Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Παιδια θα υπάρχει πρακτικά και ενα ταβανι η μαλον ενας πατος στην τιμη ακομα και να μαζευτουν 1000 ατομα αναλογα με το ποσο αγοραζει ο προμηθευτης και το πόσο κερδος θελει-πρεπει να βγαλει γιατι απο καποια στιγμη οσο και να ανεβαινουν τα ατομα θα ανεβαίνει δυσαναλογα το κερδος ...

ΥΓ . Σακη ειδα ενα χαμό απο post για συμμετοχη οταν μπορεσεις πες μου αν τελικα ειμαι μεσα και που , γιατι ειδα οτι βγηκε καποιος και μπηκε καποιος αλλος κτλ είμαι εγω που δεν ειχα στειλει το pm στις 14/11 (http://www.avclub.gr/forum/showthread.php?p=678302#post678302).
Το λεω γιατι ειμαι σίγουρος οτι θα μπορεσει ενα μαγαζι να εξυπηρετησει και 50 ατομα αλλα νομιζω οτι θα υπαρξει θεμα διαθεσιμοτητας-παραδοσης και θα τραβήξει πολυ...
Μανωλη εισαι μεσα στη θεση του Αλεξη

Εμείς οι υπόλοιποι να σου στείλουμε pm τα στοιχεία μας;
Αν θελεις, περιμενε λιγο να ξεκαθαρισει το πραγμα απο το μαγαζι. Αν μου δωσει το οκ, τοτε θα σας τα ζητησω..

Παιδια επειδη τιθεται θεμα για διαθεσιμοτητα, θα δεχτω pm χρονικα απο την στιγμη που θα σας το ζητησω. Θα ηθελα να με καταλαβετε σ ' αυτο, και να μην μου στελνετε πιο μπροστα. Γινεται μια πολυ μεγαλη προσπαθεια να εξυπηρετηθούν ολοι οι ενδιαφερόμενοι, ας γινει λοιπόν σωστα.

den enhmerwnoume ta kentrika ths sony gia to pws antimetwpisthkan 15 agorastes?

den tha ginei tipota alla etsi..

kai na kleisoume to mnm mas etsi:

"telika apofasisame logw ths stashs ths antiproswpeias na agorasoume 15 epson anti gia ton 10arh pou oloi thelame"

+1

Απλά απορώ πως καποιες εταιρείες αδιαφορουν στο να βάλουν στο ταμείο τους 15Χ1600 Ευρώ και μαλιστα ενώ μιλάμε για οικονομική κρίση και δυσκολίες στην αγορά...

Γεια σου Σακη και μπραβο για τις προσπαθειες που κανεις για να πετυχουμε ολοι καλυτερη τιμη.Δεν ειδα το ονομα μου στους 14 και ανησυχω(νομιζω ειμαι ο14ος στη θεση του eddie αν δεν κανω λαθος).

http://avclub.gr/forum/showthread.php?t=36270&page=28.
Δεν ξερω σε λιστα ακριβως αναφερεσαι αλλα εισαι μεσα στους 14. Καποια στιγμη συντομα ελπιζω θα κανω ενα update με τα ονοματα των 14. Λογικά μεσημέρι δεν θα εχω νεα, οποτε για τους υπολοιπους για να μην ειναι στην πριζα μεσημεριατικα να ενημερωσω οτι θα μιλησω με το μαγαζι απο τις 6 και μετα.

Λοιπόν,
Τα πράγματα έχουν ως εξής: Μίλησα με το Σάββα μόλις τώρα. Τι υσχιει αυτη τη στιγμή? Εχει μιλησει με τη Σόνυ Ελλας η οποία ΔΕΝ έχει πρόβλημα με το power buy και τις τιμές που μας κάνει ο Σάββας!!! Εχει ζητήσει τουλαχιστον 20 κομμάτια για τα οποία θα ξέρει αύριο το πρωί. Θα μιλήσω μαζί του μετά τις 11 που παει στο μαγαζί. Αισθηση μου(του) είναι ότι δεν θα εχουμε προβλημα αλλα ζήτησε να δωσουμε το πρασινο φως αυριο το πρωι αφου θα μιλησουμε και μετα. Αυτα ισχυουν για οσους φιλους ενδιαφερόμενους πλεον των 14, οι οποιοι ειναι σιγουροι. Οσον αφορα αυτούς που θα πληρωσουν με μετρητα το ποσό θα μπει ολόκληρο, δεν εχει προκαταβολές. Αυτά για την ώρα. Εχουμε καμία ένσταση ως τωρα με οτι εχει ειπωθεί? Αναφέρομαι στους 14 μιας που οι υπολοιποι θα ξεκινήσουν να δηλώνουν(πιθανότατα επαναλαμβάνω) αύριο το πρωι.

