Dragonlord
Senior Member
- 24 August 2007
- 315
Ναι, δε διαφωνώ. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα σε αυτό το σημείο να ρωτήσουμε και κάπου αλλού, απλώς ο tegonik έχει γράψει ήδη ότι περιμένει απάντηση, οπότε αφού έκανε τον κόπο και πήρε Γερμανία έλεγα να περιμέναμε να ακούσουμε την προσφορά τουλάχιστον. Μετά τα ζυγίζουμε όλα, και σαφώς αυτά που λες παίζουν μεγάλο ρόλο, αλλά πες ότι υπάρχει μία πιθανότητα στις 1000 να μας κάνουν σημαντικά καλύτερη προσφορά από Γερμανία που να αξίζει να το σκεφτούμε. Δεν το θεωρώ ιδιαίτερα πιθανό, απλά θα έλεγα, αφού περιμέναμε που περιμέναμε, ας ακούσουμε πρώτα και την προσφορά του technikdirekt, έστω για τυπικούς λόγους. Από την άλλη, υποτίθεται ότι θα μας απαντούσαν σήμερα το απόγευμα, δεν απάντησαν, απλά ίσως να είναι καλό να μη γίνει η συμφωνία αύριο στις 11 αλλά αύριο το απόγευμα, έτσι για να δώσουμε ένα μικρό περιθώριο στους γερμανούς. Τον Σάββα άλλωστε τόσες μέρες προσπαθούμε και δεν τον βρίσκουμε, αν δεν μας βρει κι αυτός για μερικές ώρες νομίζω μικρή η ζημιά... Δεν ξέρω, έτσι το βλέπω, φυσικά εσύ το έχεις τρέξει περισσότερο οπότε σου αναγνωρίζω το δικαίωμα να σφυρίξεις τη λήξη πλέον. Άλλωστε νομίζω ότι συμφωνούμε όλοι ότι 1575 μετρητοίς είναι πολύ καλή τιμή.Πάνο,
Οσον αφορά αυτό το θεμα, σκεφτομαι τα εξής: Πες οτι τον βρισκουμε 1550 η akoma kai 1500. Πιστευεις οτι θα ηταν ευκολο να ερθεις σε συννενοηση με ενα καταστημα απο μια αλλη χωρα, με ενα σωρο λεπτομερειες να πρεπει να διευθετηθουν μεχρι τελευταια στιγμη(Παραδοση, αλλοι μετρητα, αλλοι πιστωτικες, πιθανοτητα επιστροφης-ελλατωματικου προιοντος,αλλοι αποδειξεις, αλλοι τιμολογια και δεν συμμαζευεται). Οσον αφορα το Σαββα, περαν του οτι εχει κανει την καλυτερη προσφορα, ειναι εγγυημενος απο προηγουμενο power buy. Εδω μεχρι και στον vasdar με δικα του εξοδα του εστειλε courrier. Και κατι τελευταιο φιλε μου, Σιγα σιγα επερχεται η κουραση...Ρωτα εδω, ρωτα εκει, ρωτα παραπερα, καποια στιγμη πρεπει να παρθει η αποφαση να κλεισει αυτο to power buy, και να συνεχισουμε ολοι τις ζωες μας(με τον προβολεα αγκαλια). Δεν σου κρυβω οτι κουραστηκα, ηδη ο underdog, το παλικαρι θελοντας να βοηθησει μου εστειλε ενα καταστημα απο θεσ/νικη μηπως και εχουμε καμια καλυτερη προσφορα, και δεν εχω τα κουραγια να ξαναρχισω απο την αρχη διαπραγματευσεις, γιατι πιστευω οτι δεν θα βρουμε καλυτερη οικονομικη προσφορα, και γιατι δεν θα βρουμε ανταποκριση στις ετερογενεις μας επιθυμιες οπως εγραψα παραπανω...