Που πάει η Ε.Ε.;;;

Μερικοί πιστεύουν ότι πρώτα πάει η πολιτική και ακολουθεί η οικονομία.

Εγώ πιστεύω ότι συχνά πρώτα πάει η οικονομία.

Ο Ευρωπαίος έχει ετήσιο μισθό 20.000 και ο Κινέζος 2.000. Τι πιστεύετε ότι είναι πιο πιθανό; Να ανεβούν οι μισθοί ενός δις Κινέζων στα 20.000 ή να πέσουν οι μισθοί των Ευρωπαίων στα 2.000;

Και πως ξεφεύγει κανείς από την εξίσωση μισθών σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία;

(Η αριστερά φυσικά πιστεύει ότι πρέπει να εξισωθούν οι μισθοί Κινέζων-Ευρωπαίων.)

Μερικοί πιστεύουν ότι πρώτα πάει η πολιτική και ακολουθεί η οικονομία.

Εγώ πιστεύω ότι συχνά πρώτα πάει η οικονομία.

Ο Ευρωπαίος έχει ετήσιο μισθό 20.000 και ο Κινέζος 2.000. Τι πιστεύετε ότι είναι πιο πιθανό; Να ανεβούν οι μισθοί ενός δις Κινέζων στα 20.000 ή να πέσουν οι μισθοί των Ευρωπαίων στα 2.000;

Και πως ξεφεύγει κανείς από την εξίσωση μισθών σε μια παγκοσμιοποιημένη οικονομία;

(Η αριστερά φυσικά πιστεύει ότι πρέπει να εξισωθούν οι μισθοί Κινέζων-Ευρωπαίων.)

το πιο πιθανό είναι το μέσο εισόδημα των Κινέζων να δεκαπλασιαστεί, αλλά όχι γιατί θα αυξηθεί ο μέσος μισθός. Θα αυξηθεί γιατί μιά μικρή μερίδα Κινέζων θα γίνουν πολυδισεκατομμυριούχοι και θα κάνουν τους αντίστοιχους Ευρωπαίους μια χαψιά.

το πιο πιθανό είναι το μέσο εισόδημα των Κινέζων να δεκαπλασιαστεί, αλλά όχι γιατί θα αυξηθεί ο μέσος μισθός. Θα αυξηθεί γιατί μιά μικρή μερίδα Κινέζων θα γίνουν πολυδισεκατομμυριούχοι και θα κάνουν τους αντίστοιχους Ευρωπαίους μια χαψιά.

Εγώ μιλάω για το μέσο μισθό. Το πρόβλημα των Ευρωπαίων είναι 1) η ανεργία και 2) οι καθηλωμένοι μισθοί. Το ερώτημα είναι πως θα ξεπεραστούν αυτά τα προβλήματα, όταν έχει κανείς όλη τη παραγωγή στην Κίνα.

Δεν θα ξεπεραστουν ... !
Η Κινα στερειται ΜΟΝΟ στρατιωτικης υπεροπλιας για να κυριαρχησει.
(.... ηδη εχει διαστημικη παρουσια που καλπαζει ... !)

Ουπς.... Αληθινή ήταν??? Τι λες ρε παιδάκι μου.....

Αλλά τι τα θες, η μερίδα που χλεύαζε τέτοιες εικόνες, πάντα ήταν και η πρώτη που έτρεχε στους "φούρνους".....για να "ψήσει".

Ακόμα και αν είναι αληθινή και όχι στημένη, δεν αναφέρεται σε παιδιά που κρύβονται απο φασίστες, όπως ανέφερες, αλλά σε παιδιά που κρύβονται από τον εμφύλιο στη πόλη τους.
Τα παρουσιάζεις όπως το δελτίου του Αντ1...

Επίσης υπάρχει και φωτό κατεστραμένου οχήματος, μετά απο ενέδρα φιλορώσων αυτονομιστών... με 7 νεκρούς ουκρανούς.
Τέτοιες ειδήσεις δε βλέπω να περνάς.

Νοιώθω βία :-)

Καλά το οτι δεν γνωρίζεις οτι είναι οι φασίστες στους δρόμους και σφάζουν κόσμο, δεν μου κάνει εντύπωση...

Τα περι βίας που λες, επειδή βλέπω οτι το είπες και στο Που παει η Χώρα....ειναι στο γνώριμο πια στυλ του "καταδικάζω την βία απο όπου.....κλπ"....

Αν θεωρείς βία την άμυνα μερίδας ανθρώπων απέναντι στην Εξουσιαστική βία απο πολιτικούς, στρατιωτικούς, κλπ.....τι να πω. Τα έχω ακούσει άπειρες φορές...

Σε λίγο θα μας πειτε οτι καταδικάζετε και τον Αρη.....

Κάνεις αναγωγές όπως σε βολεύει. Και ρίχνεις και γενικευμένη λάσπη περί "βίας από όπου"

Όταν φέρεις στοιχεία ότι τα παιδιά είναι φιλοΡωσάκια και τα ψάχνουν νεοναζί να τα σφάξουν ή ποστάρεις ειδήσεις και απο τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές θα αποκτήσουν αξιοπιστία όλα αυτά και να το συζητήσουμε.

Καλά το οτι δεν γνωρίζεις οτι είναι οι φασίστες στους δρόμους και σφάζουν κόσμο, δεν μου κάνει εντύπωση...

