Καλημέρα σε όλους , επειδή είμαι άσχετος με το θέμα ήθελα να ρωτήσω το εξής . Έχω δύο τηλεωράσεις και 2 media players σε δύο διαφορετικά δωμάτια(extreamer και WD TV το οποίο σύντομα θα αντικατασταθεί με Zidoo X6 PRO).
Μέχρι τώρα ακολουθούσα την γνωστή μέθοδο του εξωτερικού σκληρού για να παίζω αρχεία video κλπ. Άρχισαν να μου μπαίνουν ιδέες για streaming και σε συνδυασμό με πληροφιρίες για νέες υπηρεσίες της nona μέσω etherner είδα αυτό :
http://www.e-shop.gr/devolo-dlan-500-duo-network-kit-3-adapters-p-PER.612638
μια και η απόσταση είναι μεγάλη και δεν θέλω να τρυπάω τοίχους. Έχω όμως το εξής θέμα , το pc με το router είναι συνδεδεμένα ασύρματα.Θα έπρεπε να να τα συνδέσω με καλώδιο ; Κυρίως γίνεται αναπαραγωγή σειρών σε 720 και 1080 αλλά συχνά και μεγάλων mkv 1080 10-15gb αλλά και BD ISO 30-40gb . Είμαι αντελώς άσχετος από δίκτυα , μπορεί οι ερωτήσεις μου να είναι λίγο αφελείς αλλά πραγματικά μέχρι εκεί φτάνουν οι γνώσεις μου.
για πες, τα βιντεο που βρισκονται; στο desktop; αν ναι τοτε ναι θα ηταν καλο να συνδεσεις το pc με το ρουτερ με καλωδιο (ή με powerline)
Αυτό θα κάνω , δε γλιτώνω λοιπόν το καλωδιάκι γύρω - γύρο και τα καρφάκια ... Όσο για τον σταυρό μου σίγουρα θα τον κάνω γιατί με την τεχνολογία πάντα μπορείς να έχεις τα απρόοπτα σου. Ελπίζω όμως γιατί η οικοδομή είναι καινούρια και ευελπιστώ να είναι σε καλή κατάσταση τα καλώδια ... Κάτι που διάβασα για μονοφασικά και τριφασικά πρέπει να με απασχολούν ή δουλεύει με όλα το Devolo ?
Και κάτι ακόμη. Πειράζει αν το βάλω σε πολύμπριζο ; Είναι καλύτερα να μπαίνει κατ ' ευθείαν στην μπρίζα του τοίχου η δεν έχει σημασία ?Ευχαριστώ πολύ !!!
.Καλό είναι να το αποφύγεις. Αν θες, μπορείς να πάρεις powerlines που έχουν through πρίζα. Ουσιαστικά το βάζεις στην πρίζα χωρίς να σου τη δεσμεύει και στην πρίζα πάνω στο powerline βάζεις πχ το πολύπριζο.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.