Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

για εμενα ειναι προβλημα
δεν θελω να σας χαλασω την φαση αλλα αν δεν δεχεται το καταστημα δωσεις και αγορασετε απο αυτο λογω τιμης τοτε εγω δεν συμμετεχω στο pbuy. γιατι πολυ απλα δεν διαθετω τοσο μετρητο

οκ γιαννη. εγω προσωπικα δεν εχω προβλημα αυτη τη στιγμη, οτι βολευει περισσοτερο εσας. οι υπολοιποι? ειναι καποιος που μπορει μονο με πιστωτικη?

αλλα και ο ιδιος είπες....αν βλεπω rainbow,αν δεν εχω χωρο,αν το ενα...αν το αλλο,δηλαδή και ο ιδιος παραδέχεσαι οτι δεν εισαι σίγουρος για το τι θες,και δεν ζήτησα να με υπακούσει κανένας,αν σπάζεσαι με την αληθεια τότε καλύτερα να μην σχολειάζεισ και καθόλου...

Αν υξερες απλα τα βασικα... θα σου απαντουσα... αλλα οπως βλεπω, οταν λες οτι προβληματα οπως ο χωρος και το rainbow με κανει να μην ξερω τι θελω... προφανως δεν γνωριζεις το αντικειμενο και απλα ειπες τελικα κατι, ετσι για να αυξησεις τα ποστ σου...
Το powerbuy ειναι μια χαρα οπως ειναι... μην το χαλας!

Κυριοι εχουμε καινουργια προσφορα. Μολις ηρθα σε επαφη με το Μοσχιδη-electronet, στη ροδο και η προσφορα του ειναι 1600 σε 12 ατοκες δοσεις και παραδοση ως 11/12.

Κυριοι εχουμε καινουργια προσφορα. Μολις ηρθα σε επαφη με το Μοσχιδη-electronet, στη ροδο και η προσφορα του ειναι 1600 σε 12 ατοκες δοσεις και παραδοση ως 11/12.
Αυτο μαλιστα! :a0210:
(Και γλιτωνετε και τα μεταφορικα τελειως μιας και μπορειτε να παραλαβετε από τα κατα τόπους Electronet! )

Για 14 κομματια ειναι αυτη η προσφορα Σάκη, ή για οσους θελουν?

Αυτο μαλιστα! :a0210:
(Και γλιτωνετε και τα μεταφορικα τελειως μιας και μπορειτε να παραλαβετε από τα κατα τόπους Electronet! )

Για 14 κομματια ειναι αυτη η προσφορα Σάκη, ή για οσους θελουν?

Προσωπικη εκτιμηση οχι μονο για 14...

Τελικά δεν μας είπατε...ειναι καλύτερα οι τιμές να διατυπόνοντε ανοιχτά ετσι ώστε να επιτυχάνεται καλύτερη τιμή συνεχώς...ή να ειναι ολες οι προσφορές κρυφές χώρις να ξέρει κανένας τίποτα...????-bye-
Τελικά ο ανταγωνισμός κάνει δουλεία....
Μπράβο παιδιά,σε λίγο θα πιάσετε τα 1550...:grinning-smiley-043
Ελα..παμε για τούμπες..:flipout:

Τελικά δεν μας είπατε...ειναι καλύτερα οι τιμές να διατυπόνοντε ανοιχτά ετσι ώστε να επιτυχάνεται καλύτερη τιμή συνεχώς...ή να ειναι ολες οι προσφορές κρυφές χώρις να ξέρει κανένας τίποτα...????-bye-
Τελικά ο ανταγωνισμός κάνει δουλεία....
Μπράβο παιδιά,σε λίγο θα πιάσετε τα 1550...:grinning-smiley-043
Ελα..παμε για τούμπες..:flipout:
Mπράβο και σένα αρχηγέ! :bang: Μας τα'λεγες εσύ αλλά ποιος σε άκουγε...:flipout:

Άντε μπράβο, δυο μέρες τώρα προσπαθώ να τον πετύχω, μία λείπει, μία μιλάει με πελάτη, μία δεν το σηκώνει κανείς. Ωραία, αυτό ήταν το μαγαζί με το οποίο είχα επικοινωνήσει.

Λοιπόν, εγώ πήγα Αθήνα σήμερα στην Ηχοέκφραση, όπου δεν υπήρχε δυστυχώς πια και δεν μπόρεσα να τον δω. Έβγαλα πάντως κάποια πρώτα συμπεράσματα, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα ότι το έχω αποφασίσει. Ξέρω πως είχα πει ότι Τρίτη βράδυ θα δώσω οριστική απάντηση, αλλά εφόσον φαίνεται να έχει ξεπεραστεί το θέμα με τον αριθμό των κομματιών, αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα μια μικρή παράταση. Πάντως επιτέλους βλέπουμε σοβαρές προσφορές (το 1600 προσεγγίζει το -10% που είχα θέσει ως "όριο αξιοπρέπειας" σε σχέση με τα 1750 που αν δεν κάνω λάθος είναι η χαμηλότερη τιμή λιανικής. Και νομίζω ότι μπορεί να πέσει λίγο ακόμα, αλλά κι εκεί δεν είναι άσχημα. Μάλλον μέσα είμαι, θα πω οριστικά εντός των ημερών, εννοείται πριν γίνει η παραγγελία.

