Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη, ελπίζω να μην είναι παράλογη η ερώτησή μου και να μη ζητάω περισσότερα από όσα έχεις όρεξη να ρωτήσεις/κανονίσεις. Αν χρειαστεί μπορώ να προσπαθήσω να τον πάρω εγώ ξανά για να κάνω την ερώτηση για την τιμή τοις μετρητοίς (αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ για το πότε θα τον πετύχω:BDGBDGB53:).

Σάκη, ελπίζω να μην είναι παράλογη η ερώτησή μου και να μη ζητάω περισσότερα από όσα έχεις όρεξη να ρωτήσεις/κανονίσεις. Αν χρειαστεί μπορώ να προσπαθήσω να τον πάρω εγώ ξανά για να κάνω την ερώτηση για την τιμή τοις μετρητοίς (αν και δεν μπορώ να εγγυηθώ για το πότε θα τον πετύχω:BDGBDGB53:).

τιποτα παραλογο. η ερωτηση ειναι ευλογη και μεσα σε αυτα που ειχα σκοπο να τον ρωτησω αυριο τηλεφωνικα.

τιποτα παραλογο. η ερωτηση ειναι ευλογη και μεσα σε αυτα που ειχα σκοπο να τον ρωτησω αυριο τηλεφωνικα.:a0210:
συγνωμη για το διπλο ποστ αλλα ολη μερα ειμαι με το ppc με wap και μου εχουν βγει τα ματια..

Last edited:
Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Κυριοι εχουμε καινουργια προσφορα. Μολις ηρθα σε επαφη με το Μοσχιδη-electronet, στη ροδο και η προσφορα του ειναι 1600 σε 12 ατοκες δοσεις και παραδοση ως 11/12.

Συγχαρητήρια, πολύ καλή η προσφορά! :a0210:
Ευχαριστώ για τις ενέργειες και τον κόπο που κάνατε μέχρι να την πετύχετε ...
Ελπίζω να υλοποιηθεί τελικά χωρίς απρόοπτα.

Kαλημέρα παιδιά, το παρακολουθώ το topic από την αρχή καθώς με ενδιαφέρει και μένα η αγορά του συγκεκριμένου προβολέα. Καθότι είχα βάλει "ταβάνι" τα 1600€, δηλώνω και εγώ συμμετοχή στο POWER BUY με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής αν δεν υπάρχει βέβαια κάποιο πρόβλημα.
Σίγουρα πάντως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Kαλημέρα παιδιά, το παρακολουθώ το topic από την αρχή καθώς με ενδιαφέρει και μένα η αγορά του συγκεκριμένου προβολέα. Καθότι είχα βάλει "ταβάνι" τα 1600 , δηλώνω και εγώ συμμετοχή στο POWER BUY με οποιονδήποτε τρόπο πληρωμής αν δεν υπάρχει βέβαια κάποιο πρόβλημα.
Σίγουρα πάντως όσο περισσότεροι τόσο το καλύτερο.

Καλημέρα και καλώς ήρθες στην παρέα μας. Σε καμια ωρα απο τώρα ελπιζω να εχει γυρισει ο σαββας στο μαγαζι και να εχω μιλησει μαζι του, οποτε θα ξερω λεπτομερειες για διαθεσιμοτητα. Ως τοτε σε παρακαλω να παρακολουθεις το νημα, και αναλογα με τις εξελιξεις τοτε μονο να μου στειλεις ενα pm με τα στοιχεια σου, προκειμενου να επικυρωσεις το ενδιαφερον σου.

Σάκη σου έστειλα και πμ,αλλα για λόγους tracking των συμμετεχόντων το δηλώνω και εδω οτι εφόσον δεν είναι πρόβλημα και εφόσον μπορούμε να πάρουμε παραπάνω απο 14 κομμάτια, είμαι κι εγώ μέσα στην ομαδική αγορά για <=1600 ευρώ και 12 δόσεις.

