Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Παιδιά , σταματήστε να γεμίζετε το thread με μηνύματα σπαμ και με θεματα ασχετα με το powerbuy!

Θα γινουν πολλες οι σελιδες και αν καποιος ενδιαφερθει να μπει και αυτος μεσα στην αγορά θα ΒΑΡΙΕΤΑΙ ΤΡΕΛΑ να διαβάζει ολα αυτα τα off topic που γράφουμε...:grandpa:

Να υπογραμμισω μέχρι στιγμής τα σημαντικότερα :
  1. Περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη επίσημη τιμη προσφορας απο τον Σάκη...
  2. Προσφέρθηκε και ο φίλος tegonic να ερθει σε επαφη με την Sony και να ζητησει χονδρικη τιμη για 15 περιπου τεμαχια για το μαγαζι του... (καλο θα ηταν να γινει συντομα αυτο για να ξερουμε και απο εκεί τι παιζει)
  3. Πρεπει να κλεισουμε καποια στιγμη τον αριθμο των ατομων που ειμαστε και να ζητήσουμε ΣΙΓΟΥΡΗ τιμή για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και από άλλα μαγαζιά του χώρου...
  4. Πρέπει να ξερουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ποσοι ειμαστε για να εξασφαλισουμε ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα σε όλους ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα....Διαφορετικά μας βλέπω να παραλαμβάνουμε τον προβολέα του χρόνου !!!! ( το 2009 ).....
Αυτα για την ώρα και βλέπουμε....:grinning-smiley-043

Dragonlord προσεχε πως μιλας
εισαι απλα πισω απο εναν υπολογιστη
στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να μιλουσες ετσι .

εδω ειναι Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10
καθε ποστ μου ειχε καλη προθεση

σας παρακαλω ας σταματησει η αντιπαραθεση εδω

και ας παμε στο ψητο

να ρωτησω κατι? Στο φεξη και Ηχοεκφραση ρωτησατε? παιρνω θαρρος απο τα μπανερακια που τρεχουν εδω

δεν ρωτατε καλου κακου?

δεν εχετε να χασετε τιποτις

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Dragonlord προσεχε πως μιλας
εισαι απλα πισω απο εναν υπολογιστη
στην πραγματικοτητα δεν νομιζω να μιλουσες ετσι .

εδω ειναι Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10
καθε ποστ μου ειχε καλη προθεση
Johny , κοιτα το μηνυμα μου παραπανω...
Δεν νομιζω να στο ειπε με κακη προθεση.... Εχει δικιο.... Αν συνεχισουμε ΟΛΟΙ να το κανουμε αυτό θα γεμισουμε 150 σελιδες με άσχετα επι του θεματος μηνυματα, και θα γινει αποκρουστικο το thread για οποιονδηποτε θελει να διαβασει και να ενημερωθει....

Αυτα που τρεχουν για την ωρα ειναι τα εξής :
Να υπογραμμισω μέχρι στιγμής τα σημαντικότερα :
  1. Περιμενουμε απο στιγμη σε στιγμη επίσημη τιμη προσφορας απο τον Σάκη...
  2. Προσφέρθηκε και ο φίλος tegonic να ερθει σε επαφη με την Sony και να ζητησει χονδρικη τιμη για 15 περιπου τεμαχια για το μαγαζι του... (καλο θα ηταν να γινει συντομα αυτο για να ξερουμε και απο εκεί τι παιζει)
  3. Πρεπει να κλεισουμε καποια στιγμη τον αριθμο των ατομων που ειμαστε και να ζητήσουμε ΣΙΓΟΥΡΗ τιμή για συγκεκριμένο αριθμό τεμαχίων και από άλλα μαγαζιά του χώρου...
  4. Πρέπει να ξερουμε ΑΚΡΙΒΩΣ ποσοι ειμαστε για να εξασφαλισουμε ΑΜΕΣΗ διαθεσιμότητα σε όλους ΠΡΙΝ τα Χριστούγεννα....Διαφορετικά μας βλέπω να παραλαμβάνουμε τον προβολέα του χρόνου !!!! ( το 2009 ).....
Αυτα για την ώρα και βλέπουμε....:grinning-smiley-043

Συν ακομα η αποψη του Larry παραπανω για ερωτηση και στην ΗΧΟΕΚΦΡΑΣΗ και στη Στοα Φεξή...

