Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

sakplat δημιουργεις μια λιστα με ονοματεπωνυμα
απο εκει και περα δινουμε ολοι ας πουμε απο 200 ευρω
εμεις απο επαρχια με τραπεζικη καταθεση σε λογαριασμο του ιδιοκτητη του καταστηματος(κραταμε και αποδειξη απο την καταθεση)
το καταστημα πρεπει να εγγυηθει οτι τα προβολια θα τα εχει στον χρονο που θα οριστει πριν δωσουμε προκαταβολη.φυσικα πριν τα χριστουγεννα.

Σε όλα ναι. Η προκαταβολή μπορεί να είναι και λιγότερη(100e).

Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

δωσε μια τιμη σακη που εσυ πιστευεις λογικη
1500?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

και κατι ακομα ολα τα τεμαχια θα ειναι σφραγισμενα κανονικα.
Σε όλα ναι. Η προκαταβολή μπορεί να είναι και λιγότερη(100e).

δωσε μια τιμη σακη που εσυ πιστευεις λογικη
1500?
Γιάννη θα ήθελα να το αποφύγω αυτό τώρα. Δεν έχω ψαχτεί πιο έξω από αυτό το μαγαζί και δεν ξέρω τι γίνεται.... Αν η δεύτερη τιμή που υπάρχει στην αγορά ειναι τα 1750, και το 1680 ακούγεται λογικό. Από τη στιγμή όμως που ξέρουμε ήδη οτι η τιμη αυτή είναι για εναν προβολέα μόνο, δεν θα την δεχόμουνα για power buy... Η λογική τιμή είναι κάτι σχετικό... εξαρτάται από πολλές παραμέτρους..

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

και κατι ακομα ολα τα τεμαχια θα ειναι σφραγισμενα κανονικα.
Απαράβατος όρος και για την αγορά της τηλεόρασης μου...

1600 ?
δεν πιστευω να πει οχι
θα παρει 17600 ισα ισα να παρει ενα αμαξι

α και σακη
σε θελω σκληρο πολυ σκληρο στην προσπαθεια τιμης που θα κανεις
να ξεκινησεις με το στιλ
"1300 ο ενας και αν θες στο πλαισιο μας ειπαν 1290."
και ανεβαινε σταδιακα
μην τον αφησεις να παρει ανασα.

ρε σακη δεν ανοιγεις νεο thread που θα αφορα μονο το powerbuy?
και βαλε στο 2 ποστ την λιστα με εμας που θα παρουμε

και κατι ακομα
μηπως θα ηταν καλητερα να στειλουμε ολοι εμεις στον σακη πμ με ονοματεπωνυμα διευθυνση και τηλεφωνα?

επισης εμεις απο επαρχια μπορουμε να δωσουμε προκαταβολη με καταθεση και τα υπολοιπα με αντικαταβολη αφου αποσταλει με κουριερ ως ευθραυστο φυσικα
θα προτειμουσα την speedex

ρε σακη δεν ανοιγεις νεο thread που θα αφορα μονο το powerbuy?
και βαλε στο 2 ποστ την λιστα με εμας που θα παρουμε

και κατι ακομα
μηπως θα ηταν καλητερα να στειλουμε ολοι εμεις στον σακη πμ με ονοματεπωνυμα διευθυνση και τηλεφωνα?
Δεν ξέρω τι συνηθίζεται σε αυτές τις περιπτώσεις αλλά το νέο thread το βρίσκω λίγο υπερβολικό...Τα στοιχεία που λες είχα σκοπό να τα ζητήσω αύριο, αφού έχω την τελική προσφορά.

ok
να ποσταρεις αμεσως την τιμη που πετυχες και πως θα γινει και ποτε θα τους εχει
μη μασας μια
ψαρωσε τον κανονικα

ok
να ποσταρεις αμεσως την τιμη που πετυχες και πως θα γινει και ποτε θα τους εχει
μη μασας μια
ψαρωσε τον κανονικα
Οκ φίλε, ειλικρινά θα κάνω ότι μπορώ. Να θυμόμαστε όμως ότι δεν είναι μονόδρομος. Ημαστε αρκετοί πια, ας το εκμεταλευτούμε ανάλογα. Αυτά για σήμερα, καληνύχτα

Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Aν μαζευτειτε καμια 10αρια, πατε σε ενα μαγαζι, και πειτε του:

Σου δινουμε μετρητα 12.500 ευρω (1250 στον καθενα βγαινει δλδ).

Αν δεν κανει "τουμπες", πατε σε αλλο.

