Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Προσωπικά θα ήθελα μέχρι την Τρίτη το βράδυ για να το σκεφτώ... ελπίζω να μη δημιουργώ πρόβλημα, αν χρειαστεί φυσικά αποφασίζω και νωρίτερα. Απλώς θα πάω Τρίτη απόγευμα Αθήνα και ελπίζω να τον δω κάπου από κοντά.

Προσωπικά θα ήθελα μέχρι την Τρίτη το βράδυ για να το σκεφτώ... ελπίζω να μη δημιουργώ πρόβλημα, αν χρειαστεί φυσικά αποφασίζω και νωρίτερα. Απλώς θα πάω Τρίτη απόγευμα Αθήνα και ελπίζω να τον δω κάπου από κοντά.
οκ, αν χρειαστεί να κάνουμε κάτι νωρίτερα θα σε ενημερώσω

sakplat περιμενει και ο tegonik απαντηση
αν ειναι πιο χαμηλη τοτε παμε μεσω tegonik που ειναι και δικος μας
αλλιως παμε για μαυροματη.
ελπιζω να μην μας δουλευει ο μαυροματης γιατι θα εχει στα αληθεια μαυρο ματι :flipout::flipout:

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

sakplat περιμενει και ο tegonik απαντηση
αν ειναι πιο χαμηλη τοτε παμε μεσω tegonik που ειναι και δικος μας
αλλιως παμε για μαυροματη.
ελπιζω να μην μας δουλευει ο μαυροματης γιατι θα εχει στα αληθεια μαυρο ματι :flipout::flipout:
στηρίζουμε tegonik!!Παρεπιπτόντως, μαυρομμάτης λέγεται το μαγαζί, όχι ο ιδιοκτήτης... Εχει μείνει από παλιά όπως μου είπαν..

Αφου ο τεγκολινκ εχει καταστημα (αν καταλαβα καλα παραπανω) γιατι δεν κανει μια ερωτηση σε καμια Γερμανια ας πουμε ?

Δεν ξερω ποσο ενθουσιασμενοι εισαστε, αλλα αν με τοσα κομματια μου εκοβαν μονο ενα 50αρικο, εννοειται οτι δεν θα ψωνιζα.

ok alla egw thelw enan probolea...

skeftika kai apofasisa ton 10arh!

giati h arnhsh se kaluterh timh na me kanei na parw epson?

to xeirotero pou sumbainei einai oti ton pairnw 70 eyrw katw apo ton fthnotero ths agoras

den kserw alla enan epson/panasonic tha ton agoraza an ton evriska konta sta 1500.gia times 2000+ den to skeftomai kan kai nomizw oti sta 1650 den ypaxei kaliteros...yparxei?

ps:kataramenh apple me to 2.2...to mono ellhniko pou eixe einai h wra..twra grafei 5:32MM anti gia Pm.. re les na balw turkish?

Last edited:
Και έχουμε τον 14ο προβολέα όπως είχα γράψει και πιο πριν διαθέσιμο. Οποιος φίλος ενδιαφέρεται, ας μου στείλει pm.

Ρε παιδιά συγνωμη που επεμβαίνω,αλλα απο 1780 που πουλιέται στα πιο πολλα καταστήματα,πήρατε 100ευρω εκπτωση για 14 κομμάτια??????
και κάνετε και τούμπες??????ελεος...
Τέλοςπαντων,επειδή βλέπω πολλούς που παροτρείνοντε μονο και μόνο απο την βαβούρα του Powerbuy και νομίζουν οτι και καλά ειναι ευκαιρία που δεν πρέπει να παει χαμένη.....μια συμβουλή εχω να σας πω...
Πηγαίνεται να δείτε τον συνγκεκριμένο προβολέα απο κοντά και να τον συγκρίνετε με αλλους....
Δεν θέλω να φανώ χαλάστρας,αλλα στο δικό μου μάτι ο Χ10(1600ευρώ) με τον HW10 μου φάνικε να ήταν η μέρα με τη νύχτα...
Συγνώμη και πάλι για το ύφος μου...αλλα έλεος....
Δείτε πρώτα πριν κάνετε κίνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ρε παιδιά συγνωμη που επεμβαίνω,αλλα απο 1780 που πουλιέται στα πιο πολλα καταστήματα,πήρατε 100ευρω εκπτωση για 14 κομμάτια??????
και κάνετε και τούμπες??????ελεος...
Τέλοςπαντων,επειδή βλέπω πολλούς που παροτρείνοντε μονο και μόνο απο την βαβούρα του Powerbuy και νομίζουν οτι και καλά ειναι ευκαιρία που δεν πρέπει να παει χαμένη.....μια συμβουλή εχω να σας πω...
Πηγαίνεται να δείτε τον συνγκεκριμένο προβολέα απο κοντά και να τον συγκρίνετε με αλλους....
Δεν θέλω να φανώ χαλάστρας,αλλα στο δικό μου μάτι ο Χ10(1600ευρώ) με τον HW10 μου φάνικε να ήταν η μέρα με τη νύχτα...
Συγνώμη και πάλι για το ύφος μου...αλλα έλεος....
Δείτε πρώτα πριν κάνετε κίνηση!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Το πρόβλημά σου είναι ο συγκεκριμένος προβολέας ή η τιμή του;

Αν είναι ο συγκεκριμένος προβολέας τότε γράφεις σε λάθος thread.

