SR-71
AVClub Fanatic
Last edited:
Εμείς μόνο ρίγανη εξάγουμε. Εβλεπα χθες στο σουπερμάρκετ, κρεμμύδια Ιταλίας και πράσσα Γερμανίας, χωρίς να υπάρχουν δίπλα ελληνικά αντίστοιχα...
Επι σύριζα, οι παραγωγοί αλλάζουν επάγγελμα. Δεν συμφέρει το επάγγελμα πιά, με τέτοια φορολόγηση και τέτοιο κόστος παραγωγής...
Δεν συμφέρει να παράξεις τίποτα. Είσαι χαμένος απο χέρι. Πινέζες ή συνδετήρες να θέλεις να παράξεις, η φορολογία είναι τόσο μεγάλη και η ζήτηση - στα πάντα - είναι τόσο μικρή, που κλείνεις την επιχείριση αμέσως.
Εχω διαπιστώσει εδω και λίγο καιρό ότι έχουν δημιουργηθεί νέες εταιρίες που ασχολούνται με τα κατεψυγμένα λαχανικά ,πέρα από τις πολύ γνωστέςΠαντως οπου μπορω - και θεωρω και πολλοι αλλοι - επιλεγω ελληνικα ειδη διατροφης κι ας ειναι ακριβοτερα. Οποτε πιστευω υπαρχει χωρος για τον ντοπιο παραγωγο επενδυοντας στην ποιοτητα και οσο μπορει στις εξαγωγες.
Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Και μαλιστα και συνεταιριστικα. Υπαρχουν πολλοι που το παλευουν και ειναι αυτοι που θα καβαλησουν το κυμα οταν τα πραματα στρωσουν κι αν μας το επιτρεψει η βαρβαρη πολιτικη των δηθεν εταιρων.
Ειναι κριμα που δεν μας δινουν μια ανασα μερικων ετων, μια περιοδο προσαρμογης.
Μία από τα ίδια.Παντως οπου μπορω - και θεωρω και πολλοι αλλοι - επιλεγω ελληνικα ειδη διατροφης κι ας ειναι ακριβοτερα. Οποτε πιστευω υπαρχει χωρος για τον ντοπιο παραγωγο επενδυοντας στην ποιοτητα και οσο μπορει στις εξαγωγες.
Μία από τα ίδια.
Έψαχνα χθες για Βούτυρο Κέρκυρας στο super market.
Είχαν 6 διαφορετικών εταιριών. Όλες έγραφαν συσκευάζεται στην Ελλάδα. Δεν είδα καμμιά να γράφει παρασκευάζεται στην Ελλάδα.
Ακόμα και οι κλασικές άσπρες συσκευασίες μικρών εταιριών.
Κάποιο λάκκο έχει η φάβα.
Btw, χθες άκουσα ότι τα ζωικά λιπαρά τελικά δεν είναι τόσο βλαβερά όσο μας έλεγαν μέχρι τώρα. Σε αντίθεση με τα σπορέλαια και τις παραφίνες.
Από αλλαντικά δυστυχώς -γιατί μου αρέσουν- μόνο bacon πλέον...
Όλα τα άλλα...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.