Γιάννης

edit: ζητώ συγγνώμη αλλά μόλις είδα οτι ζητάς απο νέους συμμετέχοντες να μη σου στέλνουν ακόμα στοιχεία. Απο βιασύνη στα είχα ήδη στείλει σε πμ προτού διαβάσω την παράκλησή σου!

Σάκη σου έστειλα και πμ,αλλα για λόγους tracking των συμμετεχόντων το δηλώνω και εδω οτι εφόσον δεν είναι πρόβλημα και εφόσον μπορούμε να πάρουμε παραπάνω απο 14 κομμάτια, είμαι κι εγώ μέσα στην ομαδική αγορά για <=1600 ευρώ και 12 δόσεις.

Γιάννης

edit: ζητώ συγγνώμη αλλά μόλις είδα οτι ζητάς απο νέους συμμετέχοντες να μη σου στέλνουν ακόμα στοιχεία. Απο βιασύνη στα είχα ήδη στείλει σε πμ προτού διαβάσω την παράκλησή σου!

no prob φιλε μου, σου απαντησα σχετικα με pm:a0210:

Κυριοι εχουμε καινουργια προσφορα. Μολις ηρθα σε επαφη με το Μοσχιδη-electronet, στη ροδο και η προσφορα του ειναι 1600 σε 12 ατοκες δοσεις και παραδοση ως 11/12.

Ο Σάββας έκανε πάλι το Θαύμα του !

Εγω δεν ειχα κανενα νεο απο την sony μιας και μετα το φαξ που τους εστειλα με τα στοιχεια μου με εγραψαν κανονικα.Ωραιο τμημα πωλησεων....πηρα ξανα μολις τωρα τηλεφωνο και μιλησα με την Κα Αντωνιου Μαρια και η οποια με ενημερωσε για τα εξης

-ο Πωλητης μας δεν γνωριζω ποτε θα παρει το φαξ στα χερια του και δεν γνωριζω ποτε θα σας καλεσει

-Εαν θελετε να αγορασετε κατι αμεσα να το κανενετε μεσω sony center και δεν γνωριζω εαν κανουν χονδρικη πωληση

-δεν μπορειται να κανετε κανενα ειδους παραγγελια η να παρετε καμια τιμη για προιον πριν περασει απο το καταστημα σας ο πωλητης

- Εμενα η δουλεια μου ειναι να περνω το φαξ και να το δινω στον πωλητη.Το ποτε θα ανοιξει αυτος τον υπολογιστη του (προφανως εχουν φαξ server ) και θα το δει δεν το γνωριζω ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! (φοβερο??)

-ο πωλητης βρισκεται στην Αθηνα και δεν γνωριζω ποτε θα μπορεσει να ερθει στην περιοχη σας

-Παρτε το κινητο του Κου Νικολοπουλου που ειναι και ο πωλητης της περιοχης να μιλησετε μαζι του

Και αφου περνω και το κινητο που μου εδωσε ,απαντησε καποιος αλλος πωλητης και οχι ο Κος Νικολοπουλος Ο οποιος ηταν πωλητης στη Βορεια Ελλαδα και ο ανθρωπος δεν ειχε καμια σχεση με Πελοπονησο στην οποια βρισκομαι.

Αξιζει να προσπαθησω κι αλλο?Λεω να εγκαταλειψω την προσπαθεια.
Και εδω ενα μεγαλο μπραβο στην BSI για το καταπληκτικο ανθρωπινο δυναμικο που διαθετουν και την εκπληκτικη τους εξυπηρετηση(ετσι μουρθε τωρα αυτο)
Ενα μεγαλο Χ στη sony για την απαραδεκτη συμπεριφορα των υπαλληλων της και την μηδενικη τους εξυπηρετηση.Και τωρα η κρισιμη ερωτηση.Να τους δωσουμε λεφτα βρε παιδια?Δεν κανουμε το powerbuy απο Γερμανια?

