Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

vasdar σκεφτομαι την πιθανοτητα να κατεβουμε μαζι με το αμαξι απο γιαννενα.
τι λες?

mesa!

An kai mou esteilan oloklirh Bravia 46ara apo rodo me 7 eurw me metaforikh,ston provolea tha kolisoume?

Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

vasdar εχεις διπλωμα?
μην οδηγω 10 ωρες συνεχομενα θα χωθουμε πουθενα

αν μπορει το καταστημα να το στειλει τοτε οκ
αυτοματη συγκλιση εχει αρα οσα μπαμ και να φαει τα πανελ ερχονται

αλλιως θα κατεβουμε "σβαριδια" οπως λεμε

Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Σε καλη τιμη δεν λεω ποτε οχι.Μεσα και εγω.Απλα ενημερωστε με.:a0210:

γουσταρω tegonik γουσταρω
ετσι....
απλα στειλε πμ στον sakplat να σε βαλει στην λιστα

Καλησπέρα,
Με τον tegonik ημαστε 10! Επειδή είναι όντως πιθανό(όπως ειπώθηκε με pm) διάφοροι μπορεί να παρακολουθούν το τοπικ, θα έλεγα ότι προτιμότερο είναι να κάνουμε την κουβέντα αυτή αύριο τέτοια ώρα που θα έχω μιλήσει με το κατάστημα και θα έχω (σύμφωνα με τα λεγόμενα τους) επιτέλους προσφορά. Στο μεταξύ αν υσχίει αυτό που έγραψε o Ντίνος για τα μαζεμένα μετρητά, αν κάποιος φίλος έχει υπόψη του κάποιο πιθανό κατάστημα να ρωτήσει, ας το κάνει. Αυτό θα μας βοηθούσε πολύ να εκτιμήσουμε ανάλογα και την τελική προσφορά

να ανοιξω thread στο avsite οτι κανουμε powerbuy μπας και μπει και κανας αλλος και ριξουμε κιαλλο την τιμη?

:firstprize::SFGSFGSF::ernaehrung004:
ελπιζω το οποιο καταστημα να εχει 11 τεμαχια ετοιμοπαραδωτα αν οχι να γινει προπαραγγελεια και προκαταβολη ολων μας.

σβαριδια σε λεω
ΣΒΑΡΙΔΙΑ:flipout::flipout::flipout:

Γιάννη προς θεού.....Αν είναι έτσι και το κατάστημα να μη στέλνει, θα στα στείλω εγώ εσένα και του βασίλη, αν είναι να κατέβετε σβαριδια!!!!:driver:

:firstprize::SFGSFGSF::ernaehrung004:
ελπιζω το οποιο καταστημα να εχει 11 τεμαχια ετοιμοπαραδωτα αν οχι να γινει προπαραγγελεια και προκαταβολη ολων μας.
Με το συγκεκριμένο κατάστημα αυτό δεν υσχίει. Δουλεύει με προπαραγγελία και προκαταβολή, δεν στοκάρει καθόλου.. έτσι αγόρασα την τηλ. μου την προηγούμενη βδομάδα.

Κι εμενα με ενδιαφερει να υπαρχει μεταφορά απο το καταστημα, γιατι μενω επαρχια και ΔΕΝ μπορω να κατεβω με τιποτα Αθηνα αυτη την περίοδο...:grandpa:

as mas dwsei arithmo logariasmou na tou katathesoume prokatavolh

Shmasia exei na mhn meinoume etsi stis giortes.

Egw pantws kai me ta 1680 eimai ok..ton exw brei apo 1750 kai panw opote den agxwnomai gia times alla pio poly gia diathesimothta

sakplat δημιουργεις μια λιστα με ονοματεπωνυμα
απο εκει και περα δινουμε ολοι ας πουμε απο 200 ευρω
εμεις απο επαρχια με τραπεζικη καταθεση σε λογαριασμο του ιδιοκτητη του καταστηματος(κραταμε και αποδειξη απο την καταθεση)
το καταστημα πρεπει να εγγυηθει οτι τα προβολια θα τα εχει στον χρονο που θα οριστει πριν δωσουμε προκαταβολη.φυσικα πριν τα χριστουγεννα.

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

vasdar γιαυτο κανουμε powerbuy για να τον παρουμε πολυ πιο κατω απο 1680.
ας πουμε 1350-bye-
as mas dwsei arithmo logariasmou na tou katathesoume prokatavolh

Shmasia exei na mhn meinoume etsi stis giortes.

Egw pantws kai me ta 1680 eimai ok..ton exw brei apo 1750 kai panw opote den agxwnomai gia times alla pio poly gia diathesimothta

Re: Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

vasdar γιαυτο κανουμε powerbuy για να τον παρουμε πολυ πιο κατω απο 1680.
ας πουμε 1350-bye-

Βασίλη όχι 1680. Ηθικά δεν το δέχομαι. Δεν προεξοφλώ τιμές, αλλά τουλάχιστον μια καλύτερη τιμή(χωρίς να είμαι σε θέση άμεσα να προσδιορίσω το "καλύτερη") νομίζω ότι την δικαιούμαστε...Γιάννη μην προεξοφλείς τιμές, μπορεί να απογοητευτείς..