Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Φίλε djx33 καλό θα είναι να μην χρησιμοποιήσεις καθόλου keystone.

Αυτό που καταλαβαίνω από το σχέδιο που παραθέτεις είναι ότι ο προβολέας σου δεν είναι τοποθετημένος στη σωστή θέση απέναντι από την οθόνη σου.

Δεν υπάρχει η δυνατότητα σωστής τοποθέτησης?
Ναι Κώστα, αυτό έφταιγε, δηλ. ο φακός δεν ήταν παράλληλος με το πανί και εκτός των ορίων του οριζόντιου shift. Τον έβαλα λίγο πιο αριστερά και ίσιωσε.
Αλλά για να πάει πιο αριστερά έπρεπε να πάει και αρκετά πιο πίσω (έχω περίεργο ταβάνι).

Τώρα η απόσταση φακού με το κέντρο της οθόνης είναι 4,8 μέτρα. Είναι καλά;

Η οθόνη είναι 110" και πρέπει να έχω πλήρη συσκότιση στο χώρο για να βλέπω ικανοποιητικά με τη λάμπα στο low.

Ερώτηση προς όσους έχουν παραλάβει επειδή βλέπω ότι ορισμένοι
έχουν Ελληνικό Manual και άλλοι όχι: Ο προβολέας που παραλάβατε
είναι Made in .... (where)?

Πιο πολύ από περιέργεια ρωτάω και δεν ξέρω αν αυτό έχει σημασία,
αλλά εμένα μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το γεγονός ότι ο δικός μου
είναι Made in Japan. Μην με ρωτήσετε για το δικό μου manual γιατί
ούτε που το έχω ανοίξει ακόμα :flipout::flipout:

Καλημερα Αλεξη,
Εχω την εντυπωση οτι ολων μας ειναι γιαπωνεζικοι, το θεμα μανουαλ ειναι ασχετο με τη χωρα παραγωγης. Αν για καποιο φιλο που παρελαβε υσχιουν διαφορετικα πραγματα ας μας διευρυνει και τους δικους μας οριζοντες

Παιδια τιποτα ακομα απο Ν.Σμυρνη..στο τηλ, λενε οτι η sony τους τα χει στειλει απο τις 18 και αυτοι ακομα εχουν παραλαβει μονο εναν:violent-smiley-030::violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Εγώ δεν ήθελα φορτηγό.
Εγώ ήθελα εναν SONY VPL-HW10.
Και επειδή ήμουνα καλό παιδί αυτή τη χρονιά.......
Επιτέλους παρέλαβα !!!! απο Ν.Σμύρνη. Σήμερα και μέχρι τις 4:30 παραλάβαμε δύο άτομα.
Οι υπόλοιποι είναι ΕΚΕΙ. Προσοχή αυτοί που θα πάνε να έχουν μαζί τους και τα αποδεικτικά ΕΞΩΦΛΗΣΗΣ-αλλιώς το κατάστημα δεν παραδίδει.

Συγχαρητήρια Σάκη. Μπράβο και στο Σάββα που κατάφερε όλοι οι προβολείς (εγώ τουλάχιστον έχω μετρήσει 18) να είναι στα μαγαζιά ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα.

Attachments

• IMG_1882.jpg
    IMG_1882.jpg
    86.6 KB · Views: 53
καλησπερα και χρονια πολλα .παρελαβα και εγω τελικα απο νεα σμυρνη το μεσημερι και ηδη ειδα την πρωτη μου ταινια.
ενα μεγαλο ευχαριστω στο Σακη -bye-

εδω και 2 μερες βρισκομαι σε μια κορυφη κοντα στη γενετειρα μου και μολις τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω...χαιρομαι ειλικρινα που το προβλημα της ν.σμυρνης τελειωσε!!βασιλη να παρεις τηλ αυριο στο σαββα,θα σου στειλω με πμ το τηλ. μου αν χρειαστεις να μεσολαβησω για κατι. παιδια ημαστε πολυ κοντα στο να σφυριξουμε ληξη,συγχαρητηρια σε ολους μας!!!

εδω και 2 μερες βρισκομαι σε μια κορυφη κοντα στη γενετειρα μου και μολις τωρα βρηκα ευκαιρια να μπω...χαιρομαι ειλικρινα που το προβλημα της ν.σμυρνης τελειωσε!!βασιλη να παρεις τηλ αυριο στο σαββα,θα σου στειλω με πμ το τηλ. μου αν χρειαστεις να μεσολαβησω για κατι. παιδια ημαστε πολυ κοντα στο να σφυριξουμε ληξη,συγχαρητηρια σε ολους μας!!!

Οκ Σακη θα σε παρω τηλεφωνο αυριο να δουμε τι εγινε επιτελους. Αν μπορεις να μεσολαβησεις θα ηταν πολυ καλά γιατι εγω δεν μπορω να τον βρω με τιποτα. Εχω παρει εκατο τηλεφωνα...
Σ' ευχαριστω!

Καλησπέρα παιδία και χρόνια πολλά.
Χτές το βράδυ έκανα την πρώτη δοκιμή με το TOSHIBA X500. Λοιπόν, μέχρι τα 720p είμαστε καλά. Στα 1080i βλέπω κάτι, αλλά χάλια (η εικόνα ειναι ξεθωριασμένη και φλασάρει, σαν να μην πιάνεις καλά κάποιο κανάλι τηλεόρασης). Ο SONY αναγνωρίζει το 1080i.
Στα 1080p δέν βλέπω τίποτα και ο SONY δεν αναγνωρίζει τίποτα στη είσοδο HDMI.
Είναι το καλώδιο ή κάτι άλλο ; Χρησιμοποίησα ενα SUPRA HF100 10m και αυτό που δίνει η TOSHIBA (1m) με το player.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ποιός έχει βάλει καλώδιο HDMI 10 μέτρα και είναι O.K.;

Καλησπέρα παιδία και χρόνια πολλά.
Χτές το βράδυ έκανα την πρώτη δοκιμή με το TOSHIBA X500. Λοιπόν, μέχρι τα 720p είμαστε καλά. Στα 1080i βλέπω κάτι, αλλά χάλια (η εικόνα ειναι ξεθωριασμένη και φλασάρει, σαν να μην πιάνεις καλά κάποιο κανάλι τηλεόρασης). Ο SONY αναγνωρίζει το 1080i.
Στα 1080p δέν βλέπω τίποτα και ο SONY δεν αναγνωρίζει τίποτα στη είσοδο HDMI.
Είναι το καλώδιο ή κάτι άλλο ; Χρησιμοποίησα ενα SUPRA HF100 10m και αυτό που δίνει η TOSHIBA (1m) με το player.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει ; Ποιός έχει βάλει καλώδιο HDMI 10 μέτρα και είναι O.K.;

χρονια πολλα σε ολλους,υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας!!!
γιαννη εχω δοκιμασει μεχρι και 20μετρα καλωδιο (απο πλαισιο) χωρις κανενα προβλημα...

χρονια πολλα σε ολλους,υγεια και ευτυχια σε εσας και τις οικογενειες σας!!!
γιαννη εχω δοκιμασει μεχρι και 20μετρα καλωδιο (απο πλαισιο) χωρις κανενα προβλημα...

Χρονια πολλα με υγεια και απο μενα ,επισης να προσθεσω οτι οποιος θελει hdmi splitter για να δωσει σημα και σε τηλεοραση και στον προβολεα αυτο που εχει το πλαισιο 1χ4 με 69 ευρο δουλευει με το καλωδιο των 20μετρων(το 1χ2 των 39 ευρο δεν μου εδινε σημα στο 20 μετρα).-bye-

Χρόνια πολλά σε όλους! Τελικά, παρέλαβα σήμερα από Ν. Σμύρνη. Υπάρχουν άλλοι 2 pj που περιμένουν ανυπόμονα τους ιδιοκτήτες τους. Με το ελληνικό manual τι γίνεται? Εγώ, πάντως δεν βρήκα στην συσκευασία. Αν κάποιος φίλος το έχει, παρακαλείται επειγόντως να το ανεβάσει στο forum ή να το περάσει με pm και όλοι τον ευχαριστούμε προκαταβολικά για τον κόπο του!

Εκτός απο τους 2 της Ν.Σμύρνης νομίζω οτι υπαρχουν και άλλα δύο άτομα που δεν ανέφεραν οτι παρέλαβαν.
Αλήθεια, αφού παραλάβουμε όλοι, το κλείνουμε και ανοίγουμε νέο thread για παρατηρήσεις, προβλήματα κ.λ.π. ή συνεχίζουμε εδώ ;
Πάντως στη δικιά μου περίπτωση το καλώδιο HDMI δεν φταίει τελικά. (άρα φταίει το TOSHIBA). Έδωσα σήμα από HTPC και όλα άψογα.
Εγώ πάντως τον ψάχνω ακόμα. Δεν μπορώ να μεταφέρω ακόμα αξιόπιστες παρατηρήσεις - συμπεράσματα.

στα πολυ γρηγορα γιατι ειμαι με δανεικο wifi,
παρ ολες τις προσπαθειες μου,απο εδω μεσα και τηλ. υπαρχει καποιος ο οποιος δεν παρελαβε χωρις καμια εξηγηση,δικαιολογια,ενημερωση. ετσι υπαρχει ενας προβολεας διαθεσιμος,ετοιμοπαραδοτος ο οποιος θα σταλει απο το καταστημα των ιωαννινων στο αντιστοιχο που θα εξυπηρετει. επειδη γυρνω αθηνα σημερα το βραδυ, οποιος ενδιαφερεται πραγματικα,ας στειλει πμ και θα το λαβω τοτε.