Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;
Νομιζω οτι εχεις δικιο.
Θα σου πω ομως τη γνωμη μου για τον Τσιπρα σαν μη Αριστερος αλλα σαν απλος Ελληνας.
Πιστευω οτι δεν εχει το χαρισμα για ηγετης της Αριστερας.
Θελεις το ειρωνικο 'υφακι' του, θελεις η μη 'ταπεινη' καταγωγη του (Αριστερος του σαλονιου μου θυμιζει), θελεις τη σιωπη/ανοχη του για το σαπιο συστημα διαπλοκης και διαφθορας τοσων χρονων? Τι αλλο να πω.
Δεν μιλαει κ.Σουρλα στην Ψυχη του απλου Λαου οπως μιλουσε ας πουμε η Ευα Περον. Του σαλονιου ηταν και κεινη αλλα ηταν και η ΕΒΙΤΑ τους, η ΕΒΙΤΑ του απλου Αργεντίνου. Αυτος δεν ειναι ο ΑΛΕΞΗΣ του απλου Ελληνα. Και ειναι φανερο..
Ε ναι και απο την πολλή συγκινηση έπαιρνε 1.3% το παλιο ΚΚΕ εσ..
Και μετά τό διέλυσε και προχωρησε στην ΕΑΡ,αλλη γελοιοτητα ,και εστειλαν τον μισο κοσμο σπιτια τους....
Δέκα χρονια εκει μεσα ήσαν πολλά για να υπάρχει προσωπική γνώμη ...
Τωρα που εφυγαν οι Κουβελικοι απογονοι του Κύρκου,δηλαδή ολοι οι ''αριστεροί τού σαλονιού και τής συναλλαγής'' υπάρχει μιά ελπιδα με τον Τσίπρα..
Νομιζω οτι εχεις δικιο.
Θα σου πω ομως τη γνωμη μου για τον Τσιπρα σαν μη Αριστερος αλλα σαν απλος Ελληνας.
Πιστευω οτι δεν εχει το χαρισμα για ηγετης της Αριστερας.
Θελεις το ειρωνικο 'υφακι' του, θελεις η μη 'ταπεινη' καταγωγη του (Αριστερος του σαλονιου μου θυμιζει), θελεις τη σιωπη/ανοχη του για το σαπιο συστημα διαπλοκης και διαφθορας τοσων χρονων? Τι αλλο να πω.
Δεν μιλαει κ.Σουρλα στην Ψυχη του απλου Λαου οπως μιλουσε ας πουμε η Ευα Περον. Του σαλονιου ηταν και κεινη αλλα ηταν και η ΕΒΙΤΑ τους, η ΕΒΙΤΑ του απλου Αργεντίνου. Αυτος δεν ειναι ο ΑΛΕΞΗΣ του απλου Ελληνα. Και ειναι φανερο..