Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Αν υπαρχει χωρος για ενα ακομα μελος - και εφοσον υπαρχει η δυνατοτητα για λιγες ατοκες δοσεις - θα με ηθελα να λαβω και εγω μερος στο powerbuy.Ατιμοι προβολακιδες εσεις φταιτε που μου βαλατε το μικροβιο. :flipout::flipout::flipout:-bye-

Αν υπάρχει χώρος για έναν ακόμα στο bowerbuy είμαι μέσα και εγώ. Τα χρήματα υπάρχουν μετρητά. Θα παρακολουθώ το νήμα και αν υπάρξει ανακοίνωση απο τον sakplat θα του στείλω με p.m. τα στοιχεια μου. Ακόμα τον ευχαριστώ για τον κόπο που έχει κάνει για όφελος όλων μας.

Επικοινωνησα με το μαγαζι, φαινεται οτι σημερα ο Σαββας εχει αναλαβει "εξωτερικες" δουλειες, μου ειπαν οτι ειναι να ερθει καποια στιγμη αργοτερα...Μολις εχω νεοτερα, ξερετε-bye-.......

Επικοινωνησα με το μαγαζι, φαινεται οτι σημερα ο Σαββας εχει αναλαβει "εξωτερικες" δουλειες, μου ειπαν οτι ειναι να ερθει καποια στιγμη αργοτερα...Μολις εχω νεοτερα, ξερετε-bye-.......
Ειλικρινά, αν τον είχες βρει από το πρωί θα σου έλεγα να παίξεις λόττο. Εγώ από Δευτέρα πρωί μέχρι Τρίτη μεσημέρι πρέπει να είχα πάρει 7-8 φορές. Υπομονή, θα τον πετύχεις. Τα πρωινά πηγαίνει μετά τις 11 btw.

Λοιπόν παίδες, επικοινώνησα με technikdirekt, έτσι γιατί με έχει εκνευρίσει η συμπεριφορά της sony hellas, προσωπικά δε με νοιάζει αν δώσω και 50 ευρώ παραπάνω για να τον πάρω από Γερμανία, έτσι για το σπάσιμο. Τους είπα ότι θέλουμε 15-20 κομμάτια, τους είπα ότι τον έχουμε βρει 1600 με μεταφορικά μέσα και μου απάντησε (πολύ γρήγορα) ελληνίδα υπάλληλος η οποία είναι στο τμήμα χονδρικής πώλησης για μαγαζιά και μου ζητάει ΑΦΜ για να μας δώσει προσφορά. Δεν ξέρω, αλλά φαντάζομαι ότι για να μην μου απαντούν ότι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια προσφορά, ίσως να μπορούν. Tegonik, νομίζω ότι κάπου εδώ κολλάς εσύ ως μαγαζάτορας και πιο σχετικός. Σου στέλνω πμ με το email της. :2thumb22sup:

Δεν εχω κατι νεοτερο. Απο το μαγαζι μου ειπαν οτι περασε και εφυγε αμεσως. θα προσπαθησω φυσικα αυριο πρωι. απο τους φιλους που ενδιαφερθηκαν τωρα να συμμετεχουν θα ζητησω λιγο υπομονη. Συντομα θα ειμαι σε θεση να τους δωσω τελικη απαντηση. Στο μεταξυ η ευρεια προσελευση δημιουργει καινουργια δεδομενα. Οπως και να εχει αλλο 14 και αλλο 20-22.... Οποτε χαλαρωστε και παμε για αυριο!

Φιλε μου και καλα εκανες!Συμπληρωσα την φορμα που θελει και αυριο το πρωι θα την παρω τηλεφωνο να μιλησω μαζι της.Θα ειναι ενα πολυ καλο 'πληγμα' στην ανυπακακτη βεβαια ψυχοσυνθεση των ανθρωπων της Sony Hellas.Και για το θεμα εγγυησης πιστευω οτι καλυτερα να εχουμε να κανουμε με την Sony της Γερμανιας παρα την δικη μας.Πιστευω οτι και ποιο ευκολα θα βρουμε ακρη αλλα και ποιο γρηγορα θα μας εξυπηρετησουν.Εδω να σας πω και ενα περιστατικο απο το παρελθον που αφορα την Γερμανο αντιπροσωπο της sony.Εκανα καποιες εισαγωγες εν ετη 99-00 αν θυμαμαι καλα καποια μοντελα βιντεοπροβολεων (5 για την ακριβεια αλλα οχι ολα μαζι) απο εναν Γερμανο αντιπροσωπο που πηρα παρα πολυ καλες τιμες.Να πω οτι θυμαμαι ενα συγκεκριμενο μοντελο που η διαφορα στην χονδρικη του ηταν της ταξεως του εκατομυριου!Ενα απο τα 5 ηρθε με προβλημα(κατι οριζοντιες γραμμες στα panel) και εστειλα email εκνευρισμενος διοτι πιστεψα οτι απλα την 'εκατσα' τωρα..σιγα μην βρω ακρη.Στο μυαλο μου μπηκαν ολες οι χρονοβορες διαδικασιες (στειλτο πισω -ελεγχος -επισκευη -αντικατασταση στην καλυτερη κ.τ.λ).Λοιπον μετα απο δυο μερες μου ηρθε expres με εξοδα του γερμανου καινουργιο μηχανημα και εγω δεν του ειχα στειλει καν πισω το προβληματικο.Εμεινα αγαλμα.Το τι συγνωμες μεσω email...γενικα δεν το πιστευα.Ας δουμε λοιπον τι εχει να μας πει η κοπελα αυριο.Καλα ασε που θα γινει και τρελος ντορος στα avsites αν τον πλανητη.Βρε λετε να ξυπνησουμε παγκοσμιως το καταναλωτικο δικαιο??:violent-smiley-030:

