Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Παρακαλείται όποιος συμφορουμίτης είναι καλεσμένος της Λέσχης, να μου πει, μυστικά εννοείται, αν η διάλυση της Τουρκίας έχει δρομολογηθεί για φέτος. Ευχαριστώ... :)

Παρακαλείται όποιος συμφορουμίτης είναι καλεσμένος της Λέσχης, να μου πει, μυστικά εννοείται, αν η διάλυση της Τουρκίας έχει δρομολογηθεί για φέτος. Ευχαριστώ... :)

Γιατί δεν τους ρωτάς; Έχουν και ιστοσελίδα ( Τόση μυστικότητα πια...)

Εγώ ξέρω, ότι απο το 45 και μετά, εμείς ψηφίζουμε κι όταν αποδεικνύεται φόλα η κυβέρνηση (πάντα δηλαδή), αμέσως αρχίζει το γνωστό ποίημα οτι "οι αμερικάνοι" - ή οι Αγγλοι παλιότερα - "ανεβοκατεβάζουν τις κυβερνήσεις που θέλουν αυτοί"...

To oτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε προδοτες του λαου μας .... ΔΕΝ σημαινει οτι οι εξω εχουν καθαρα τα χερακια τους.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ !

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Μπορεί να ντρέπονται για την ύπαρξη της και το κρατάγανε μυστικό. Τι να σου πω....
Λέσχες συμφερόντων πάντα υπηρχαν. Για κάθε τέτοια λέσχη, υπάρχει μια άλλη με ακριβώς τα αντίθετα συμφέροντα.
Η λέσχη μπορεί να γίνει κόμμα, να κερδίσει εκλογές κοκ.
Οι αποφάσεις παίρνονται φανερά από αυτούς που ψηφίζουμε.
Νομίζω ότι οι θεωρίες περί παντοδυναμίας των λεσχών λειτουργούν σαν άφεση αμαρτιών για τις χαζομάρες που ψηφίζουμε/ψηφίσαμε.

Ωραια να το παμε με την λογικη και με τα χρωματα ...

Γιατι να ντρεπονται αν δεν ειναι κατι προσαψιμο ;

Για να υπαρχει αντιθετη λεσχη μια δευτερη για παραδειγμα, πρεπει να ειναι γνωστη η πρωτη, η η πρωτη να γνωριζει την δευτερη και να εχει την πρωτοβουλια, εαν τα συμφεροντα της πρωτης ειναι αντιθεα της δευτερης η τουναντιων η καθεμια εχει συμφερων να εκθεσει την αλλη κοκ...αν υπαρχει κα τριτη λεσχη η περισσοτερς τοτε αστα να πανε...Οχι 50 χρονια ουτε δυο μηνες δεν θα ηταν Μυστικοι. βλεπε ανυπαρκτοι.

Οταν μιλαμε για συμφεροντα κανενα προβλημα, ειμαι σε μια λεσχη κυνηγων το προβλημα το εχουν τα αγριογουρουνα. Αν ομως τα συμφεροντα ειναι οι μοιρες των λαων εν απουσια και εν αγνοια των, τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα

Θα πω κατι που θα σας παραξενεψει. Μην ειστε τοσο σιγουροι οτι βγαινει αυτο που ψηφηζουμε παντα. Ασχετα απο το αν ψηφιζουμε χαζα ειναι οχι τοσο απο χαζομαρα μας αλλα απο χειραγωγηση του νου επι δεκαετιες, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο... αλλα εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι η λαϊκη βουληση που εκφραζεται με την ψηφο αντιστοιχει στο τελικο αποτελεσμα...και δεν μιλαω για την Ουγκαντα

Last edited:
Παντως ενα πολυ στενο συγκενικο μου προσωπο μου ειπε στην προηγουμενη συνελευση..." Ξερεις ο ταδε ηταν καλεσμενος στο Μπιλντεμπεργκ".