Ενα μεγαλο Χ στη sony για την απαραδεκτη συμπεριφορα των υπαλληλων της και την μηδενικη τους εξυπηρετηση.Και τωρα η κρισιμη ερωτηση.Να τους δωσουμε λεφτα βρε παιδια?
+100

Και να προσθέσω: Μήπως ''κολλήσατε'' χωρίς λόγο στον 10αρη (ενώ υπάρχουν κι αλλού πορτοκαλιές);

Εγω δεν ειχα κανενα νεο απο την sony μιας και μετα το φαξ που τους εστειλα με τα στοιχεια μου με εγραψαν κανονικα.Ωραιο τμημα πωλησεων....πηρα ξανα μολις τωρα τηλεφωνο και μιλησα με την Κα Αντωνιου Μαρια και η οποια με ενημερωσε για τα εξης

-ο Πωλητης μας δεν γνωριζω ποτε θα παρει το φαξ στα χερια του και δεν γνωριζω ποτε θα σας καλεσει

-Εαν θελετε να αγορασετε κατι αμεσα να το κανενετε μεσω sony center και δεν γνωριζω εαν κανουν χονδρικη πωληση

-δεν μπορειται να κανετε κανενα ειδους παραγγελια η να παρετε καμια τιμη για προιον πριν περασει απο το καταστημα σας ο πωλητης

- Εμενα η δουλεια μου ειναι να περνω το φαξ και να το δινω στον πωλητη.Το ποτε θα ανοιξει αυτος τον υπολογιστη του (προφανως εχουν φαξ server ) και θα το δει δεν το γνωριζω ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ! (φοβερο??)

-ο πωλητης βρισκεται στην Αθηνα και δεν γνωριζω ποτε θα μπορεσει να ερθει στην περιοχη σας

-Παρτε το κινητο του Κου Νικολοπουλου που ειναι και ο πωλητης της περιοχης να μιλησετε μαζι του

Και αφου περνω και το κινητο που μου εδωσε ,απαντησε καποιος αλλος πωλητης και οχι ο Κος Νικολοπουλος Ο οποιος ηταν πωλητης στη Βορεια Ελλαδα και ο ανθρωπος δεν ειχε καμια σχεση με Πελοπονησο στην οποια βρισκομαι.

Αξιζει να προσπαθησω κι αλλο?Λεω να εγκαταλειψω την προσπαθεια.
Και εδω ενα μεγαλο μπραβο στην BSI για το καταπληκτικο ανθρωπινο δυναμικο που διαθετουν και την εκπληκτικη τους εξυπηρετηση(ετσι μουρθε τωρα αυτο)
Ενα μεγαλο Χ στη sony για την απαραδεκτη συμπεριφορα των υπαλληλων της και την μηδενικη τους εξυπηρετηση.Και τωρα η κρισιμη ερωτηση.Να τους δωσουμε λεφτα βρε παιδια?Δεν κανουμε το powerbuy απο Γερμανια?
tegonik και πολυ ασχοληθηκες(και σε ευχαριστουμε ολοι γι αυτο!)....Δεν νομιζω οτι εχουμε να περιμενουμε κατι με αυτο το τρόπο.....Εξωτερικο λες...Είμαι σιγουρος οτι υπαρχουν αρκετοι απο εμας που θα εχουν υποψιες με την εγγυηση. Επισης οταν τεθηκε θεμα εδω μεσα για ενα αξιοπιστο site, κανενας δεν ειχα κατι υποψη του για μια τοσο μεγαλη αγορα...Και κατι τελευταιο, ημαστε τοσο κοντα σε μια καλη προσφορα, και ισως να εχουμε μεχρι το βραδυ και καινουργια απ τον ανταγωνισμο(ναι, παιζει!). Δεν ξερω προσωπικα αν εχω τα κουραγια να ξεκινησω τα ιδια με εξωτερικο...

den enhmerwnoume ta kentrika ths sony gia to pws antimetwpisthkan 15 agorastes?

