαλούσα εδώ η με pm να με ενημερώσετε αν έχει αλλάξει η πρόθεση σας, για να έχω μια εικόνα αυτή τη στιγμή. Το power buy αφορά και τους 13, δεν εξαιρείται κανένας, παρά μόνο o eddie ο οποίος το δήλωσε. Υπόψιν δε, αν τα καταφέρουμε για 14 κομάτια τελικά, θα υπάρχει ένας διαθέσιμος....