Γεια σας παιδια και απο μενα.
Σας παρακολουθω τις 2 τελευταιες μερες αλλα θεωρουσα οτι εχετε κλεισει το νουμερο των διαθεσιμων κομματιων.
SAKPLAT αν υπαρχει χωρος και για μενα και ισχυουν οι δοσεις μεσω πιστωτικης μπορω να σου στειλω τα στοιχεια μου αμεσα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

Άντε μπράβο, δυο μέρες τώρα προσπαθώ να τον πετύχω, μία λείπει, μία μιλάει με πελάτη, μία δεν το σηκώνει κανείς. Ωραία, αυτό ήταν το μαγαζί με το οποίο είχα επικοινωνήσει.

Λοιπόν, εγώ πήγα Αθήνα σήμερα στην Ηχοέκφραση, όπου δεν υπήρχε δυστυχώς πια και δεν μπόρεσα να τον δω. Έβγαλα πάντως κάποια πρώτα συμπεράσματα, αλλά δεν μπορώ να πω ακόμα ότι το έχω αποφασίσει. Ξέρω πως είχα πει ότι Τρίτη βράδυ θα δώσω οριστική απάντηση, αλλά εφόσον φαίνεται να έχει ξεπεραστεί το θέμα με τον αριθμό των κομματιών, αν δεν υπάρχει πρόβλημα θα ήθελα μια μικρή παράταση. Πάντως επιτέλους βλέπουμε σοβαρές προσφορές (το 1600 προσεγγίζει το -10% που είχα θέσει ως "όριο αξιοπρέπειας" σε σχέση με τα 1750 που αν δεν κάνω λάθος είναι η χαμηλότερη τιμή λιανικής. Και νομίζω ότι μπορεί να πέσει λίγο ακόμα, αλλά κι εκεί δεν είναι άσχημα. Μάλλον μέσα είμαι, θα πω οριστικά εντός των ημερών, εννοείται πριν γίνει η παραγγελία.

Δεν θα μας πεις και εμας τιποτα για τα πρωτα συμπερασματα?

Αν αυξηθούν τα άτομα, νομίζω ότι αξίζει άλλος ένας γύρος ζήτησης προσφορών με το νέο αριθμό, ειδικά στα δύο τελευταία καταστήματα (προς το Σάκη αυτό).

Σάκη, ναι, θα γράψω σε λίγο στο άλλο τόπικ γιατί αυτό είναι για το powerbuy.

Γεια σας παιδια και απο μενα.
Σας παρακολουθω τις 2 τελευταιες μερες αλλα θεωρουσα οτι εχετε κλεισει το νουμερο των διαθεσιμων κομματιων.
SAKPLAT αν υπαρχει χωρος και για μενα και ισχυουν οι δοσεις μεσω πιστωτικης μπορω να σου στειλω τα στοιχεια μου αμεσα.

ΒΑΣΙΛΗΣ

βασιλη αυριο θα ξεκαθαρισει(μαλλον θετικα). θα σε παρακαλουσα για να μη μπερδευτουμε,παρακολουθησε αυριο το νημα και οταν παρω το οκ, μου τα στελνεις τοτε.

Αν αυξηθούν τα άτομα, νομίζω ότι αξίζει άλλος ένας γύρος ζήτησης προσφορών με το νέο αριθμό, ειδικά στα δύο τελευταία καταστήματα (προς το Σάκη αυτό).

Σάκη, ναι, θα γράψω σε λίγο στο άλλο τόπικ γιατί αυτό είναι για το powerbuy.

αυτο ειναι κατι θεμιτο....το να γνωρισει δηλ το ενα καταστημα την προσφορα του αλλου ειναι και κατι που επιθυμουν και οι ιδιοι(απο τα λεγομενα τους) προκειμενου να κανουν και καινουρια προσφορα. θα μιλησω αυριο και με τους δυο,ειναι προγραμματισμενο.

Αχ θα μου καταστρεψετε την ησυχη οικογενειακη ζωη. Πανω που ειχα ηρεμησει, οτι δεν παιρνω τωρα προβολικο.Τελικα ενδιαφερομαι και γω αν ειναι <=1600 και 12 δοσεις.

opws kserete den yparxoun atokes doseis sta hlektronika..ayto shmainei oti sthn ousia h prosfora tou k Mosxidh einai konta sta 1500 eyrw.

auto se syndiasmo me thn aristh persinh synergasia mou mazi toy me kanei na pw oti eimai pleon oristika mesa

se aythn thn timh den nomizw oti yparxei kati allo

opws kserete den yparxoun atokes doseis sta hlektronika..ayto shmainei oti sthn ousia h prosfora tou k Mosxidh einai konta sta 1500 eyrw.

auto se syndiasmo me thn aristh persinh synergasia mou mazi toy me kanei na pw oti eimai pleon oristika mesa

Αν ισχύει αυτό, μπορούμε να έχουμε διαφορετική τιμή για όσους θέλουν να πληρώσουν με μετρητά; Πάντως νομίζω ότι τις άτοκες τις κάνει η πιστωτική, αλλά ίσως να κάνω λάθος. Δεν έχω πρόβλημα και με κατάθεση σε λογαριασμό να πληρώσω για να μην έχει να πληρώνει έξοδα πιστωτικής κάρτας (γύρω στο 3%, δηλαδή γύρω στο 50ευρο για τέτοιο ποσό).

βασιλη οταν ακουσα την τιμη απο το συγκεκριμενο μαγαζι ηξερα ηδη οτι εισαι μεσα...-bye-