Με τι κερδος αραγε δουλευουν αυτα τα προιοντα???
Μηπως τα 1250 ειναι κατω και απο την τιμη κοστους,αρα ανεφικτη??
Αν ξερει καποιος ας μας διαφωτισει

1600 ?
δεν πιστευω να πει οχι
θα παρει 17600 ισα ισα να παρει ενα αμαξι

johny εδω εισαι foul :operator:
Οταν του ζητησουν απο τη Sony να πληρωσει τα προιοντα που αγορασε,τι θα τους δωσει??Τη ρεζερβα??
Απο τα 17600 που αναφερεις,ενα μικρο σχετικα ποσο θα καταληξει στην τσεπη του μαγαζατορα

Καλη τυχη παιδες!! Ευχες για ...1000Ε/τμχ -bye-

Συμφωνώ με τον cptkoulis. Από έναν πολύ γνωστό μου που πουλάει και προϊόντα home cinema ξέρω ότι με τιμή αγοράς πχ κάποιου projector στα 1000€ τον πουλάει 1300 με 1400€. 300 με 400 ευρώπουλα κέρδος μόνο από έναν προβολέα. Πιστεύω πως έχει πολύ περιθώριο να μας κατεβάσει την τιμή, όχι πολύ μεν γιατί απ'ότι καταλαβαίνουμε την τιμή την έχει διαμορφώσει τόσο χαμηλά για να κρατάει κάποιο προφίλ ανταγωνισμού με πατέντες (όσοι ξέρουν απο μάρκετινγκ καταλαβαίνουν τι εννοώ "πατέντες"), αλλα σίγουρα έχει περιθώριο ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 100€. Σκεφτείτε λίγο αν στην τελική θα βγάλει απο 100 ευρώ κέρδος για κάθε προβολέα επι 11 προβολείς??? 1100€ ΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ!!! Εγώ δεν θα ήμουν χαζός να τα έχανα αυτά τα χρήματα... :grandpa:

(Δυστηχώς δεν φέρνει καθόλου sony λόγω προμηθευτών ή δεν ξέρω τι άλλο , αλλιώς θα μου έκανε πολύ καλή προσφορά...)

εγω πιστευω οτι ο σακης θα πετυχει τιμη κατω απο 1500

θα δουμε ομως υπομονη...
ελπιζω οταν ερθω απο σχολη σε κανα 3ωρο να διαβασω ευχαριστα ποστ

Ας φιλοτιμηθεί κάποιος moderator να φτιάξει ένα νεο thread για το Power buy και να μεταφέρει όλη αυτή τη συζήτηση (που είναι εντελώς offtopic) ώστε καποιος που θελει να μαθει για τον συγκεκριμενο προβολεα να μη πρεπει να διαβασει 100 posts για το πως θα παζαρεψουμε τη τιμη του!

Απάντηση: Re: Νέος Sony BRAVIA VPL-HW10

Ωραία, πάντως νομίζω ότι μιλώ εκ μέρους όλων ότι όταν λέμε "μέσα" εννοούμε με κάποια ουσιαστική έκπτωση, της τάξης του 10% τουλάχιστον... αλλά όπως και να έχει, ας ρωτήσουμε και σε άλλα καταστήματα. Παίρνω κι εγώ αν βαριέσαι.

Πάρα πολύ καλή η κίνησή σας και συγνώμη που ανακατεύομαι χωρίς να με αφορά αλλά θα συμφωνήσω με το φίλο Dragonlord.
Όταν μιλάμε για πάνω από 10 προβολείς δέν είναι μικρό νούμερο..
Ρωτήσατε σε άλλα καταστήματα ή περιμένετε από ένα κατάστημα να σας πεί την τελική τιμή;
Τουλάχιστον εσείς που ψάχνεστε, και γι´αυτό είστε κι εδώ μέσα, θα ξέρετε οτι υπάρχουν καταστήματα που σχεδόν είναι ειδικότητά τους οι προβολείς.
Εκεί ρωτήσατε για τιμή; Αν όχι μήπως θάπτρεπε;

1680 είναι η τιμή λιανικής για ένα κομμάτι, εγώ ελπίζω σε κάτι αρκετά καλύτερο για καμιά δεκαριά που αν δεν κάνω λάθος έχουμε μαζευτεί...
Μετά το split, μόλις είδα ότι η τιμή λιανικής είναι 1620 (μάλλον θυμόμουν λάθος για 1680), οπότε με ένα -10% θα πρέπει να πέσουμε το πολύ στα 1460 - και προφανώς ελπίζω και για κάτι ακόμα καλύτερο. Ας περιμένουμε την απάντηση που θα δώσει το κατάστημα στο Σάκη και ας ρωτήσουμε μετά σε Ηχοέκφραση και Πλαίσιο (και όπου αλλού προτείνει κάποιος άλλος) αν μπορούν να μας κάνουν κάτι ακόμα καλύτερο. Ούτως ή άλλως, αφού η sony παραλαμβάνει αρχές Δεκέμβρη, δεν υπάρχει λόγος να βιαστούμε... έχουμε δέκα μέρες μπροστά μας μέχρι το τέλος του μήνα που λογικά αρκούν για να πάρουμε προσφορές από όλους και να επιλέξουμε τη χαμηλότερη.