Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

Επιτέλους μου έστειλαν, έστω και με FAX το παραστατικό μου. Δεν γράφει το S/N βέβαια, (πιστεύω να μήν υπάρξει πρόβλημα σε περίπτωση αποστολής στο service, φτου, φτου...).
Για να τελειώσει καλά το powerbuy, αν θέλετε, ας αναφέρει ο καθένας αν πήρε την απόδειξή του.

Όταν λες "μου έστειλαν", ποιούς ακριβώς εννοείς?
Το κατάστημα ELECTRONET - Μοσχίδης φυσικά. Επίσης πήρα και με το ταχυδρομείο (ΕΛΤΑ), το ΠΡΩΤΟΤΥΠΟ παραστατικό (Τιμολόγιο).
Εγώ έκλεισα πλέον με αυτή την υπόθεση

Δεν είμαι σπίτι, Νομίζω 20/3.
Αυτό βέβαια με συμφέρει γιατί έχω κερδίσει περίπου τρείς μήνες εγγύηση.
Αν εχει ''καταφέρει'' και αυτόν τον λογιστικό άθλο η Sony, της βγάζω το καπέλο. :p

Απάντηση: Re: Powerbuy: Sony BRAVIA VPL-HW10

:eviltongue::afraid::beee::eviltongue:
Αν εχει ''καταφέρει'' και αυτόν τον λογιστικό άθλο η Sony, της βγάζω το καπέλο. :p

Ανεξαρτητα απο το ζητημα της αποδειξης,τελικα πως σας φανηκε η συσκευη?Ειστε ευχαριστημενοι?

Για να παραλαβετε την αποδειξη θα πρεπει να τους παρετε τηλεφωνο.Εγω τους πηρα και μου την εστειλαν με courier παρακαλω.Και 4 επιπλεον μηνες εγγυηση.

Μόλις μίλησα με τα κεντρικά της Electronet απ'όπου με ενημέρωσαν οτι το κατάστημα στη Ρόδο δε συνεργάζεται πλέον μαζί τους!!!

Τι κάνουμε όσοι δεν πήραμε απόδειξη??? Στο τηλέφωνο 22410-35846 δεν απαντάει κανείς, κι ας λέει μια γυναικεία φωνή όταν καλείς "Καλέσατε το κατάστημα Μοσχίδης-Electronet" !!!

Σ'ευχαριστώ Βασίλη, αλλά χτυπάει-χτυπάει και κανείς δεν απαντάει!

Θα ξαναπροσπαθήσω κι αργότερα κι αυριο βέβαια...

Συγνώμη παιδιά. Αυτή τη στιγμή ποια είναι η καλύτερη τιμή της αγοράς για τον συγκεκριμένο προβολέα? Και πού?
Μείνατε γενικά ευχαριστημένοι ή στην πορεία προέκυψαν νέες εντυπώσεις?