den tha ginei tipota alla etsi..

kai na kleisoume to mnm mas etsi:

"telika apofasisame logw ths stashs ths antiproswpeias na agorasoume 15 epson anti gia ton 10arh pou oloi thelame"

Παιδια δε θελω φυσικα να "βαλω ψηλους στα αυτια σας", απλα διαβαζοντας τα οσα αναφερθηκαν απο τον tegonik ειστε σιγουροι οτι τα καταστηματα που σας εχουν ηδη δωσει προσφορες οντως θα τηρησουν τις υποσχεσεις τους και εχουν οντως παρει επισημο "οκ" απο τη sony?
Απλα ,η γνωμη μου, πριν καταθεσετε το οποιοδηποτε ποσό βαλτε τους να υπογραψουν την επιστροφη του(του ποσού) σε περιπτωση που δε γινει η παραλαβη μεχρι την ημερομηνια που θα εχετε συμφωνησει.
καλη επιτυχια.

den enhmerwnoume ta kentrika ths sony gia to pws antimetwpisthkan 15 agorastes?
kai na kleisoume to mnm mas etsi:

"telika apofasisame logw ths stashs ths antiproswpeias na agorasoume 15 epson anti gia ton 10arh pou oloi thelame"
Ακριβώς αυτό έπρεπε να κάνετε .... (κι ας παρετε Sony μετα... AΡΚΕΙ να φανεί ότι τους έχετε γραμμένους ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ! ):a0210:

Originaly posted by Dion999
Παιδια δε θελω φυσικα να "βαλω ψηλους στα αυτια σας", απλα διαβαζοντας τα οσα αναφερθηκαν απο τον tegonik ειστε σιγουροι οτι τα καταστηματα που σας εχουν ηδη δωσει προσφορες οντως θα τηρησουν τις υποσχεσεις τους και εχουν οντως παρει επισημο "οκ" απο τη sony?
Απλα ,η γνωμη μου, πριν καταθεσετε το οποιοδηποτε ποσό βαλτε τους να υπογραψουν την επιστροφη του(του ποσού) σε περιπτωση που δε γινει η παραλαβη μεχρι την ημερομηνια που θα εχετε συμφωνησει.
καλη επιτυχια.
ΠΟΛΥ σημαντική παράμετρος και αυτή!
Λάβετέ την σοβαρα υπόψην σας ΜΗΝ σας πιάσουν θύματα και τρέχετε μετά...

Φιλικά,-bye-

δεν ξερω αλλα εχω προβληματιστει αρκετα.Το τελευταιο πραγμα που θελω ειναι να με θεωρουν 'ποταπο καταναλωτικο κοτοπουλο' εταιριες σαν την sony HELLAS.Ασε που δεν θελω να σκεφτω καν τι θα γινει εαν χρειαστει να κανω χρηση εγγυησης ή service.Μαλλον θα γινω πρωτοσελιδο...
Και δεν τους καλεσα σαν καταναλωτης (που παλι δεν δικαιολογουνται),τους καλεσα σαν καταστηματαρχης που ενδιαφερομαι να πουλησω τα προιοντα τους.Απιστευτο..
Σκεφτομαι να στειλω ενα email στη μαμα sony.Tι λετε γιαυτο?

Σκεφτομαι να στειλω ενα email στη μαμα sony.Tι λετε γιαυτο?
Πρέπει να σταλθεί email στην μαμά sony στο εξωτερικό και να αναφερθει όλη η ΠΟΤΑΠΗ συμπεριφορά και κοροιδία που γινεται στους καταναλωτές εκ μέρους της SONY HELLAS, η οποία εκτός των άλλων είναι από τις ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ αντιπροσωπίες Sony παγκοσμίως σε θεματα τιμολογησης, αισχροκέρδιας, αντιμετώπισης εγγυήσεων,και γενικοτερα καταχρασμού των ίδιων της των πελατών...:grandpa: