Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

στα πολυ γρηγορα γιατι ειμαι με δανεικο wifi,
παρ ολες τις προσπαθειες μου,απο εδω μεσα και τηλ. υπαρχει καποιος ο οποιος δεν παρελαβε χωρις καμια εξηγηση,δικαιολογια,ενημερωση. ετσι υπαρχει ενας προβολεας διαθεσιμος,ετοιμοπαραδοτος ο οποιος θα σταλει απο το καταστημα των ιωαννινων στο αντιστοιχο που θα εξυπηρετει. επειδη γυρνω αθηνα σημερα το βραδυ, οποιος ενδιαφερεται πραγματικα,ας στειλει πμ και θα το λαβω τοτε.

sakplat, δώσε χρόνο.. Εγώ τον περίμενα στη Ν. Σμύρνη στις 23 του μηνός
Αργησε τελικά να έρθει ο Προτζέκτορας και τελικά έφυγα για το εξωτερικό για διακοπές χωρίς να τον παραλάβω. Χθές που επέστρεψα έτρεξα να τον παραλάβω (είμουν ο προτελευταίος της Ν. Σμύρνης).. και όντως έμεινε 1 τελευταίο κομμάτι όταν έφευγα. Απλά λέω μήπως κάποιος είναι διακοπές και για αυτό δεν επικοινώνησε..

Εεεε σόρρυ, αλλά αποδείξεις πώς θα πάρουμε.. Θα μας τις στείλει ο σάκης ή πρέπει να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του, να του δώσουμε διεύθυνση κτλ κτλ?

sakplat, δώσε χρόνο.. Εγώ τον περίμενα στη Ν. Σμύρνη στις 23 του μηνός
Αργησε τελικά να έρθει ο Προτζέκτορας και τελικά έφυγα για το εξωτερικό για διακοπές χωρίς να τον παραλάβω. Χθές που επέστρεψα έτρεξα να τον παραλάβω (είμουν ο προτελευταίος της Ν. Σμύρνης).. και όντως έμεινε 1 τελευταίο κομμάτι όταν έφευγα. Απλά λέω μήπως κάποιος είναι διακοπές και για αυτό δεν επικοινώνησε..

Αντωνη, δεν μιλω για το υποκαταστημα της Ν. Σμυρνης,
Στην συγκεκριμενη περιπτωση, Ο υποτιθεμενος ενδιαφερομενος δεν μου εστειλε καν τροπο πληρωμης, εγγυηθηκα εγω στο σαββα για να μπει στο power buy, μια που ηταν εκτος της πολης του για εκεινο το χρονικο διαστημα, οταν περασε ο καιρος κ δεν ειχε επικοινωνησει ακομα, τον πηρα τηλ. εγω για να τον ρωτησω για τις προθεσςεις του, και οταν μου ειπε οτι δεν το δεχεται να τηλ. και να μη βρισκει το σαββα, του εδωσα το προσωπικο τηλ. του σαββα για να ερθει σε αμεση επαφη μαζι του. επισης προθυμοποιηθηκα για ακομη μια φορα, αν θελει κατι να βοηθησω αν μπορω, και απο τοτε τιποτα, nada. Εχεις προβλημα με τη συγκεκριμενη παροχη υπηρεσιών? Δεν σε αναγκαζει κανενας να δεχτεις τιποτα. Μια ενημερωση ομως οτι δεν ενδιαφερεσαι αλλο κρινεται σκοπιμη λογω της ιδιομορφιας της ολης καταστασης. Εχω παιδια που μου εστελναν πμ κατοπιν εορτης κ ζητουσαν να μπουν, γιατι να μην επωφελούταν κάποιος αλλος απο την αγορά?τωρα δεν εχουμε κανεναν αλλο, και μαλλον αν δεν βρεθει καποιος συντομα θα παει για επιστροφή. Τι εγινε για εμάς?τιποτα. Μονο που δεν μου αρεσει να εξηγιεμαι ετσι.

Εεεε σόρρυ, αλλά αποδείξεις πώς θα πάρουμε.. Θα μας τις στείλει ο σάκης ή πρέπει να επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του, να του δώσουμε διεύθυνση κτλ κτλ?

