Haagenti
AVClub Fanatic
Εμ...Τι να του κάνω εγώ...Αν έμπαινε στο νήμα με τις χελώνες η διάβαζε τα δέκα καλά της κρίσης θα το έπαιρνε πιο ψύχραιμα το θέμα...
Ψυχραιμία συνιστά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος της Κύπρου Χρήστος Στυλιανίδης «Δεν πρέπει να υπάρχει πανικός. Κάνω έκκληση στον κόσμο να αντιληφθεί τις προσπάθειες που γίνονται. Αυτή η απόφαση είναι εφάπαξ μία φορά και μόνο»
real.gr
Και εγώ ο αφελής ερωτώ. Αν με το που ανοίξουν τα καταστήματα σηκώσουν όλοι ότι τους έχει απομείνει, το κυπριακό τραπεζικό σύστημα τί θα γίνει ? Υπομονή μερικές μέρες.
Η λογική είναι ότι δεν γίνεται να πληρώνουν η Ευρωπαίοι για να μην χαθούν οι καταθέσεις των Ρώσων.
Αλήθεια, γιατί ο Πούτιν δεν έδωσε δάνειο στην Κύπρο; Αφού ήταν έτοιμος να δώσει 600 δις σε μας.
Πάντως στην περίπτωση αυτή ποια είναι η "σωστή" αριστερή λύση; Φαντάζομαι να αφήσουν τις τράπεζες να χρεοκοπήσουν. Αφού είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις, γιατί να τις σώσει το κράτος;
πάντως παιδιά έχω αρχίσει πραγματικά και φοβάμαι με τους κομμουνιστές στην ευρώπη που δεσμεύουν καταθέσεις. Τι γίνεται επιτέλους ; Είχαν δίκιο οι παλιοί που τρέμαν την έλευση του κομμουνισμού ;
Και τι θές να κάνουμε γι'αυτό??
Η προπαγάνδα τών Μιχελάκηδων και του Mega έπιασε τόπο.
Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης, εξήγησε ότι με την έκτακτη σύγκληση του Eurogroup τέθηκε το δίλημμα την Τρίτη 19 Μαρτίου να επιλεγεί, είτε το καταστροφικό σενάριο της άτακτης χρεοκοπίας, είτε το σενάριο μιας επώδυνης, αλλά ελεγχόμενης διαχείρισης της κρίσης.
Και μάντεψε ποιοι θα κληθούν να πληρώσουν την ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών απο την τρύπα που προκύπτει λόγω των εκροών..."Αποσύρουν τις καταθέσεις τους από την Κύπρο 150 εταιρίες μετά την απόφαση του Eurogroup".....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.