Ενα γρήγορο update στα ονοματα των 14: sakplat, vasdar, johny1989, djx33, dragonlord, siller, Manolis1976, savaspar, jimz, tegonik, θοδωρης βογιατζης, supertony, stefloukis, JoeD. Κυριοι οσον αφορα εμας, ημαστε στην τελικά ευθεια, παρακαλω ενημερώστε με για οτιδηποτε χρειαζεται εγκαιρως. Αυριο αν προκυψει αυξηση των συμμετεχόντων, θα ηθελα να εχουμε ξεκαθαρισει τουλαχιστον εμεις, για να μπορεσω να μαζεψω καινουργια στοιχεια.

Αν δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από το άλλο κατάστημα, ας το προχωρήσουμε, κι εγώ μέσα είμαι για 1575 μετρητά. Πάντως θα ήθελα να ακούσω και την τιμή από Γερμανία που θα πάρει/πήρε ο tegonik, αφού ρωτήσαμε που ρωτήσαμε...

Ξεχασα το εξής: 8/12 μπαινουν στην αποθηκη της σονυ, μεχρι 12/12 θα γινει διανομη στην αθηνα, μεχρι 15/12 στη υπολοιπη Ελλαδα. Κυριοι, θα κανετε χριστουγεννα με τον προβολέα σας....-bye-

Αν δεν υπάρχει καλύτερη προσφορά από το άλλο κατάστημα, ας το προχωρήσουμε, κι εγώ μέσα είμαι για 1575 μετρητά. Πάντως θα ήθελα να ακούσω και την τιμή από Γερμανία που θα πάρει/πήρε ο tegonik, αφού ρωτήσαμε που ρωτήσαμε...

Πάνο,
Οσον αφορά αυτό το θεμα, σκεφτομαι τα εξής: Πες οτι τον βρισκουμε 1550 η akoma kai 1500. Πιστευεις οτι θα ηταν ευκολο να ερθεις σε συννενοηση με ενα καταστημα απο μια αλλη χωρα, με ενα σωρο λεπτομερειες να πρεπει να διευθετηθουν μεχρι τελευταια στιγμη(Παραδοση, αλλοι μετρητα, αλλοι πιστωτικες, πιθανοτητα επιστροφης-ελλατωματικου προιοντος,αλλοι αποδειξεις, αλλοι τιμολογια και δεν συμμαζευεται). Οσον αφορα το Σαββα, περαν του οτι εχει κανει την καλυτερη προσφορα, ειναι εγγυημενος απο προηγουμενο power buy. Εδω μεχρι και στον vasdar με δικα του εξοδα του εστειλε courrier. Και κατι τελευταιο φιλε μου, Σιγα σιγα επερχεται η κουραση...Ρωτα εδω, ρωτα εκει, ρωτα παραπερα, καποια στιγμη πρεπει να παρθει η αποφαση να κλεισει αυτο to power buy, και να συνεχισουμε ολοι τις ζωες μας(με τον προβολεα αγκαλια-bye-). Δεν σου κρυβω οτι κουραστηκα, ηδη ο underdog, το παλικαρι θελοντας να βοηθησει μου εστειλε ενα καταστημα απο θεσ/νικη μηπως και εχουμε καμια καλυτερη προσφορα, και δεν εχω τα κουραγια να ξαναρχισω απο την αρχη διαπραγματευσεις, γιατι πιστευω οτι δεν θα βρουμε καλυτερη οικονομικη προσφορα, και γιατι δεν θα βρουμε ανταποκριση στις ετερογενεις μας επιθυμιες οπως εγραψα παραπανω...

Καλησπέρα, και εγώ για μετρητά δεν έχω πρόβλημα. Φίλε SAKPLAT σου έχω ήδη δηλώσει παρόν.

τελικα?
ειμαι και γω μεσα για μια τετοια αγορα...
που καταληγει ολο αυτο το μακροσυρτο θεμα?

Καταληγουμε στο οτι αυριο το πρωι και εφοσον μας δοθει το οκ απ το μαγαζι, θα μπορειτε να μου στειλετε pm με τα στοιχεια σας(ονοματεπωνυμο, διευθυνση, τηλ, και τροπο πληρωμης) για να επικυρωσετε την συμμετοχη σας μαζι με τους υπολοιπους 14.

Καλησπέρα, και εγώ για μετρητά δεν έχω πρόβλημα. Φίλε SAKPLAT σου έχω ήδη δηλώσει παρόν.

Πετρο δεν σε εχω ξεχασει, κανε ενα κοπο αυριο το πρωι και παρακολουθησε το νημα μετα τις 11-11.30

Το ξαναλεω: Αν καποιος απο τους 14, δεν εχει καποια ενσταση σχετικα με την προσφορα του Μοσχιδη-ELECTRONET μεχρι αυριο στις 11 περιπου που θα μιλησω μαζι του, θα κλεισω την συμφωνια και η μονη εκρεμοτητα πλεον θα ειναι αν θα υπαρξουν επιπροσθετοι ενδιαφερομενοι και ποσοι θα ειναι αυτοι. Αν εχετε κατι, μεχρι αυριο το πρωι σας παρακαλω..