kyrliot
Supreme Member
Αν υπαρχει χωρος για ενα ακομα μελος - και εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα για λιγες ατοκες δοσεις - θα με ηθελα να λαβω και εγω μερος στο powerbuy.Ατιμοι προβολακιδες εσεις φταιτε που μου βαλατε το μικροβιο. 

Ειλικρινά, αν τον είχες βρει από το πρωί θα σου έλεγα να παίξεις λόττο. Εγώ από Δευτέρα πρωί μέχρι Τρίτη μεσημέρι πρέπει να είχα πάρει 7-8 φορές. Υπομονή, θα τον πετύχεις. Τα πρωινά πηγαίνει μετά τις 11 btw.Επικοινωνησα με το μαγαζι, φαινεται οτι σημερα ο Σαββας εχει αναλαβει "εξωτερικες" δουλειες, μου ειπαν οτι ειναι να ερθει καποια στιγμη αργοτερα...Μολις εχω νεοτερα, ξερετε.......
Μπορεί. Σίγουρα πάντως δε χάνουμε τίποτα, αλλά επίσης μην ξεχνάς για τα μεταφορικά ότι μιλάμε για μεγάλα μαγαζιά που έχουν άλλες συμφωνίες με τις μεταφορικές από τους ιδιώτες... πχ πόσοι δεν έχουν παραγγείλει ενισχυτή από Γερμανία με μεταφορικά 20 ευρώ; Και εδώ μιλάμε για πιο ελαφρύ μηχάνημα και για πολλά κομμάτια. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν πρώτα και βλέπουμε.Δεν υπάρχει περίπτωση για καλύτερη τιμή απο εξωτερικό,>= μπορει αλλά και πάλι τα μεταφορικα και οι ασφαλιση που πρεπει να γίνει κατα την μεταφορά είναι πάρα μα πάρα πολυ μεγάλη...
Άλλωστε,οι επίσημες αντιπρωσοπίες απο χώρα σε χώρα προστατεύονται μεταξύ τους..
Εκτός απο ελλάδα δε νομίζω να βρείτε καλύτερη τιμή,ψαξτε το ακόμα λίγο για Ελλάδα και προχωρίστε,τα 1600 για ενα προβολέα που κάνει 1800-2000 εδω και στο εξωτερικό,ειναι πολύ καλή ευκαιρία...
Η πρώτη επαφή με το μαγαζί που μας έδωσε 1600 είχε γίνει από το Σάββατο, που δεν ήμασταν 20 ακόμα. Σήμερα-αύριο που θα μιλήσει ο Σάκης πάλι με τον υπεύθυνο, θα ρωτήσει αν μιλάμε συγκεκριμένα για 14 κομμάτια που ρωτήσαμε αρχικά ή και για περισσότερα.Καλημέρα, αφού ζητάμε και απο αλλού προσφορά γιατί είναι μόνο για 15 κομμάτια τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι έχουμε ξεπερασει τους 20;
Η πρώτη επαφή με το μαγαζί που μας έδωσε 1600 είχε γίνει από το Σάββατο, που δεν ήμασταν 20 ακόμα. Σήμερα-αύριο που θα μιλήσει ο Σάκης πάλι με τον υπεύθυνο, θα ρωτήσει αν μιλάμε συγκεκριμένα για 14 κομμάτια που ρωτήσαμε αρχικά ή και για περισσότερα.
Στη Γερμανία δεν το ξεκαθάρισα, ρώτησα για "15-20 κομμάτια".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.