Δε συζητάω καν για πιο "δύσκολα" θέματα (ιδιωτικότητα κλπ.)
Oχι, Ιασωνα ... ακριβως γιαυτο ΠΡΕΠΕΙ να συζητησουμε !
Τα drones ειναι οτι καλυτερο μπορω να φανταστω για μικροπρεπη συμπεριφορα και κατασκοπεια.
Ειμαι κεραιας, βλεπω ποσες σπασμενες (η παλιες) κεραιες θελουν επιδιορθωση και ταραζω στις
διαφημισεις τους ανυποπτους κατοχους. Ειμαι βαφεας, βλεπω την φθορα εξωτερικων επιχρισματων
μιας πολυκατοικιας και ταραζω την διαχειρηση στα τηλεφωνα. Ειμαι σιδερας, βλεπω ποσα καγκελα
σκουριαζουν και ταραζω παρομοιως. Ειμαι μαρμαρας, το αυτο ! Ειμαι κουφωματας, (και τωρα με τις
καινουργιες ενεργειακες απαιτησεις) απειλω τον ατυχη κατοχο παντζουριων περασμενης 30ετιας
(αν ειχε, δεν θα τα δινε ? τον απειλω και απο πανω). ΔΕΝ γουσταρω τον γειτονα ... κοιταω με το
drone ΠΟΤΕ θα παρκαρει σε θεση για αναπηρους, η σε χωρο καδων σκουπιδιων ... και στελνω φωτο
κατευθειαν στον δημο. Ειμαι κυβερνηση και θελω εσοδα, συλλαμβανω οσους πεζους διασχιζουν
διαβασεις με Σταματη ... ακομα και αν δεν υπαρχει αυτοκινητο. Η οσους εχουν κλιματιστικο χωρις
να το χουν δηλωσει στην πολεοδομια (στην Ελλαδα, ΟΛΟΙ).
Για να μην βαζω (ακομα περισσοτερες) ιδεες .... τα drones ειναι βουτυρο στο ψωμι οσων θελουν
να βγαλουν ξυγκι απ'την μυγα και να φερουν τον Οργουελ στην πραγματικοτητα. Ο μονος λογος
που γλιτωνουμε (καπως) απο ολα αυτα ... ειναι επειδη οι δεσμοφυλακες δεν εχουν βρει ακομα τροπο
να προφυλαχθουν αποτελεσματικα απο τους κρατουμενους (ακριβως επειδη ειναι τοσο φθηνο ενα drone).
Αλλιως .... νομοθεσια δεν θα προλαβαινε ουτε να πληκτρολογηθει .... !