Αν είναι η τιμή για πες μας που τον βρήκες εσύ κάτω από 1670 για να μην κάνουμε άλλες τούμπες...

Έλεος!

sakplat τι εννοεις ο 14 διαθεσημος?
στειλε αν θες τον αριθμο λογαριασμου του ιδιοκτητη του καταστηματος με πμ σε εμας ολους για να καταθεσουμε στην τραπεζα 100 ευρω προκαταβολη να ξενινησει η δουλεια

να στειλουμε τα στοιχεια μας σε εσενα να φτιαξεις μια λιστα και να την δωσεις σε αυτον?

αν δωσουμε πχ προκαταβολη την τριτη ποτε θα τα εχουμε στα χερια?
συμφωνησε με την αντικαταβολη το υπολοιπο ποσο για εμας στην επαρχια?

Το πρόβλημά σου είναι ο συγκεκριμένος προβολέας ή η τιμή του;

Αν είναι ο συγκεκριμένος προβολέας τότε γράφεις σε λάθος thread.

Αν είναι η τιμή για πες μας που τον βρήκες εσύ κάτω από 1670 για να μην κάνουμε άλλες τούμπες...

Έλεος!

Βασικά δεν εχω κανένα πρόβλημα,
αν εσας πάντως απο 1750 το 1670 σας φαίνεται καλό για 14 κομμάτια...τότε πραγματικά δεν εχω κανένα πρόβλημα...
Για τρείς Pani AE3000 μου έδωσαν 2300 απο 2600 που εχει λιανική.....για τρείς 300 ευρώ μείον!!!
Ρε αντε ξυπνιστε και μην σας πιάνουν αδιάβαστους...
Και κάτι αλλο,γιατι επίλεξατε ντε και καλά μονο τον Sony??
Εχετε παρει προσφορά για 14 infocus,ή για 14 BenQ,η για κατι αλλο τελοσπάντων να δούμε πόσο θα πέσει η τιμή...

Last edited:
Βασικά δεν εχω κανένα πρόβλημα,
αν εσας πάντως απο 1750 το 1670 σας φαίνεται καλό για 14 κομμάτια...τότε πραγματικά δεν εχω κανένα πρόβλημα...
Για τρείς Pani AE3000 μου έδωσαν 2300 απο 2600 που εχει λιανική.....για τρείς 300 ευρώ μείον!!!
Ρε αντε ξυπνιστε και μην σας πιάνουν αδιάβαστους...
Και κάτι αλλο,γιατι επίλεξατε ντε και καλά μονο τον Sony??
Εχετε παρει προσφορά για 14 infocus,ή για 14 BenQ,η για κατι αλλο τελοσπάντων να δούμε πόσο θα πέσει η τιμή...
Έπρεπε να μας οργανώσεις εσύ αρχηγέ! Να παίρναμε και 14 Ηewlett Packard κάτω από 500άρικο!:flipout:

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

sakplat τι εννοεις ο 14 διαθεσημος?
στειλε αν θες τον αριθμο λογαριασμου του ιδιοκτητη του καταστηματος με πμ σε εμας ολους για να καταθεσουμε στην τραπεζα 100 ευρω προκαταβολη να ξενινησει η δουλεια

να στειλουμε τα στοιχεια μας σε εσενα να φτιαξεις μια λιστα και να την δωσεις σε αυτον?

αν δωσουμε πχ προκαταβολη την τριτη ποτε θα τα εχουμε στα χερια?
συμφωνησε με την αντικαταβολη το υπολοιπο ποσο για εμας στην επαρχια?
Γιάννη, είμαστε 13 και έχουμε πλέον 14 προβολείς λόγω αποχώρησης του eddie απ το power buy. O πρωτος ενδιαφερόμενος που θα στείλει pm θα συμμετέχει στη θέση του.
Επίσης, έχει αναλάβει ο tegonik να κάνει μια ερώτηση, μήπως θα ήταν σωστό να τον περιμένουμε? Και μετά ξεκινάμε να μαζεύουμε στοιχεία και όλα τα σχετικά..

Αν και ο geo τα λέει λίγο... χοντροκομμένα, έχει δίκιο. 14 (!!!) προβολείς με τιμή... όσο θα κάνουν τα Χριστούγεννα; Για 100 ευρώ στα 1800 δεν αξίζει καν η ταλαιπωρία της οργάνωσης ενός powerbuy κατά τη γνώμη μου.