Με έχεις μπερδέψει λίγο.
1. Το ξέρεις ότι η LG δεν δίνει απευθείας τηλεοράσεις στην αντιπροσωπεία στην Κύπρο? Και αναγκάζονται και εισάγουν από τον αντιπρόσωπο στην Ελλάδα με καπέλο. Εγώ εργάζομαι σε εταιρεία που εισάγει κάποια προϊόντα και έχουμε παρατηρήσει ότι στην Αγγλία για παράδειγμα πωλούνται κάτω από την τιμή κόστους που παίρνουμε εμείς. Πως γίνετε αυτό?
2. Το 2 γιατί είναι λάθος? Αφού ότι είπα το λες και εσύ.
3. Σε αυτό διαφωνούμε.
4. Συμφωνούμε και σε ένα.![]()
Η αντιπροσωπεια της LG στην λευκωσια ειναι στην λεωφορο στροβολου..εκει πχ για την PQ6000 μου δωσανε τιμη 1340ε.την στογμη που κανει 800ε εδω στην ελλαδα.ΕΙΝΑΙ Η επισημη αντιπροσωπεια και μονο απο εκει θεωρητικα μπορεις να αγορασεις προιοντα της..τωρα ξεπεταγονται σιγα σιγα αλυσιδες που μπορουνε να δωσουνε καλυτερη τιιμη..αλλα μην φανταστεις κατι ιδιαιτερο...δεν ξερω γιατι αλλα οταν πας στις αντιπροσωπειες να αγορασεις κατι ειναι οπως ειπα 40-50% πιο ακριβο αποτι μια αλυσιδα ηλεκτρονικων..μ ειχε κανει εντυπωση σε μια σονυ καμερα που ηθελα να παρω..οπως πχ της χιτατσι της εχει ο χατζιιωαννου μονο και κανεις αλλος..η τις pioneer αυτος στην ακροπολη(δεν θυμαμε ονομα).επειδη λοιπον ουσιαστηκα στην κυπρο ειναι μονοπωλειο του καθε εισαγωγεα γιαυτο βαραει τις τιμες...αν ανοιξουνε 4-5 σοβαρα ιντερνετομαγαζα θα σ πω μετα εγω σε τι τιμες θα δινουνε
το 2. εκ περιδρομης γραφτηκε λαθος