Για μενα ηταν απλα μια γνωριμια αλλα για αυτο το προσωπο μια σχεση φιλιας και τον γνωριζει πολυ καλυτερα...οποτε μας ηρθε καπως ο ουρανος σφοντιλι.

Φυσικα ο ανθρωπος αυτος ειναι αψογος, κυριος, επιστημον και εχει κανει και καλο στον τοπο... Πως βρεθηκε εκει...ενας Θεος ξερει.

@

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

To oτι ΕΜΕΙΣ ειμαστε προδοτες του λαου μας .... ΔΕΝ σημαινει οτι οι εξω εχουν καθαρα τα χερακια τους.

ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΙΣΧΥΟΥΝ !

Πάντα - και σε όλες τις χώρες - υπήρχαν έξωθεν παρεμβάσεις και σκοπιμότητες. Αυτό είναι και αυτονόητο και δικαιολογημένο. Μόνο εμείς όμως τις χρησιμοποιούσαμε για να δικαιολογούμε την συλλογική - ή και ατομική πολλές φορές - ανεπάρκειά μας. Ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Ισπανοί, ούτε οι Ολλανδοί... Τελευταία έγινε τόσος ντόρος με το πώς οι Ρώσοι αβαντάρησαν τον Τραμπ - αυτό έλειπε να βγούν τώρα οι Αμερικάνοι και να λένε οτι οι Ρώσοι ανεβοκατεβάζουν όποια κυβέρνηση θέλουν στις ΗΠΑ... :)

Ζαν Κλωντ Γιουνκερ...

Να ερθει στο ανωτατο συμβουλιο του ΟΗΕ στην Γενευη τυφλα στο μεθυσι....

Εγινε κι αυτο !

1031249486.jpg

https://fr.sputniknews.com/societe/201705051031249382-juncker-sommet-bourre/

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Πάντα - και σε όλες τις χώρες - υπήρχαν έξωθεν παρεμβάσεις και σκοπιμότητες. Αυτό είναι και αυτονόητο και δικαιολογημένο. Μόνο εμείς όμως τις χρησιμοποιούσαμε για να δικαιολογούμε την συλλογική - ή και ατομική πολλές φορές - ανεπάρκειά μας. Ούτε οι Ιταλοί, ούτε οι Ισπανοί, ούτε οι Ολλανδοί... Τελευταία έγινε τόσος ντόρος με το πώς οι Ρώσοι αβαντάρησαν τον Τραμπ - αυτό έλειπε να βγούν τώρα οι Αμερικάνοι και να λένε οτι οι Ρώσοι ανεβοκατεβάζουν όποια κυβέρνηση θέλουν στις ΗΠΑ... :)

Άστα... η ίδια νοοτροπία εδώ και πολλές γεννιές.

"Ο ξένος δάκτυλος" που δεν μας αφήνει να πάμε μπροστά, κ.λπ κ.λπ.

Το καλύτερο άλοθι για όλες τις αποτυχίες μας.

Αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να τιμωρήσουμε και κανένα ένοχο... πάντα είναι που δεν μας αφήνανε οι ξένοι να πάμε μπροστά.

Υποκρισία, εξυπναδικισμός, ολίγη συνομωσιολογία, άρνηση κοινής λογικής και όλα βαίνουν καλώς.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Ωραια να το παμε με την λογικη και με τα χρωματα ...

Γιατι να ντρεπονται αν δεν ειναι κατι προσαψιμο ;

Για να υπαρχει αντιθετη λεσχη μια δευτερη για παραδειγμα, πρεπει να ειναι γνωστη η πρωτη, η η πρωτη να γνωριζει την δευτερη και να εχει την πρωτοβουλια, εαν τα συμφεροντα της πρωτης ειναι αντιθεα της δευτερης η τουναντιων η καθεμια εχει συμφερων να εκθεσει την αλλη κοκ...αν υπαρχει κα τριτη λεσχη η περισσοτερς τοτε αστα να πανε...Οχι 50 χρονια ουτε δυο μηνες δεν θα ηταν Μυστικοι. βλεπε ανυπαρκτοι.

