ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Παρακαλείται όποιος συμφορουμίτης είναι καλεσμένος της Λέσχης, να μου πει, μυστικά εννοείται, αν η διάλυση της Τουρκίας έχει δρομολογηθεί για φέτος. Ευχαριστώ... 

Παρακαλείται όποιος συμφορουμίτης είναι καλεσμένος της Λέσχης, να μου πει, μυστικά εννοείται, αν η διάλυση της Τουρκίας έχει δρομολογηθεί για φέτος. Ευχαριστώ...![]()
Μπορεί να ντρέπονται για την ύπαρξη της και το κρατάγανε μυστικό. Τι να σου πω....
Λέσχες συμφερόντων πάντα υπηρχαν. Για κάθε τέτοια λέσχη, υπάρχει μια άλλη με ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα.
Η λέσχη μπορεί να γίνει κόμμα, να κερδίσει εκλογές κοκ.
Οι αποφάσεις παίρνονται φανερά από αυτούς που ψηφίζουμε.
Νομίζω ότι οι θεωρίες περί παντοδυναμίας των λεσχών λειτουργούν σαν άφεση αμαρτιών για τις χαζομάρες που ψηφίζουμε/ψηφίσαμε.
Παρακαλείται όποιος συμφορουμίτης είναι καλεσμένος της Λέσχης, να μου πει, μυστικά εννοείται, αν η διάλυση της Τουρκίας έχει δρομολογηθεί για φέτος. Ευχαριστώ...![]()
To oτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε προδοτες του λαου μας .... ΔΕΝ σημαινει οτι οι εξω εχουν καθαρα τα χερακια τους.
ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ !
Πάντα - και σε όλες τις χώρες - υπήρχαν έξωθεν παρεμβάσεις και σκοπιμότητες. Αυτό είναι και αυτονόητο και δικαιολογημένο. Μόνο εμείς όμως τις χρησιμοποιούσαμε για να δικαιολογούμε την συλλογική - ή και ατομική πολλές φορές - ανεπάρκειά μας. Ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Ισπανοί, ούτε οι Ολλανδοί... Τελευταία έγινε τόσος ντόρος με το πώς οι Ρώσοι αβαντάρησαν τον Τραμπ - αυτό έλειπε να βγούν τώρα οι Αμερικάνοι και να λένε οτι οι Ρώσοι ανεβοκατεβάζουν όποια κυβέρνηση θέλουν στις ΗΠΑ...![]()
Μην το κάνεις αυτό με τα χρώματα. Το κίτρινο δεν διαβάζεται.Ωραια να το παμε με την λογικη και με τα χρωματα ...
Γιατι να ντρεπονται αν δεν ειναι κατι προσαψιμο ;
Για να υπαρχει αντιθετη λεσχη μια δευτερη για παραδειγμα, πρεπει να ειναι γνωστη η πρωτη, η η πρωτη να γνωριζει την δευτερη και να εχει την πρωτοβουλια, εαν τα συμφεροντα της πρωτης ειναι αντιθεα της δευτερης η τουναντιων η καθεμια εχει συμφερων να εκθεσει την αλλη κοκ...αν υπαρχει κα τριτη λεσχη η περισσοτερς τοτε αστα να πανε...Οχι 50 χρονια ουτε δυο μηνες δεν θα ηταν Μυστικοι. βλεπε ανυπαρκτοι.
Οταν μιλαμε για συμφεροντα κανενα προβλημα, ειμαι σε μια λεσχη κυνηγων το προβλημα το εχουν τα αγριογουρουνα. Αν ομως τα συμφεροντα ειναι οι μοιρες των λαων εν απουσια και εν αγνοια των, τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα
Θα πω κατι που θα σας παραξενεψει. Μην ειστε τοσο σιγουροι οτι βγαινει αυτο που ψηφηζουμε παντα. Ασχετα απο το αν ψηφιζουμε χαζα ειναι οχι τοσο απο χαζομαρα μας αλλα απο χειραγωγηση του νου επι δεκαετιες, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο... αλλα εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι η λαϊκη βουληση που εκφραζεται με την ψηφο αντιστοιχει στο τελικο αποτελεσμα...και δεν μιλαω για την Ουγκαντα
Αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να τιμωρήσουμε και κανένα ένοχο...
