Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: R
Δεν αισθανομαι οτι αμυνομαι Αιμιλιε διοτι δεν στηριζω και δεν με εκφραζει κανενα κομμα. Δεν προστατευω και δεν προωθω κανενα. Ψαχνω να βρω μια λογικη εξηγηση σε αυτα που βλεπω αποφευγοντας παιχνιδια με εννοιες και λεξεις και λεγοντας τα πραγματα οπως τα νιωθω και ας μην ειμαι καμμια φορα politically correct.
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρξει βια προς τους προβοκατορες μπαχαλακηδες αφου ολα τα υπολοιπα απετυχαν επι δεκαετιες. Τι περιμενουμε, κανενα θαυμα? Αφου ολοι οι υγιως σκεπτομενοι ανθρωποι και πολιτικες δυναμεις θελουν την απομονωση τους.
Εχεις να προτεινεις κατι διαφορετικο? Θα το ακουσω.
Μια ερώτηση έκανα....και εσύ έδωσες πολλαπλές απαντήσεις....
Ποια λογική?? Εξέφρασα κάποια λογική???
Η απάντηση που δίνεις, αμυνόμενος όμως, αυτόματα σε βάζει σε ένα "στεγανό"....
Η άποψη μου είναι ότι σε μια κοινωνία δεν αντιμετωπίζεις την βία με βία... Η κοινωνική βία που ασκείται απο ομάδα πολιτών έχει να κάνει με την πολιτική που ακολουθείται. Άρα κάτι πάει στραβά στην πολιτική ηγεσία που έχει αναλάβει το κράτος.
Όταν η ίδια η πολιτική ηγεσία κατεβάζει τα ΜΑΤ και τον στρατό και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο για να καταστείλει, τότε έχει φτάσει ήδη στο τελευταίο βήμα. Το θέμα είναι γιατί έφτασε εκεί και τι πρέπει να γίνει την επόμενη φορά για να μην φτάσει.
Κανείς δεν θέλει τους μπαχαλάκηδες που σπάνε που καίνε, κλπ κλπ.... Αλλά και τα ΜΑΤ δεν είναι λύση....
Εν τέλει σε κοινωνία που βρίσκεται σε πλήρη αποσύνθεση οι μπαχαλάκηδες θα είναι και πεινασμένοι και εξαθλιωμένοι άνθρωποι.... Εκει τι κάνεις?? κατεβάζεις τα ΜΑΤ???Τα τανκς??Τί???
Δεν αισθανομαι οτι αμυνομαι Αιμιλιε διοτι δεν στηριζω και δεν με εκφραζει κανενα κομμα. Δεν προστατευω και δεν προωθω κανενα. Ψαχνω να βρω μια λογικη εξηγηση σε αυτα που βλεπω αποφευγοντας παιχνιδια με εννοιες και λεξεις και λεγοντας τα πραγματα οπως τα νιωθω και ας μην ειμαι καμμια φορα politically correct.
Δεν καταλαβαινω γιατι να μην υπαρξει βια προς τους προβοκατορες μπαχαλακηδες αφου ολα τα υπολοιπα απετυχαν επι δεκαετιες. Τι περιμενουμε, κανενα θαυμα? Αφου ολοι οι υγιως σκεπτομενοι ανθρωποι και πολιτικες δυναμεις θελουν την απομονωση τους.
Εχεις να προτεινεις κατι διαφορετικο? Θα το ακουσω.