Οταν μιλαμε για συμφεροντα κανενα προβλημα, ειμαι σε μια λεσχη κυνηγων το προβλημα το εχουν τα αγριογουρουνα. Αν ομως τα συμφεροντα ειναι οι μοιρες των λαων εν απουσια και εν αγνοια των, τοτε τα πραγματα ειναι πολυ πιο σοβαρα

Θα πω κατι που θα σας παραξενεψει. Μην ειστε τοσο σιγουροι οτι βγαινει αυτο που ψηφηζουμε παντα. Ασχετα απο το αν ψηφιζουμε χαζα ειναι οχι τοσο απο χαζομαρα μας αλλα απο χειραγωγηση του νου επι δεκαετιες, αλλα αυτο ειναι αλλο κεφαλαιο... αλλα εγω προσωπικα δεν πιστευω οτι η λαϊκη βουληση που εκφραζεται με την ψηφο αντιστοιχει στο τελικο αποτελεσμα...και δεν μιλαω για την Ουγκαντα
Μην το κάνεις αυτό με τα χρώματα. Το κίτρινο δεν διαβάζεται.
Αγαπητέ Γιώργο, η παραδοχή και μόνο ότι η ψήφος μας είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης, ποτέ δεν με έβρισκε σύμφωνο.
Αυτά είναι αρλούμπες όσων δεν συμφωνούν με τη πλειοψηφία όπως εκφράζεται στις κάλπες. Δεν το γράφω προσωπικά για σένα, μην παρεξηγηθούμε, αλλά η απαξίωση των εκλογών γίνεται συστηματικά πιά από διάφορες πλευρές που δεν έχουν καμμία σχέση με τη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ξέρεις ποιους εννοώ. Αυτούς που δεν μπορούν να διαβάσουν το σύνταγμα μετά την πρώτη παράγραφο.
Ευτυχώς ζούμε σε ανοικτές δημοκρατικές δυτικές κοινωνίες. Η πρόσβαση στην ενημέρωση είναι ελεύθερη και ο κάθε πικραμένος μπορεί να εκφράζεται στο Internet.
Ας βγούν οι αντιλεσχίτες της λέσχης μάουντενμπαικ και επιχειρηματολογήσουν εναντίον τους. Να κατέβουν στις εκλογές να πείσουν και να ασκήσουν εξουσία ή έλεγχο σε αυτή.
Αν οι Έλληνες ψηφοφόροι της Αχαίας ψηφίζουν Νικολόπουλο, Ραχήλ Μακρή και Βαρουφάκη δεν τους φταίει ο Κίσιγκερ και ο Κοτσόβολος. "Της κοντής ψ...ς της φταίνε οι τρίχες".

Last edited:

Αντί να κάνουμε την αυτοκριτική μας, να τιμωρήσουμε και κανένα ένοχο...

Υποκρισία, εξυπναδικισμός, ολίγη συνομωσιολογία, άρνηση κοινής λογικής και όλα βαίνουν καλώς.

Εισαι εξαιρετικα ΑΔΙΚΟΣ !

Με επιαναν απο τα μουτρα για την "ανθελληνικοτητα" μου
Ζαγγογιανης και καποιοι αλλοι ... οχι πολλα χρονια πριν, για την"αρρωστημενη "συνειδηση" του νεοελληνα
που αλλα λεει και αλλα κανει .... και τωρα .... εξυπναδικισμος, υποκρισια και συνομωσιολογια και αρνηση
της λογικης επειδη τολμησα ... να μιλησω και για την αλλη πλευρα ??? Που ουκ ολιγους φερετζεδες εχει.

Αποφασιστε καθε ποτε θα μιλαμε ανθελληνικα .... η πατριωτικα .... για να συγχρονιζομαστε !!!!

Εισαι εξαιρετικα ΑΔΙΚΟΣ !

