Που πάει η Ε.Ε.;;;

BPXYj8UCIAE2ImM.jpg:large

:fahne90::award:

Γατάκια !!!! τους σκίσαμε όλους , πάμε γερά για κατοστάρα !! ειμαστε ακόμα στη μέση του αγώνα !!
:fahne90:

Και σου λενε μετα οι αναρχοαπλυτοι οτι δεν εχουμε τα καλυτερα γονιδια.
Μεσα σε λιγες μερες παμε για πρωτια στο Ευρωμπασκετ νεων και πρωτια στην ανεργια νεων!
Αισθανομαι βαθυτατα συγκινημενος και εθνικα υπερηφανος!

Με αφορμή το πρόσφατο δυστύχημα με το Ισπανικό τρένο, έριξα μια ματιά για τα τρένα της Ισπανίας στην οποία δεν έχω πάει ποτέ. Το γνωρίζατε ότι έχουν 2444 χιλιόμετρα γραμμές για τρένα υψηλής ταχύτητας που φτάνουν τα 300 χλμ/ώρα;

http://en.wikipedia.org/wiki/AVE

http://en.wikipedia.org/wiki/File:HighSpeedSpain.png

Να μιλήσουμε για ΟΣΕ;

Να μιλήσουμε για θέματα ασφαλείας καλύτερα. πριν μερικές μέρες είχαμε και στην Γαλλία ένα ατύχημα με νεκρούς.

Να μιλήσουμε για θέματα ασφαλείας καλύτερα. πριν μερικές μέρες είχαμε και στην Γαλλία ένα ατύχημα με νεκρούς.

Τις ίδιες κουβέντες κάναμε και το 2007. Αν σας έλεγε κάποιος για τρένα που πάνε με 300 χιλιόμετρα την ώρα ενώ ο ΟΣΕ πάει και δεν πάει, θα θυμίζατε ένα ατύχημα ή κάτι στραβό τέλος πάντων, για να μην νιώθουμε ευρωλιγούρηδες και μειονεκτούντες. Και σήμερα δεν άλλαξε τίποτα. Σε όλα πάτος ήμασταν και πάτος παραμένουμε, αλλά ακόμη και σήμερα που είναι προφανές πια, και χρεοκοπήσαμε πλήρως και σαν οικονομία και σαν κοινωνία και με τους Ναζί να ξεπερνούν το 15%... κάποιοι συνεχίζουν πεισματικά να εθελοτυφλούν επειδή ... για όλα φταίει η κρίση του καπιταλισμού φίλε μου!...

Και ποιος ακριβως φταιει για τον ΟΣΕ;

Εγω πηρα τις αποφασεις; Ή μηπως εσυ;

Εγω διορισα τον εκαστοτε διευθυνων συμβουλο;

οι εργαζόμενοι ρε....

τι ρωτάς και εσύ...

Απάντηση: Re: Που πάει η Ε.Ε.;;;

οι εργαζόμενοι ρε....

τι ρωτάς και εσύ...

Oι αριστεροι μεταπρατες φταινε ρε.

Το ΠΑΣΟΚ κυρίως, και η ΝΔ δευτερευόντως.

Όμως:

1. Μόνοι τους έβγαιναν τόσα χρόνια;
2. Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν επί 35 χρόνια ότι αυτά που κάνουν θα καταστρέψουν οικονομικά την χώρα και θα την πληρώσουμε όλοι; Όσοι διαμαρτυρόντουσαν ζητούσαν πιο πολλά λεφτά και πιο πολλούς διορισμούς. Κανένας ποτέ δεν έκανε πορεία για να κοπούν οι άχρηστες σπατάλες.
3. Πόσοι διαμαρτυρήθηκαν επί 35 χρόνια ότι δεν προσπαθούμε να είμαστε σε τίποτα πρώτοι; Εκτός δηλαδή από το αραλίκι και τον φραπέ.

Συγγενικο μου προσωπο, 58 ετων, συνταξιουχος του ΟΣΕ εδω και ενα ετος, τουλαχιστον τα τελευταια 3 ετη ξεκινουσε απο το σπιτι του να παει στην βαρδια του την ωρα που επιανε δουλεια (20 λεπτα διαδρομη), εδινε το "παρων" και μετα εφευγε και πηγαινε καφενειο. Ο νεοτερος χτυπαγε την καρτα του οταν τελειωνε η βαρδια του παλαιου. Πριν τις μειωσεις εβγαζε 1800 το μηνα. Τα χριστουγεννα με κατι μπονους, αναδρομικα, δωρο περιπου 6.000 . Ξεκινησε ως εργατης και τελειωσε ως εργοδηγος. Μολις ανεβηκε ο ΑΓΠ απο 30.000 δρχ ο μισθος του πηγε στα 50.000 δρχ. (Το 1994 που ειχα δουλεψει σερβιτορος ο βασικος μισθος ηταν 110.000δρχ). Τα λεφτα που επαιρνε ηταν πολυ καλα και ανετα μπορουσε να συντηρει την οικογενεια του αλλά τα καφενεια και τα ουζερι δεν του αφηναν περισσευμα για την οικογενεια και φυσικα για αποταμιευση. Δεν ειναι μεμονομενο περιστατικο, πολλοι φιλοι του (συναδελφοι) στον ΟΣΕ ηταν του συναφιου.
Ακομη και σημερα υμνει τον Ανδρεα που εδωσε χρημα στο λαο αλλά ποτε δεν αναρωτηθηκε που τα βρηκε ο Ανδρεας. Ακομη και σημερα που παιρνει το τραινο για Αθηνα , βλεπει τις κακοτεχνιες, γνωριζει για ποιο λογο εχουν γινει αλλά ποτε δεν ασχοληθηκε να κανει μια αναφορα ή να μαζεψει λοιπους εργαζομενους και να ζητησουν τον λογο για τα λαθη και σφαλματα των κακοτεχνιων.
Το ιδιο και με εναν γνωστο μου υπαλληλο του ΟΤΕ (πλεον συνταξιουχο)...παντα τον εβλεπα εν ωρα εργασιας στο απεναντι ουζερι (με αλλους υπαλληλους) απο τα γραφεια του ΟΤΕ (ο συγκεκριμενος εκανε συλλογη απο καλα ουισκι)
Πως μπορεις να περιμενεις να αντιδρασει καποιος για αυτη την κατασταση οταν ονειρο-στοχος καθε εργαζομενου (ειτε δημοσιου ειτε ιδιωτικου υπαλληλου) ηταν αυτη η κατατσταση?