Υπαρχει προβλημα, σε οποιον εχει προβλημα. Εγω ας πουμε ειμαι μια χαρα.Αν ερμηνεύω σωστα το συμπέρασμα του δερμιτζακη, με αυτό το ποστ:
ρε παιδια λαθος δεν ειναι αφτο http://www.web-electric.gr/ecom/product.php?productid=18246 γραφη οτι ειναι LED
LCD δεν ειναι αφτη?
δεν υπαρχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
Αν ερμηνεύω σωστα το συμπέρασμα του δερμιτζακη, με αυτό το ποστ:
ρε παιδια λαθος δεν ειναι αφτο http://www.web-electric.gr/ecom/product.php?productid=18246 γραφη οτι ειναι LED
LCD δεν ειναι αφτη?
δεν υπαρχει πρόβλημα, έτσι δεν είναι;
Και να θυμομαστε οτι αυτοι που ξεπουλανε αργα αλλα σταθερα τη χωρα μας τα τελευταια χρονια, ειναι αυτοι που μας ζαλιζουν στα καναλια για Εθνικη ταυτοτητα, Εθνικη συνειδηση και ενιοτε κανουν και τηλεοπτικες εκπομπες για το που παει η γλωσσα μαςΑν η στάση μας απέναντι στη γλώσσα αντικατοπτρίζει την στάση μας απέναντι στην εθνική μας ταυτότητα τότε καλά κάνουν και ξεπουλάνε τη χώρα.
Δεν υπάρχει πρόβλημα με αυτό, έκτός αν κάποιος έχει πρόβλημα....
logout
Και να θυμομαστε οτι αυτοι που ξεπουλανε αργα αλλα σταθερα τη χωρα μας τα τελευταια χρονια, ειναι αυτοι που μας ζαλιζουν στα καναλια για Εθνικη ταυτοτητα, Εθνικη συνειδηση και ενιοτε κανουν και τηλεοπτικες εκπομπες για το που παει η γλωσσα μας![]()
Δηλαδη αν ειναι "εκσυγχρονιστές" με καλη ορθογραφια, δε σε πειραζουν;Πλήν τού Κάρα καί διαφόρων άλλων ´εθναμυντόρων´ πρόσθεσε και ένιους ´ξυχρονιστές´..
Εχουν και αυτοί τεράστια ευθύνη.
Δηλαδη αν ειναι "εκσυγχρονιστές" με καλη ορθογραφια, δε σε πειραζουν;![]()
1) Είναι προφανές το αστήριχτο των αναλογιών. Εκτός και να θεωρείς οτι ο satnick για παράδειγμα , "εφηύρε" την γραφή , όπως και ο Μακρυγιάννης .
2) Αρκεί μόνον να υπενθυμίσω ότι άλλο μέλος - όχι ο satnick ( ο οποίος απ' ότι φαίνεται μια χαρά ορθογραφημένα γράφει ) - σε παρατήρηση άλλων μελών για τον τρόπο γραφής του απήντησε ότι μπήκε εδώ μέσα να κάνει μια ερώτηση για τηλεόραση και όχι για να γράψει διαγώνισμα . Εάν εσύ καλύπτεσαι από τέτοιες απαντήσεις , που φανερώνουν περιφρόνηση προς τους άλλους συμμετέχοντες , με γειά σου και χαρά σου .
3) Μόνο , μια και ως συνήθως υπερβάλλεις και υπερθεματίζεις σε δήθεν προοδευτικότητα , σε προτρέπω να ξαναδιαβάσεις το κείμενο του Σπύρου παραπάνω για την ανυπαρξία του "δημοκρατικού" δικαιώματος στην ανορθογροφία.
Και εγω ξερω τι θα γινει αν τον χαρακτηρισεις και εσυ ελευθερα. Ο μονος τροπος που μπορεις να προστατευτεις ειναι μολις εμφανιζεται ο θεσμος... Βζζιιιιιιιιιινγκ για αλλο Thread.3) Μάλιστα... Αυτό λέγεται προσωπικός χαρακτηρισμός!
Με χαρακτηρίζεις "ως συνήθως υπερβολικό" και "δήθεν προοδευτικό".
Αυτό επιτρέπεται από το forum? (πρός Θεού δεν ζητώ παρέμβαση από συντονιστή...)
- Απλά αναρωτιέμαι τι θα γίνει αν σε χαρακτηρίσω κι εγώ ελέυθερα. 'Η μάλλον ξέρω...
- Απλά αναρωτιέμαι πόσες φορές πρέπει ο Γεν. Διαχειριστής να καταστρατηγήσει τους κανόνες και την ίδια στιγμή να κυνηγάει όλο το forum (με την δημόσια προτροπή του!!!) ανορθόγραφα και ασύνταχτα post...
Το "μάλλον υπερβολικό" και το "δήθεν προοδευτικό",με την έννοια της απαξίωσης-φτωχοποίησης της γλώσσας και στο πλαίσιο της ελληνικής γλώσσας,δεν είναι προσβολές.Είναι άποψη.
Οι δυό σας προφανώς υπηρετείτε βεντέτα και προσπαθείτε να προκαλέσετε τον Δημήτρη,σε νέες προσωπικές αντιπαραθέσεις,απαξιώνοντας τον στον ρόλο που του έχει ανατεθεί απο όσους έχουν λόγο εδώ.
Καλό θα ήταν να το σταματήσετε εδώ.
Το ίδιο θα μπορούσα να ισχυριστώ κι εγώ για σένα.
Κριτική,γκρίνια κι ειρωνείες με παράλληλη μηδενική προσφορά.Το παρελθόν Μπάμπη δεν έιναι κολυμπήθρα...
Επίσης ο Χώρος μια χαρά πάει.Απο κάθε άποψη πάει μπροστά.
Το βασικό πρόβλημά σου είναι να κατανοήσεις,ότι φόρουμ με 25000 μέλη δεν διοικείται με σχέσεις παρέας κι ότι επίσης παρέες μπορούν να υπάρχουν,αλλά όχι να το καθωρίζουν.Τώρα πλέον υπάρχει σωματείο και ΔΟ που το κάνουν αυτό.
Ετσι έχουν τα πράγματα Μπάμπη.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.