Υποκρισία, εξυπναδικισμός, ολίγη συνομωσιολογία, άρνηση κοινής λογικής και όλα βαίνουν καλώς.
Εισαι εξαιρετικα ΑΔΙΚΟΣ !
Με επιαναν απο τα μουτρα για την "ανθελληνικοτητα" μου
Ζαγγογιανης και καποιοι αλλοι ... οχι πολλα χρονια πριν, για την"αρρωστημενη "συνειδηση" του νεοελληνα
που αλλα λεει και αλλα κανει .... και τωρα .... εξυπναδικισμος, υποκρισια και συνομωσιολογια και αρνηση
της λογικης επειδη τολμησα ... να μιλησω και για την αλλη πλευρα ??? Που ουκ ολιγους φερετζεδες εχει.
Αποφασιστε καθε ποτε θα μιλαμε ανθελληνικα .... η πατριωτικα .... για να συγχρονιζομαστε !!!!
Πρέπει να το συνηθίσεις, δεν αποτελείς το θέμα της συζήτησης ή της προσοχής.
Μακαρι ... (βρηκες ανθρωπο με εγωπαθεια να στυλιτευσεις !)
Oμως ειναι αδυνατον να ξεχασω ποσα εχω κατακεραυνωσει πανω στην ρατσα μας, μολις 2 με 3 χρονια πριν.
Ο μονος λογος που δεν συνεχιζω να το κανω .... ειναι γιατι κουραστηκα, εξουθενωθηκα και δεν αλλαζει και τιποτα.
Ακομα και σημερα εχουμε ατομα που σκεφτονται ... αριστερος-δεξιος ... αριστερος-δεξιος .... τι να συνεχισω ? ΤΕΛΟΣ !
H γνωστή "Λέσχη" συνεδριάζει σε 26 μέρες για πρώτη φορά στην Αμερική, και μάλιστα στη πρωτεύουσα. Τι λέτε να συζητήσουν?![]()
Μακαρι ... (βρηκες ανθρωπο με εγωπαθεια να στυλιτευσεις !)
Oμως ειναι αδυνατον να ξεχασω ποσα εχω κατακεραυνωσει πανω στην ρατσα μας, μολις 2 με 3 χρονια πριν.
Ο μονος λογος που δεν συνεχιζω να το κανω .... ειναι γιατι κουραστηκα, εξουθενωθηκα και δεν αλλαζει και τιποτα.
Ακομα και σημερα εχουμε ατομα που σκεφτονται ... αριστερος-δεξιος ... αριστερος-δεξιος .... τι να συνεχισω ? ΤΕΛΟΣ !
Μην το κάνεις αυτό με τα χρώματα. Το κίτρινο δεν διαβάζεται.
Αγαπητέ Γιώργο, η παραδοχή και μόνο ότι η ψήφος μας είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης, ποτέ δεν με έβρισκε σύμφωνο.
Αυτά είναι αρλούμπες όσων δεν συμφωνούν με τη πλειοψηφία όπως εκφράζεται στις κάλπες. Δεν το γράφω προσωπικά για σένα, μην παρεξηγηθούμε, αλλά η απαξίωση των εκλογών γίνεται συστηματικά πιά από διάφορες πλευρές που δεν έχουν καμμία σχέση με τη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ξέρεις ποιους εννοώ. Αυτούς που δεν μπορούν να διαβάσουν το σύνταγμα μετά την πρώτη παράγραφο.
Ευτυχώς ζούμε σε ανοικτές δημοκρατικές δυτικές κοινωνίες. Η πρόσβαση στην ενημέρωση είναι ελεύθερη και ο κάθε πικραμένος μπορεί να εκφράζεται στο Internet.
Ας βγούν οι αντιλεσχίτες της λέσχης μάουντενμπαικ και επιχειρηματολογήσουν εναντίον τους. Να κατέβουν στις εκλογές να πείσουν και να ασκήσουν εξουσία ή έλεγχο σε αυτή.
Αν οι Έλληνες ψηφοφόροι της Αχαίας ψηφίζουν Νικολόπουλο, Ραχήλ Μακρή και Βαρουφάκη δεν τους φταίει ο Κίσιγκερ και ο Κοτσόβολος. "Της κοντής ψ...ς της φταίνε οι τρίχες".
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.