Τα περι βίας που λες, επειδή βλέπω οτι το είπες και στο Που παει η Χώρα....ειναι στο γνώριμο πια στυλ του "καταδικάζω την βία απο όπου.....κλπ"....

Αν θεωρείς βία την άμυνα μερίδας ανθρώπων απέναντι στην Εξουσιαστική βία απο πολιτικούς, στρατιωτικούς, κλπ.....τι να πω. Τα έχω ακούσει άπειρες φορές...

Σε λίγο θα μας πειτε οτι καταδικάζετε και τον Αρη.....

Άστο δεν έχει νόημα... έχει τερματιστεί η λογική δυστυχώς... κάνεις προπαγάνδα και ασκείς βία...

έχουμε ισιώσει τα πάντα... μιλάμε για ξεκάθαρη υποτίμηση τη νοημοσύνης μας... βέβαια αν "χαρακτηρίσεις" κάποιον σαμαρικό θα φύγεις με 3 μέρες... βέβαια αν σε χαρακτηρίσουν προπαγανδιστή επιπέδου αντένα, όλα μια χαρά... ο πάσχος μπροστά σε ορισμένους δεν πιάνει μία...

κάτσε τώρα, φάε το σεντονάκι σου από ασυναρτησίες και αντιφάσεις, άραξε στον καναπέ σου και γέλα... όλα βαίνουν καλώς...

Re: Απάντηση: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Κάνεις αναγωγές όπως σε βολεύει. Και ρίχνεις και γενικευμένη λάσπη περί "βίας από όπου"

Όταν φέρεις στοιχεία ότι τα παιδιά είναι φιλοΡωσάκια και τα ψάχνουν νεοναζί να τα σφάξουν ή ποστάρεις ειδήσεις και απο τις δύο αντιμαχόμενες πλευρές θα αποκτήσουν αξιοπιστία όλα αυτά και να το συζητήσουμε.

Μην ασχολεισαι Νικο αλλο με την φωτογραφια. Τρολλια ειναι.

Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα...

το τερματίσαμε...

Να βάλω ειδήσεις απο τους φασίστες που πεθαίνουν??? αααχαχαχαχ.... Το αφήνω σε άλλους....be my guest(απο οτι εσυ λες θα ήθελες οπότε...).

Εμένα δεν με ενδιαφέρει.....το θέμα, ούτε έχω να συζητήσω κάτι.

Last edited:
Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Μην ασχολεισαι Νικο αλλο με την φωτογραφια. Τρολλια ειναι.

Ντίνο έχει τα χαρακτηριστικά της τρολιάς, όμως δεν μπορώ να ξέρω με σιγουριά τι είναι.

Αν είχε παρουσιαστεί το θέμα στο πλαίσιο των συνεπειών στον άμαχο πληθυσμό δεν θα είχα πρόβλημα. Σε ένα εμφύλιο αυτού του είδους είναι λογικό.

Έτσι όπως παρουσιάστηκε βέβαια, ένα τόσο σοβαρό ζήτημα,,, έγινε όντως τρολιά.

Άστο δεν έχει νόημα... έχει τερματιστεί η λογική δυστυχώς... κάνεις προπαγάνδα και ασκείς βία...

έχουμε ισιώσει τα πάντα... μιλάμε για ξεκάθαρη υποτίμηση τη νοημοσύνης μας... βέβαια αν "χαρακτηρίσεις" κάποιον σαμαρικό θα φύγεις με 3 μέρες... βέβαια αν σε χαρακτηρίσουν προπαγανδιστή επιπέδου αντένα, όλα μια χαρά... ο πάσχος μπροστά σε ορισμένους δεν πιάνει μία...

κάτσε τώρα, φάε το σεντονάκι σου από ασυναρτησίες και αντιφάσεις, άραξε στον καναπέ σου και γέλα... όλα βαίνουν καλώς...

Τωρα που ειδα και το #1975....οκ..... Το τερματίσαμε όντως....

Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

Να βάλω ειδήσεις απο τους φασίστες που πεθαίνουν??? αααχαχαχαχ.... Το αφήνω σε άλλους....be my guest(απο οτι εσυ λες θα ήθελες οπότε...).

Εμένα δεν με ενδιαφέρει.....το θέμα, ούτε έχω να συζητήσω κάτι.

Εγώ είπα να μη βάζεις συμπεράσματα που δεν προκύπτουν και να ελέγχεις τις πηγές σου καλύτερα (αλλά πως να το κάνεις όταν δεν διαβάζεις την άλλη άποψη?)

Τα υπόλοιπα τα φαντάζεσαι μόνος, οπότε εγώ τι να πω... τουλάχιστον κράτα τα για τον εαυτό σου.

Όποιος έχει στοιχεία να τα πάει στον εισαγγελέα...

το τερματίσαμε...

+38 0552 42 16 40
Kherson, Ukraine

Ζητα τον Cpt. Vladimir.
Πες του πως μιλαγαμε μαζι (Ντινος απο Ελλαδα), σχετικα με εκεινη την φωτο που κυκλοφορει στο "internet with some kids in a shelter, wearing summer clothes..., taken some days/weeks ago in Ukraine".
Ρωτησε τον να σου πει αν ξερει κατι...