Last edited:
σας παρακαλω ας σταματησει η αντιπαραθεση εδω

και ας παμε στο ψητο

να ρωτησω κατι? Στο φεξη και Ηχοεκφραση ρωτησατε? παιρνω θαρρος απο τα μπανερακια που τρεχουν εδω

δεν ρωτατε καλου κακου?

δεν εχετε να χασετε τιποτις
Κάποιος είπε όταν ανέφερα τον Κοσμά ότι δεν φέρνει Sony. Ηχοέκφραση σίγουρα πρέπει να ρωτήσουμε.

o sakplat οπου ναναι θα γραψει την τιμη που πετυχε.
περιμενε ....
και μετα ναι μπορεις να ρωτησεις θα μας βοηθουσε σιγουρα

Originaly posted by Larry
να τους παρω εγω παιδια? μου το επιτρεπετε?

δεν θελω να μπλεξω στα ποδια σας...ποιος εχει αναλαβει?
Δεν μπλεκεις καθολου στα ποδια μας φιλε Larry! :grinning-smiley-043
Ίσα - Ισα μαλιστα που σαν διαχειριστης εχεις και περισσοτερη εμπειρια απο μας σε τετοια θεματα, και ισως και καποιες "γνωριμιες" παραπάνω στα μαγαζιά...

Άλλωστε μια ερωτηση θα κανεις...:a0210:

Ας παρουμε ολοι (οσοι μπορουμε βεβαια) τα τηλεφωνακια μας δεξια-αριστερά να δουμε τι παίζει, και στη συνεχεια κανονίζουμε την τελικη συμφωνια και με ποιον θα γινει...

Όφελος όλων μας ειναι να πετυχουμε οσο γινεται πιο καλη τιμή!

Τα λεω σωστά?

Λοιπόν: επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι τέθηκε θέμα στη σονυ για το power buy. Λεπτομέρειες λίγο αργότερα γιατί δεν έχει τελειώσει το θέμα, θα ξαναμιλήσω με το μαγαζι και θα τελειώσει το θέμα ΣΗΜΕΡΑ αλλά δεν ξέρω τι ώρα(φαντάζομαι μεχρι να κλείσει η αγορά).

vasdar και εγω καιγομαι για το μπατμαν σε 1080 με τον 10 μεσα στις γιορτες
sakplat keep up

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Λοιπόν: επικοινώνησαν μαζί μου και με ενημέρωσαν ότι τέθηκε θέμα στη σονυ για το power buy. Λεπτομέρειες λίγο αργότερα γιατί δεν έχει τελειώσει το θέμα, θα ξαναμιλήσω με το μαγαζι και θα τελειώσει το θέμα ΣΗΜΕΡΑ αλλά δεν ξέρω τι ώρα(φαντάζομαι μεχρι να κλείσει η αγορά).

Όταν λες "τέθηκε θέμα" τι εννοείς?? Ότι ήρθε σε αντιπαράθεση??:violent-smiley-030:
Ή απλά οτι ενημέρωσε το κατάστημα την σόνυ και άπλά περιμένει την απάντησή τους?

Μάλιστα... ΑΝ κατάλαβα καλά και μπλοκάρει η sony το power buy, προσωπικά προτείνω power buy epson tw-2000. Σίγουρα υπάρχουν άλλες εταιρείες που ενδιαφέρονται για 15 άτομα.

Μακάρι, ελπίζω να κατάλαβα λάθος αυτό που έγραψε ο Σάκης. Όπως και να έχει, σε λίγη ώρα θα ξέρουμε.