Ενδιαφέρομαι και εγώ για 1 κομμάτι + έχω ρευστότητα (σε αντίθεση με τις ελληνικές τράπεζες.. :BDGBDGB53:). Παρακαλώ για PM όταν έχετε νεότερα μιας και έχω ξεμείνει (κάηκε η ρημάδα η λάμπα του pj μου και θέλω χριστούγεννα με κορυφαίο μηχανημα)

Απαντώ στη θέση του Σάκη εδώ, αλλά θα έλεγα να μην περιμένεις να σου στείλει πμ καθώς ήδη έχει πολλά στο κεφάλι του. Παρακολούθα το τόπικ και, (ότ)αν πει ότι δεχόμαστε κι άλλες συμμετοχές και επίσημα, του στέλνεις εσύ με τα στοιχεία σου.

Καλημέρα. Τegonik, αν σε πρόλαβα πριν την πάρεις, ρώτα και για τα υπόλοιπα που έχουν ρωτηθεί εδώ, πχ για δόσεις (αν και χλωμό το βλέπω, ίσως όμως να μπορούν να κάνουν μια καλύτερη τιμή μέσω του technikdirekt και όχι μέσω της μητρικής του με την οποία μιλάμε πλέον). Ρώτα επίσης τι παραπάνω χρέωση θα υπάρχει αν σταλούν ο καθένας σε διαφορετική διεύθυνση, γιατί υποθέτω θα σου δώσουν προσφορά για να σου στείλουν 15 κομμάτια μαζί.

Καλημέρα, αφού ζητάμε και απο αλλού προσφορά γιατί είναι μόνο για 15 κομμάτια τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι έχουμε ξεπερασει τους 20;

Μολις μιλησα με την Ευα η οποια ειναι Ελληνιδα κιολας.Το απογευμα θα εχω γραπτη προσφορα.Οσο για τα υπολοιπα (εγγυηση,δοσεις,παραδοση) θα ξαναμιλησω μαζι της αφου εχω τιμη στα χερια μου(διοτι υπαρχει και περιπτωση να μη χρειστουν οι υπολοιπες πληροφοριες - βλεπε οχι καλη τιμη)

Δεν υπάρχει περίπτωση για καλύτερη τιμή απο εξωτερικό,>= μπορει αλλά και πάλι τα μεταφορικα και οι ασφαλιση που πρεπει να γίνει κατα την μεταφορά είναι πάρα μα πάρα πολυ μεγάλη...
Άλλωστε,οι επίσημες αντιπρωσοπίες απο χώρα σε χώρα προστατεύονται μεταξύ τους..
Εκτός απο ελλάδα δε νομίζω να βρείτε καλύτερη τιμή,ψαξτε το ακόμα λίγο για Ελλάδα και προχωρίστε,τα 1600 για ενα προβολέα που κάνει 1800-2000 εδω και στο εξωτερικό,ειναι πολύ καλή ευκαιρία...

Last edited:
Δεν υπάρχει περίπτωση για καλύτερη τιμή απο εξωτερικό,>= μπορει αλλά και πάλι τα μεταφορικα και οι ασφαλιση που πρεπει να γίνει κατα την μεταφορά είναι πάρα μα πάρα πολυ μεγάλη...
Άλλωστε,οι επίσημες αντιπρωσοπίες απο χώρα σε χώρα προστατεύονται μεταξύ τους..
Εκτός απο ελλάδα δε νομίζω να βρείτε καλύτερη τιμή,ψαξτε το ακόμα λίγο για Ελλάδα και προχωρίστε,τα 1600 για ενα προβολέα που κάνει 1800-2000 εδω και στο εξωτερικό,ειναι πολύ καλή ευκαιρία...
Μπορεί. Σίγουρα πάντως δε χάνουμε τίποτα, αλλά επίσης μην ξεχνάς για τα μεταφορικά ότι μιλάμε για μεγάλα μαγαζιά που έχουν άλλες συμφωνίες με τις μεταφορικές από τους ιδιώτες... πχ πόσοι δεν έχουν παραγγείλει ενισχυτή από Γερμανία με μεταφορικά 20 ευρώ; Και εδώ μιλάμε για πιο ελαφρύ μηχάνημα και για πολλά κομμάτια. Ας περιμένουμε να δούμε τι θα μας πουν πρώτα και βλέπουμε.

