Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Πάντως αν ισχύει αυτό και είναι εφικτό, μπορούμε με τιμή 1750 ευρώ (αν είχε 19% φπα) να τον πάρουμε με 1660 (αν δεν κάνω λάθος στους υπολογισμούς μου, τόσο βγαίνει αν έχει 13%).

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Από όσο γνωρίζω, ανάλογα την αλυσίδα των ηλεκτρονικών, δεν χρειάζεται αποστολή, αλλά το παραλαμβάνεις από το αντίστοιχο κατάστημα της αλυσίδας ηλεκτρονικών της πόλης σου. Απλά εσύ θα το έχεις πληρώσει με 13% ΦΠΑ κι όχι με 19.

Πάνο έχεις δίκιο σε αυτό, συνήθως όμως οι εταιρίες χρεώνουν ακριβότερα μεταφορικά και οι τιμές φτάνουν στο ίδιο επίπεδο. Ζούσα ρόδο μέχρι το καλοκαίρι, και όταν πήγα να αγοράσω κάτι από γνωστή αλυσίδα επίπλων είδα ότι η τιμή ήταν ίδια με της Αθήνας..σε ερώτηση μου στο μαγαζί μου απάντησαν τα προαναφερόμενα..

Αν όμως γίνει η δουλειά μέσω αλυσίδας ηλεκτρονικών, δεν υπάρχουν μεταφορικά (εφόσον θα παραλάβουμε όλοι ή σχεδόν όλοι από ηπειρωτική Ελλάδα) άρα σε ενδεχόμενο power buy θα μπορούν να δώσουν τιμή που θα έδινε και μαγαζί της Αθήνας. Άσε που, αν μιλάμε για αλυσίδα, θα έχει λογικά στάνταρ τιμές σε όλη την Ελλάδα... Για ποια αλυσίδα μιλάμε;

και τι θα τους πουμε?
σας πληρωνουμε την τιμ της ροδου αλλα τα περνουμε δω?
εγω λεω εκει στον μαυροματη μια χαρα ειναι να συνεχισουμε αν βεβαια δεν βρει κατι καλητερο ο tegonik τη δευτερα

Αν δεν έχουν πρόβλημα αυτοί, έχεις εσύ; Το σωστό είναι να επιλέξουμε αυτόν που μας δίνει την καλύτερη τιμή, ακόμα κι αν μιλάμε για 10 ευρώ κάτω. Btw, ψάχνοντας βρήκα για ποιο κατάστημα μιλάμε.

Λοιπόν παιδιά πήρα την πρωτοβουλία και τηλεφώνησα στο κατάστημα της Ρόδου να πάρουμε μία τιμή και από εκεί. Τη Δευτέρα θα έχω νεώτερα.

θα μας παρουν στο ψιλο στη σονυ
3 καταστηματα ζητανε ταυτοχρονα 14 προβολεις στην καλητερη τιμη
ειμαι σιγουρος οτι καταλαβανε οτι ειμαστε εμεις

Ναι, και; Στη ζούλα προσπαθούμε να το κάνουμε; Είναι κάτι παράνομο; Δεν κατάλαβα γιατί να κρυβόμαστε. Ίσα ίσα, θέλουμε να ενδιαφερθούν όσο γίνεται περισσότεροι ώστε να πέσει η τιμή. Άλλωστε στη sony όπως έχει ειπωθεί ήδη γνωρίζουν για το powerbuy.

dragonlord οταν ξαναεπικοινωνησεις να διευκρινησεις οτι βασικη προυποθεση ειναι να ειναι ετοιμοπαραδωτα τα προβολια πριν τις γιορτες

Υποθέτω ότι αυτό εξαρτάται από τη sony hellas και δεν έχει ιδιαίτερη σχέση με τον αντιπρόσωπο. Αν τα καθυστερήσει ένας, κατά πάσα πιθανότητα και οποιοσδήποτε άλλος θα τα είχε καθυστερήσει γιατί απλούστατα το λογικό είναι να μην τους τα έχει στείλει η sony hellas, όχι να τους τα έχει στείλει και να τα κρατάνε χωρίς λόγο.

loipon paidia o Panos-bye- exei dikio

persi tetoies meres agorasame 5 melh thn 46x3500 apo to melos Mosxidis-electronet se times eksairetikes(emeis thn pirame 2600 enw h timh htan poly panw apo 3000 kathws molis eixe erthei Ellada) kai malista se 12 atokes

oloi parelaban to kommati tous sto spiti mesw twn katatopwn electronet DWREAN.

egw,epeidh o ntopios antiproswpos den sunergastike me ton k. Mosxidi thn parelaba me metaforikh kai me eksoda tou k. Mosxidi(apoti eida htan 8-10 eyrw)

Μακάρι, τέτοια να ακούω :music-smiley-005:
Με τον κ. Σάββα μίλησα και θα ξαναμιλήσω τη Δευτέρα για να μου πει τιμή. Προσωπικά δεν θα με πείραζε να πληρώσω και τη μεταφορική αν είναι να πάρουμε καλή έκπτωση.

Πάντως αν νομίζετε ότι βοηθάει να σας πω ποιο μαγαζί μας έκανε την καλύτερη τιμή (σχεδόν διπλάσια έκπτωση από τον επόμενο περίπου) όταν κάναμε το group buy των Sharp XL2E (12-13 κομμάτια αν θυμάμαι καλά) πείτε μου.

Πάντως αν νομίζετε ότι βοηθάει να σας πω ποιο μαγαζί μας έκανε την καλύτερη τιμή (σχεδόν διπλάσια έκπτωση από τον επόμενο περίπου) όταν κάναμε το group buy των Sharp XL2E (12-13 κομμάτια αν θυμάμαι καλά) πείτε μου.
Δημήτρη η Sharp έκανε ειδικές τιμές για το συγκεκριμένο κατάστημα. Σε Sony (46x3500) που είχα ρωτήσει όταν ήθελα να αλλάξω την προβληματική 46άρα μου δεν έκανε έκπτωση. Και αποφάσισα να πάω στην 52αρα Sharp...

Θα του κάνω ένα τηλ. όμως...

Να καλωσορίσουμε στην παρέα μας τον supertony ο οποίος θα είναι και ο 14ος φίλος που θα συμπληρώσει το powerbuy. Κάντε ένα κόπο όσοι δεν μου έχετε στείλει τα στοιχεία σας, να τα στείλετε για τη συμπλήρωση της λίστας. Αν καταλήξουμε την δευτέρα σε κάποιον άλλο προμηθευτή, τα στοιχεία όλων μας θα προωθηθούν σ' αυτόν που θα έχει αναλάβει τη μεσολάβηση και το συντονισμό.

Αν κάτσει πάντως με electronet, μου φαίνεται πιο εύκολο να κάνεις εσύ απλά τις τελευταίες συνεννοήσεις με το μαγαζί παρά να συνεννοηθώ εγώ με 14 άτομα με τα οποία δεν έχω ξαναμιλήσει. Τέσπα, ας δούμε μεθαύριο τι θα μας πουν, μακάρι να πάρουμε καλύτερη τιμή και τα υπόλοιπα είναι λεπτομέρειες.

παρτε το hitech
vasdar εχει ερθει γιαννενα
λεει για τον 10 και λεει πολυ καλα λογια αν και πιστευω οτι θ επρεπε να λεει καλητερα.

δεν ξερω αν σας ενδιαφερει αλλα μιας και το εμαθα θα σας το πω
ενω στο περιδικο ηχος λεει οτι κανει αναμορφικο ζουμ (vertical stretch) για χρηση αναμορφικου φακου τελικα δεν κανει και για να χρησιμοποιησουμε αναμορφικο αργοτερα αν θελουμε θα παρουμε video scaler με 300 ευρω περιπου
αν θελουμε φυσικα....

εγω εχω στειλει φαξ με τα στοιχεια μου στη Sony και περιμενω να με καλεσουν.Λιγο υπομονη κυριοι