Μετα τις γιορτες κ μολις μιλησω μαζι του θα σας ενημερωσω

Αντωνη, δεν μιλω για το υποκαταστημα της Ν. Σμυρνης,
Στην συγκεκριμενη περιπτωση, Ο υποτιθεμενος ενδιαφερομενος δεν μου εστειλε καν τροπο πληρωμης, εγγυηθηκα εγω στο σαββα για να μπει στο power buy, μια που ηταν εκτος της πολης του για εκεινο το χρονικο διαστημα, οταν περασε ο καιρος κ δεν ειχε επικοινωνησει ακομα, τον πηρα τηλ. εγω για να τον ρωτησω για τις προθεσςεις του, και οταν μου ειπε οτι δεν το δεχεται να τηλ. και να μη βρισκει το σαββα, του εδωσα το προσωπικο τηλ. του σαββα για να ερθει σε αμεση επαφη μαζι του. επισης προθυμοποιηθηκα για ακομη μια φορα, αν θελει κατι να βοηθησω αν μπορω, και απο τοτε τιποτα, nada. Εχεις προβλημα με τη συγκεκριμενη παροχη υπηρεσιών? Δεν σε αναγκαζει κανενας να δεχτεις τιποτα. Μια ενημερωση ομως οτι δεν ενδιαφερεσαι αλλο κρινεται σκοπιμη λογω της ιδιομορφιας της ολης καταστασης. Εχω παιδια που μου εστελναν πμ κατοπιν εορτης κ ζητουσαν να μπουν, γιατι να μην επωφελούταν κάποιος αλλος απο την αγορά?τωρα δεν εχουμε κανεναν αλλο, και μαλλον αν δεν βρεθει καποιος συντομα θα παει για επιστροφή. Τι εγινε για εμάς?τιποτα. Μονο που δεν μου αρεσει να εξηγιεμαι ετσι.

Αγαπητέ φίλε, αναρωτιέμαι αν ειναι διαθέσιμο ακόμα το τελευταίο κομμάτι του sony ?

μολις μιλησα με σαββα, ο προβολεας ειναι διαθεσιμος. θα μιλησεις απευθειας μαζι του στο 2241020162. για ολους εμας τους υπολοιπους, σε λιγες μερες θα παραλαβουμε και τα παραστατικα αφου πρωτα τα παρει ο σαββας για να τα μοιρασει

μολις μιλησα με σαββα, ο προβολεας ειναι διαθεσιμος. θα μιλησεις απευθειας μαζι του στο 2241020162. για ολους εμας τους υπολοιπους, σε λιγες μερες θα παραλαβουμε και τα παραστατικα αφου πρωτα τα παρει ο σαββας για να τα μοιρασει

ευχαριστώ πολύ, το τηλέφωνο του Σάββα δεν απαντάει, θα προσπαθήσω πάλι μετά τις 6 το απόγευμα

ευχαριστώ πολύ, το τηλέφωνο του Σάββα δεν απαντάει, θα προσπαθήσω πάλι μετά τις 6 το απόγευμα

το γνωστο προβλημα,επεμενε λιγο,δεν θα χασεις..

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Παιδιά η απόδειξή μου ακόμα δεν ήρθε.. Σε εσάς έχει έρθει κάτι??? Λέτε να μας ξέχασε ο Σάββας???
Επικοινώνησα με το Σαββα πριν μία εβδομάδα. Μου είχε πεί οτι θα στείλει τις αποδείξεις και τα τιμολόγια μόλις του στείλουν τα χαρτιά από τη Ν.Σμύρνη.
Οι ημερομηνία των παραστατικών που θα εκδόσει ο Σάββας ΔΕΝ θα είναι Δεκεμβρίου πάντως.

ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ POWER BUY? ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ SONY ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΕΓΚΑΙΡΩΣ....
ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΜΕ...ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

οχι εχει τελειωσει και εκτος απο αυτο η sony ακριβινε τον 10 και τον 80!!:argue:

Έχει παραλάβει εως τώρα κάποιος απόδειξη?

Έχω επικοινωνήσει 2 φορές με το κατάστημα του κ. Μοσχίδη (ο οποίος όμως έλειπε
και τις 2 φορές), έχω αφήσει μήνυμα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα.

Όλα καλά με το powerbuy, με την τιμή, με την παράδοση ..... αλλά αυτό αρχίζει και
γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό....

Έχει παραλάβει εως τώρα κάποιος απόδειξη?

Έχω επικοινωνήσει 2 φορές με το κατάστημα του κ. Μοσχίδη (ο οποίος όμως έλειπε
και τις 2 φορές), έχω αφήσει μήνυμα αλλά μέχρι σήμερα τίποτα.

Όλα καλά με το powerbuy, με την τιμή, με την παράδοση ..... αλλά αυτό αρχίζει και
γίνεται ιδιαίτερα ενοχλητικό....
Aλέξη απ'τον Τρανούλη δεν πήραμε την απόδειξη;;