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Καλημέρα, αφού ζητάμε και απο αλλού προσφορά γιατί είναι μόνο για 15 κομμάτια τη στιγμή που οι ενδιαφερόμενοι έχουμε ξεπερασει τους 20;
Η πρώτη επαφή με το μαγαζί που μας έδωσε 1600 είχε γίνει από το Σάββατο, που δεν ήμασταν 20 ακόμα. Σήμερα-αύριο που θα μιλήσει ο Σάκης πάλι με τον υπεύθυνο, θα ρωτήσει αν μιλάμε συγκεκριμένα για 14 κομμάτια που ρωτήσαμε αρχικά ή και για περισσότερα.
Στη Γερμανία δεν το ξεκαθάρισα, ρώτησα για "15-20 κομμάτια".

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Η πρώτη επαφή με το μαγαζί που μας έδωσε 1600 είχε γίνει από το Σάββατο, που δεν ήμασταν 20 ακόμα. Σήμερα-αύριο που θα μιλήσει ο Σάκης πάλι με τον υπεύθυνο, θα ρωτήσει αν μιλάμε συγκεκριμένα για 14 κομμάτια που ρωτήσαμε αρχικά ή και για περισσότερα.
Στη Γερμανία δεν το ξεκαθάρισα, ρώτησα για "15-20 κομμάτια".

Παιδια θα υπάρχει πρακτικά και ενα ταβανι η μαλον ενας πατος στην τιμη ακομα και να μαζευτουν 1000 ατομα αναλογα με το ποσο αγοραζει ο προμηθευτης και το πόσο κερδος θελει-πρεπει να βγαλει γιατι απο καποια στιγμη οσο και να ανεβαινουν τα ατομα θα ανεβαίνει δυσαναλογα το κερδος ...

ΥΓ . Σακη ειδα ενα χαμό απο post για συμμετοχη οταν μπορεσεις πες μου αν τελικα ειμαι μεσα και που , γιατι ειδα οτι βγηκε καποιος και μπηκε καποιος αλλος κτλ είμαι εγω που δεν ειχα στειλει το pm στις 14/11 (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=678302#post678302).
Το λεω γιατι ειμαι σίγουρος οτι θα μπορεσει ενα μαγαζι να εξυπηρετησει και 50 ατομα αλλα νομιζω οτι θα υπαρξει θεμα διαθεσιμοτητας-παραδοσης και θα τραβήξει πολυ...

Λοιπόν,
Τον βρήλα επιτέλους! Εχουμε τα εξής: Για τους πρώτους 14, Η τιμη για οσους πληρώσουν μετρητά ειναι 1575, για οσουν θελουν να κανουν χρηση καρτας και 12 ατοκων, 1600. Για τους υπολοιπους φιλους, οι οποιοι θελουν να μπουν στο power buy, ο σαββας εχει κανει ηδη την ερωτηση για διαθεσιμοτητα και αναμενεται να γνωριζει εντος της ημερας, οπου και θα με ενημερωσει. Ειναι δηλ. θεμα της σονυ ποσα κομματια θα του δωσει και οχι αν μπορει να μας τα εξασφαλισει σε αυτη την τιμη. Αν θα υπαρξει διαθεσιμοτητα για τους καινουργιους φιλους, οι τιμες θα ειναι ιδιες. Και 50 να μαζευτουμε, οι τιμες θα ειναι ιδιες, με τους πρωτους 14, το μονο προβλημα πλεον θα ειναι της διαθεσιμοτητας. Περιορισμοι:Για αθηνα, μου ζητητησε αν ειναι δυνατο να πανε ολα τα κοματια σε ενα υποκαταστημα π.χ νεα σμυρνη, φυσικα με διανομη στο σπιτι απο αυτους. Του ειπα οτι δεν βλεπω καποιο προβλημα σε αυτο, αν εχει καποιος με ενημερωνει. Για Γιαννενα (Βασιλη και Γιαννη) η γνωστη λυση με κουριερ(ο τοπικος δεν συνεργαζεται). Για τιμολογιο προβλημα δεν υπαρχει. Αυτα για την ωρα.

Last edited: