Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

μα, για ποιό λόγο; το Ακίλε Λάουρο δεν είχε καμία σχέση με την Ελλάδα, ούτε ελληνικής πλοιοκτησίας ήτανε, ούτε σε ελληνικό λιμάνι έδεσε.

Γιατί λόγω της μεσολάβησης του Ανδρέα με τούς Παλαιστινίους και τις καλές σχέσεις με τον Αραφάτ ,θεωρήθηκε επικίνδυνο να πιάνουν τα κρουαζιερόπλοια με πλούσιους τουρίστες σε Ρόδο Κρήτη
Δυστυχώς ήταν οι εποχές του ΕΟΚ και ΝΑΤΟ το ίδιο συνδικάτο και Εξω οι βάσεις του θανάτου ,κλπ,κλπ και το κλείσιμο των βάσεων
Το πλήγμα στο υψηλό τουρισμό ήταν καίριο κυρίως σ αυτά τα νησιά

Μάνο το τι λέει ένας (1) μουσουλμάνος στη Σουηδία, δεν έχει καμία σημασία.
Ούτε σχέση με το θέμα του νήματος.

Πριν πολλες σελιδες εδω ειχα πει οτι ο Αντρεας εκανε τουλαχιστον ενα καλο στον τοπο και η Ελλαδα ηταν τυχερη, τι ειχε παρει την αποφαση να μην κατασκευασει πυρηνικους αντιδραστηρες παραγωγης ενεργειας.

Δεν ξερω ποσοι καταλαβαν αυτο που ειχα πει και ισως νομισαν οτι μιλαγα για οικολογία.

Οχι για αλλο μιλαγα.

Και θα το καταλαβετε πολυ συντομα και στις δικες σας ειδησεις.

Οι επιχειρησεις αναζητησης (και εκκαθαρισης) της αστυνομίας στους κυκλους των ισλαμιστων τις τελευταιες μερες στο Βελγιο ανετρεψε τα σχεδια τους εξ ου και οι επιθεσεις στις Βρυξελες σαν σπασμοδικη κίνηση.

Η συνεχεια στις οθονες σας συντομα.

Ακομα και στα ελεγχομενα μιντια σας, που λιγα λενε και εκ προθεσεως, γιατι το παιχνιδι ειναι χοντρο.

Ο λόγος πού δεν έγιναν πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ήταν το κόστος και το σεισμογενές έδαφος σε πιθανές τοποθεσίες εγκατάστασης

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Ο λόγος πού δεν έγιναν πυρηνικά εργοστάσια παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ήταν το κόστος και το σεισμογενές έδαφος σε πιθανές τοποθεσίες εγκατάστασης

Αυτο το ξερω.

Αυτο που λεω ειναι οτι ο Αντρεας εκανε κατι που ισως φανει σωτηριο συντομα χωρις να το ξερει.

Ε τελικα δεν ηταν τοσο θανατικες...Ποτε δεν επεσε κανενα πυρηνικο σε καμμια βαση ουτε απο δω μερια ουτε απο κει.

Και που τις εδιωξε τι εγινε εκτος του οτι επεσε η ποιοτητα βοηθειας μας απο την Αμερικη εναντι του Νατο, πραγμα που επρεπε να πληρωσουμε με ζεστο χρημα που βαραινει ακομα το χρεος της χωρας.

Απο δω και στο εξης να δουμε τι θα ειναι "του θανατου"...

Η μόνη βάση που έδιωξε ο Ανδρέας ήταν του Ελληνικού, που έβγαζε μάτι. Όλες οι άλλες, Σούδα, Άραξος και δεν ξέρω κι εγώ ποιες άλλες μιά χαρά έμειναν. Κάποιες τις έκλεισαν οι Αμερικανοί μόνοι τους, με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Αλλά η πιο σημαντική, αυτή της Σούδας είναι ακόμη μαζί μας και δεν τη βλέπω να φεύγει σύντομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Το Δυτικο και ανατολικο μπλοκ

Αν γινόταν κάτι τέτοιο ,μάλλον δεν θα είχαμε τη δυνατότητα να μιλάμε αυτή τη στιγμή
Θα είχαμε απ ευθείας επαφή με τον Δημιουργό μας ,αντί να γράφουμε με το πληκτρολόγιο μας

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Η μόνη βάση που έδιωξε ο Ανδρέας ήταν του Ελληνικού, που έβγαζε μάτι. Όλες οι άλλες, Σούδα, Άραξος και δεν ξέρω κι εγώ ποιες άλλες μιά χαρά έμειναν. Κάποιες τις έκλεισαν οι Αμερικανοί μόνοι τους, με το τέλος του Ψυχρού Πολέμου. Αλλά η πιο σημαντική, αυτή της Σούδας είναι ακόμη μαζί μας και δεν τη βλέπω να φεύγει σύντομα.

Πολύ σωστά Κώστα
Αν θυμάμαι καλά υπέγραψε την απομάκρυνση τους δια μέσου της παραμονής τους .....

Δεν βλεπω την ειδηση πουθενα (εκτος απο ενα μη σοβαρο σαϊτ) λοιπον την βαζω.

Ο Στοχος του πυρηνα των τρομοκρατων ηταν οι πυρηνικοι αντιδραστηρες.

Κατι εξαιρετικο και αξιο προσοχης ειναι οτι οι μαζικοι αυτοι εγκληματιες ειχαν βαλει κρυφη καμερα μπροστα απο το σπιτι του διευθηντη πυρηνικου σχεδιασμου του Βελγιου για να παρακολουθοyν τiς κινησεις του.

Οι επιχειρησεις της περασμενης βδομαδας χαλασε το πλανινγκ τους και το σταματημα καποιων απο τους πυρηνες τους, καθώς και το οτι οι αρχες αρχισαν να εχουν συγκεκριμενες πληροφοριες τους έσπρωξαν να κανουν την επιθεση στις Βρυξελλες καπως απρογραμματιστα και με βιασυνη, ακυρόνοντας το πιο απαιτητικο προγραμμα τους σε πυρηνικες εγκαταστασεις.

Η ειδηση εχει βγει ηδη στο Σπουτνικ, σε ρεπορτας της France 5 και στον Λιακο....ε ναι...απο πληροφοριες της αστυνομιας που διερευσαν στο D.H: Belge

Η σελιδα του Γαλλοφωνου Σπουτνικ

https://fr.sputniknews.com/international/201603241023632837-belgique-kamikazes-centrales-nucleaires/

DH Belge :

http://www.dhnet.be/actu/belgique/e...centrales-nucleaires-56f3778d35702a22d5ad606b

Δεν το πιστεύω αυτό CR.

Πιθανότερο είναι η εκτίμηση να είναι υπερβολική ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η εφαρμογή σκληρών μέτρων "προστασίας πολιτών".

Δεν το πιστεύω αυτό CR.

Πιθανότερο είναι η εκτίμηση να είναι υπερβολική ώστε να μπορεί να δικαιολογηθεί η εφαρμογή σκληρών μέτρων "προστασίας πολιτών".

Εγω το πιστευω, οταν το καλοκαιρι ελεγα για μια κλοπη τεραστειας ποσοτητας C4... και ειχα γραψει κατι...για την δυνατοτητα χτυπηματος

Και εμένα μου αρέσουν πάρα πολύ!
Και τρελαίνομαι για την προφορά τους...

Και μενα. Και ειναι εξαιρετικοι ανθρωποι λεγεται, χωρις πονηριες και τετοια που χαρακτηριζουν τους Ευρωπαιους.

--- Αυτόματη συγχώνευση μηνύματος ---

Μηπως το Ροκ αρχιζει απο εκει ;;; :grinning-smiley-043 :drummer:

Status
Not open for further replies.