Με επιαναν απο τα μουτρα για την "ανθελληνικοτητα" μου
Ζαγγογιανης και καποιοι αλλοι ... οχι πολλα χρονια πριν, για την"αρρωστημενη "συνειδηση" του νεοελληνα
που αλλα λεει και αλλα κανει .... και τωρα .... εξυπναδικισμος, υποκρισια και συνομωσιολογια και αρνηση
της λογικης επειδη τολμησα ... να μιλησω και για την αλλη πλευρα ??? Που ουκ ολιγους φερετζεδες εχει.

Αποφασιστε καθε ποτε θα μιλαμε ανθελληνικα .... η πατριωτικα .... για να συγχρονιζομαστε !!!!

Δεν μιλάμε για εσένα Μάνο.
Μιλάμε για μια συγκεκριμένη νοοτροπία.

Πρέπει να το συνηθίσεις, δεν αποτελείς το θέμα της συζήτησης ή της προσοχής.

Το πως θα μιλάει ο καθένας το αποφασίζει μόνος του.

Πρέπει να το συνηθίσεις, δεν αποτελείς το θέμα της συζήτησης ή της προσοχής.

Μακαρι ... (βρηκες ανθρωπο με εγωπαθεια να στυλιτευσεις ! :laugh:)

Oμως ειναι αδυνατον να ξεχασω ποσα εχω κατακεραυνωσει πανω στην ρατσα μας, μολις 2 με 3 χρονια πριν.
Ο μονος λογος που δεν συνεχιζω να το κανω .... ειναι γιατι κουραστηκα, εξουθενωθηκα και δεν αλλαζει και τιποτα.
Ακομα και σημερα εχουμε ατομα που σκεφτονται ... αριστερος-δεξιος ... αριστερος-δεξιος .... τι να συνεχισω ? ΤΕΛΟΣ !

Oμως ειναι αδυνατον να ξεχασω ποσα εχω κατακεραυνωσει πανω στην ρατσα μας, μολις 2 με 3 χρονια πριν.
Ο μονος λογος που δεν συνεχιζω να το κανω .... ειναι γιατι κουραστηκα, εξουθενωθηκα και δεν αλλαζει και τιποτα.
Ακομα και σημερα εχουμε ατομα που σκεφτονται ... αριστερος-δεξιος ... αριστερος-δεξιος .... τι να συνεχισω ? ΤΕΛΟΣ !

Κάνε ότι θέλεις Μάνο!
Το μόνο που σε παρακαλώ να μην κάνεις είναι στην περίπτωση που αισθάνεσαι ότι διαφωνούμε σε κάτι,
να θεωρείς ότι διαφωνούμε με εσένα (τον Μάνο) αλλά να ξέρεις ότι διαφωνούμε με ένα επιχείρημα ή μια νοοτροπία.

Άλλο εσύ και εγώ και άλλο οι σκέψεις μας, οι ιδέες μας κ.λπ.
Σαν άτομα και εσύ και εγώ και ο οποιοσδήποτε είναι μοναδικός στο σύμπαν και ως εκ τούτου άπειρα πολύτιμος.
Οι ιδέες μας κ.λπ. όμως ΔΕΝ είναι. Δεν έχουν ζωή από μόνες τους.
Δεν έχουν ψυχή και πνεύμα. Δεν πονάνε όπως εσύ και εγώ.
Πρέπει να μπορούμε να ξεχωρίζουμε το ένα από το άλλο.
Για πάρα πολλούς λόγους.
Αν δεν το κάνουμε και τα ταυτίζουμε πέρα από το ότι είναι λάθος και μπορεί να πληγωνόμαστε άδικα είναι και πολύ επικίνδυνο.
Έτσι προκύψανε οι διάφορες "ιδεολογικές καθαρότητες" που δεν διστάζανε να στέλνουν ανθρώπους (με ζωή και αισθήματα) στο θάνατο.
Όσο ρατσιστικό είναι να κρίνω έναν άνθρωπο από το DNA του, άλλο τόσο φασιστικό είναι να τον ταυτίζω με τις ιδέες του.
Και είτε να τον καταδικάζω στο πυρ το εξώτερο για αυτές, είτε μέσα από μια στρεβλή πολιτικαλι κορέκτ μπαρούφα να μου απαγορεύουν να κρίνω τις ιδέες του "γιατί έτσι θίγω τον άνθρωπο".