Συγνώμη για την καθυστέρηση αλλά ο γιος μου είναι άρωστος, έχει κολλήσει μια ίωση και έπρεπε να είμαι κοντά του. Δεν είμαι σίγουρος για το τι γίνεται και θα προσπαθήσω να σας τα μεταφέρω έτσι ακριβώς όπως μου τα είπαν. Καταρχήν μου είπαν ότι η σόνυ μαθαίνοντας για το power buy αντέδρασε, με το να μη κάνει καμιά παραχώρηση σε έκπτωση, φοβούμενη ότι θα δημιουργήσει πρόβλημα αθέμιτου ανταγωνισμού. Δεύτερο, η τιμή η οποία έχει δοθεί (κατά μονάδα) είναι και πάλι λάθος. Από σήμερα και μετά από ότι έχει γίνει, η τιμή του προβολέα αλλάζει σε 1750. ΑΛΛΑ, τέθηκε πλέον θέμα φερεγγυότητας του μαγαζιού(από εμένα και όχι μόνο) προκειμένου να κλείσει όσο γίνεται πιο ανώδυνα, ήρθε (το μαγαζί) σε συμφωνία για 9 μόνο κομμάτια(μέχρι χθες που το συζητούσαν τόσοι ήμασταν). Οταν τους είπε για 11(update μετά την πρωινή μας τηλ. συνομιλία) του απάντησαν ότι μόνο 9 κομμάτια θα διατεθούν στην μειωμένη τιμή για το λόγο που αναφέρθηκε πιο πάνω, για τους υπόλοιπους θα υσχίσει η κανονική τιμή. Όταν μίλησα μαζί του στις 6 και ενημερώθηκα για όλα αυτά, είχαμε γίνει ήδη 14, έτσι ζήτησα να γίνει μια ύστατη προσπάθεια η τιμή να είναι ίδια για όλους. Άκρη δεν βγήκε, (δεν μπόρεσαν να βρεθούν μεταξύ τους στα τηλ) και θα ξαναμιλήσουμε αύριο το πρωι. Τώρα ποια είναι η τιμή? Η τιμή είναι 1670e. Δεν θα μπω στη διαδικασία να τη σχολιάσω, ήδη αυτές τις μέρες προσπαθώ να κρατώ γενικότερα τις ισσοροπίες. Ο καθένας από τους ενδιαφερόμενους μπορεί να επικοινωνήσει και με το μαγαζί για να λύσει τις όποιες απορίες του, που ίσως εγώ δεν μπόρεσα να λύσω...Και η ερώτηση κύριοι είναι:συνεχίζουμε?

Το φανταστηκα οτι μπορει να γινει αυτό!

Πάντως εκεί στη Sony πρεπει να ειναι πολυ γκα-γκα οι άνθρωποι.... ( ΔΕΝ γραφω αλλο χαρακτηρισμο γιατι ειμαστε σε δημόσιο φόρουμ)!!!

ΤΙ τους ενοιαζε δηλαδή ΠΟΣΟ θα ειναι η τελική τιμη πωλησης του προιοντος, απο τη στιγμη που αυτοι θα παρουν κανονικα απο τον μαγαζατορα την χονδρικη τιμη καταλογου που ζητανε????

ΑΠΟ ΠΟΤΕ παρακαλώ οι αντιπροσωπίες κανουν κουμαντο και στην λιανική πώληση, και ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ στην τσέπη και στη διάκριση του κάθε μαγαζάτορα ????:violent-smiley-030::violent-smiley-030:

Δηλαδή, αν εγω σαν μαγαζατορας ζητησω 20 κομματια απο ενα προιον σε τιμη χονδρικης και μετα τα χαρισω σε 20 φιλους μου, ή τους βάλω φωτιά και τα κάψω, αυτοί θα με υποχρεώσουν να τα πουλησω ΟΛΑ ενα προς ενα στην τιμή που θελουν αυτοί για να ΜΗΝ δημιουργήσω ανταγωνισμό και καλα????

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ !!! :argue:

Αν τελικά δεν καταφερουμε να ριξουμε την τιμή ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα 200αρι με 250αρι ευρω απο την αρχικη τιμη πωλησης της καθε μοναδας, τοτε γνωμη μου είναι οτι ΔΕΝ αξιζει τον κοπο ολο το εγχείρημα... Κριμα θα κοπιασει και αυτος που θα το οργανωσει, και εμεις ουσιαστικά ΔΕΝ κερδίζουμε τιποτα....

Προτείνω να στραφούμε ομαδικά ΟΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ σε άλλη εταιρία... (Εpson, Panasonic,Sanyo, BENQ κλπ) ή να το ακυρωσουμε και να κανονισει ο καθενας μας απο μονος του αναλογα με την τσεπη του και το γούστο του ΤΙ θα αγοράσει....:grandpa:

Εχουμε την ΔΥΝΑΜΗ των μετρητων , ειμαστε σχεδον 15 άτομα και ΔΕΝ πρεπει να ανεχόμαστε νταβατζήδες να μας κάνουν κουμάντο στην ίδια μας την τσέπη!

Αυτά από εμένα και τα ξαναλέμε αύριο πάλι....
Καληνυχτα σε ολους! -bye-

Last edited: