Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

εγώ πάντως είμαι ΟΚ για αγορά απο Σάββα με πιστωτική και 12 άτοκες δόσεις. Σου δίνω "πληρεξούσιο" να ενεργήσεις για λογαριασμό μου Σάκη σε ότι αφορα το κλείσιμο της παραγγελίας σε αυτή την τιμή και παραλαβή απο οποιδήποτε κατάστημα εντός αττικής.

εγώ πάντως είμαι ΟΚ για αγορά απο Σάββα με πιστωτική και 12 άτοκες δόσεις. Σου δίνω "πληρεξούσιο" να ενεργήσεις για λογαριασμό μου Σάκη σε ότι αφορα το κλείσιμο της παραγγελίας σε αυτή την τιμή και παραλαβή απο οποιδήποτε κατάστημα εντός αττικής.

Ετοιμαζω ηδη λιστα, αν μου λειπει κατι, θα σε ενημερωσω με pm

Ενα update οσον αφορα τον τροπο πληρωμης. Για τοις μετρητοις, γινεται να δοθει προκαταβολη 575 ευρω και στη συνεχεια μολις υπαρξει ενημερωση οτι ο προβολεας εχει φτασει στο καταστημα, γινεται η εξοφληση μεσω τραπεζας παντα, και δινεται το οκ απο το σαββα για παραλαβη.

Ενα update οσον αφορα τον τροπο πληρωμης. Για τοις μετρητοις, γινεται να δοθει προκαταβολη 575 ευρω και στη συνεχεια μολις υπαρξει ενημερωση οτι ο προβολεας εχει φτασει στο καταστημα, γινεται η εξοφληση μεσω τραπεζας παντα, και δινεται το οκ απο το σαββα για παραλαβη.

Ο.Κ. Δηλώνω έτοιμος
Υ.Γ.
Από χτές εχω στο σπίτι μου το καινούργιο DVD player και το καλώδιο HDMI που θα τον τροφοδοτήσει.

Ο.Κ. Δηλώνω έτοιμος
Υ.Γ.
Από χτές εχω στο σπίτι μου το καινούργιο DVD player και το καλώδιο HDMI που θα τον τροφοδοτήσει.

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα με dvd ουτε το 50% της ποιοτητας στην εικονα δε προκειται να παρεις...Απαραιτητη η αγορα bd-player(ή ps3 ή htpc ή media player)

Δε θελω να σε απογοητευσω αλλα με dvd ουτε το 50% της ποιοτητας στην εικονα δε προκειται να παρεις...Απαραιτητη η αγορα bd-player(ή ps3 ή htpc ή media player)
To καταλαβαίνω. Απλά δήλωσα έτοιμος στο τμήμα του DVD. Για υλικό ΗD θα χρησιμοποιήσω HTPC, αλλά μέχρι τις 15/12 δεν θα το έχω σετάρει ούτε θα έχω μαζέψει το υλικό που θέλω.
Άλλωστε οι πρώτες θεάσεις που έχουν προγραμματιστεί για το τετραήμερο των Χριστουγέννων είναι οι κάποιες τριλογίες (άρχοντας, StarWars) που δεν έχουν βγεί ακόμα σε HD νομίζω.

+420

Μιας και κλεινω ενα μηνα με το μηχανακι,οποτε κι αν δοκιμασα DVD,δεν ηξερα απο που να φυγω(DVD και divx ειναι για την TV)

Στις 120'' τα 720p παιζουν καλα
Στις 200'' που δοκιμασα,και τα 1080p δεν ειναι αρκετα

Καλη τυχη παιδες -bye-

Θα προτείνει κάποιος φίλος μια βάση για οροφή (ταβάνι) συμβατή με αυτόν τον προτζέκτορα για να κάνουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες μέχρι την παραλαβή του.

Θα προτείνει κάποιος φίλος μια βάση για οροφή (ταβάνι) συμβατή με αυτόν τον προτζέκτορα για να κάνουμε τις κατάλληλες προετοιμασίες μέχρι την παραλαβή του.

Αντωνη μολις αγορα και εγω κατοπιν ψαξιματος απο εδω μεσα την othello 110''. Τυχαινει μαλιστα να την πουλαει καινουργια σφραγισμενη και καποιος φιλος απο εδω μεσα σε καλη τιμη, αν θελεις μπορω να σου στειλω στοιχεια του με pm

Re: Απάντηση: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Σάκη την προκαταβολή πότε θα την καταθέσουμε σου είπε??

Καλησπερα,
Ειχαμε πει να μαζευα ολα τα στοιχεια μας και του τα εστελνα μεχρι σημερα το βραδυ προκειμενου να βρει τα κατα τοπους καταστηματα που θα μας εξυπηρετησουν. Αυριο πρωι θα του τηλ για να μου δωσει ενα νουμερο λογμου, για οσους ενδιαφερονται για μετρητα. Φανταζομαι αν οχι απο αυριο λοιπον, απο μεθαυριο θα μπορουμε να καταθεσουμε η προκαταβολη 575, η μετρητα ολο το ποσο οπως εχω αναφερει πιο πανω.

Καλησπερα,
Ειχαμε πει να μαζευα ολα τα στοιχεια μας και του τα εστελνα μεχρι σημερα το βραδυ προκειμενου να βρει τα κατα τοπους καταστηματα που θα μας εξυπηρετησουν. .
Σάκη, πιο κοντά μου είναι τα κατστήματα ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 33 και ΚΑΤΕΧΑΚΗ 39, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα για κάποιο άλλο κατάστημα στην Αθήνα.

Σάκη, πιο κοντά μου είναι τα κατστήματα ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 33 και ΚΑΤΕΧΑΚΗ 39, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα για κάποιο άλλο κατάστημα στην Αθήνα.

οκ θα το γραψω στη λιστα, αν και για σενα θα ειναι το ιδιο (για ολους μας) μιας που θα παραλαβεις σπιτι