Συμπέρασμα? Γράψε ότι θέλεις.
Αν το δεχτούμε (ο καθένας χωριστά γιατί δεν είμαστε όλοι σε μια ομάδα) δεχόμαστε αυτό που είπες.
Αν δεν το δεχτούμε, δεν δεχόμαστε αυτό που είπες.

Εσένα όμως και κάθε άνθρωπο τον δεχόμαστε ούτως ή άλλως.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Τώρα θα τ <ακούσεις>
Εσύ δεν ήσουν που με ρώτησες εδώ ´-δημόσια- αν είμαι πασόκος ;
Δε πάει πολύς καιρός Μάνο μου ....

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Μην το κάνεις αυτό με τα χρώματα. Το κίτρινο δεν διαβάζεται.
Αγαπητέ Γιώργο, η παραδοχή και μόνο ότι η ψήφος μας είναι αποτέλεσμα χειραγώγησης, ποτέ δεν με έβρισκε σύμφωνο.
Αυτά είναι αρλούμπες όσων δεν συμφωνούν με τη πλειοψηφία όπως εκφράζεται στις κάλπες. Δεν το γράφω προσωπικά για σένα, μην παρεξηγηθούμε, αλλά η απαξίωση των εκλογών γίνεται συστηματικά πιά από διάφορες πλευρές που δεν έχουν καμμία σχέση με τη κοινοβουλευτική δημοκρατία. Ξέρεις ποιους εννοώ. Αυτούς που δεν μπορούν να διαβάσουν το σύνταγμα μετά την πρώτη παράγραφο.
Ευτυχώς ζούμε σε ανοικτές δημοκρατικές δυτικές κοινωνίες. Η πρόσβαση στην ενημέρωση είναι ελεύθερη και ο κάθε πικραμένος μπορεί να εκφράζεται στο Internet.
Ας βγούν οι αντιλεσχίτες της λέσχης μάουντενμπαικ και επιχειρηματολογήσουν εναντίον τους. Να κατέβουν στις εκλογές να πείσουν και να ασκήσουν εξουσία ή έλεγχο σε αυτή.
Αν οι Έλληνες ψηφοφόροι της Αχαίας ψηφίζουν Νικολόπουλο, Ραχήλ Μακρή και Βαρουφάκη δεν τους φταίει ο Κίσιγκερ και ο Κοτσόβολος. "Της κοντής ψ...ς της φταίνε οι τρίχες".

Μπα δεν παρεξηγιεμαι με τετοια, μην ανησυχεις.

Στελιο σε αυτην την λεσχη οπως και στις αδελφες στοες που ειτε ειναι παρακλαδια της ειτε μητρες της, δεν καθονται να ασχοληθουν ουτε με ψηφους ουτε με κομματα.
Εχουν ατζεντα μακριας διαρκειας επι δεκαετιων.
Η εν-τυπωση στον εγκεφαλο αυτων που θελουν να περασουν γινεται μεθοδικα και σε χρονο ωστε να μην εχει σημασια τελικα το τι θα αποφασισεις...

Θα μου πεις που το ξερω ; Ημουν μεσα (σ'αυτην την συγκεκριμενη) ;
Οχι.
Αλλα εκτς των διαρροων, μονο ετσι εξηγειται αυτη η στροφη στο μυαλο μας και στην συνειδηση μας που πλεον δεχομαστε σαν απολυτα φυσικα πραγατα που ηταν αδιανοητα πριν καποιες γεννιες μην πω πριν καποια χρονια.
Και τωρα οχι μονο το ανεχομαστε αλλα το χειροκροτουμε και το προοθουμε.

Status
Not open for further replies.