Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Δεν κατάλαβες τι έγραψα, δεν πειράζει......

Απλά, αυτά τα παιχνίδια είναι πάνω από εμάς, ο τρόπος που παίζονται δεν έχει ούτε αλήθεια, ούτε ηθική, το ποιος κάνει τι, είναι θολό και πιθανόν να μην το μάθουμε ποτέ.....

Στάλθηκε από το Le X820 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Και.Μια απορία, αν ο φάκελος έγραφε το όνομά μου που θα ήμουν τώρα;

Τι θέλεις να πεις τώρα, ότι έπρεπε να μπαγλαρώσουν τον Άδωνι, και εγκαλείς τις αρχές για παραβίαση της ισονομίας που δεν τον μπαγλαρώνουν; Δήλωσέ το, στο επόμενο δέμα να βάλουν δική σου διεύθυνση εάν θέλεις τόσο να το μάθεις!

Αν έγραφε το όνομά μου, θα ήμουν στη ΓΑΔΑ τώρα ή όχι;

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Γιώργο ,καλά όλα αυτά αλλά ποιά είναι η σωστή αντιμετώπιση ,κατά την άποψη σου ;

Σε πιο απο ολα ;

Τα ταχυδρομεια ; Το οτι υπαρχουν ΑΚΟΜΑ απορηματα της μολυβδινης εποχης της Ευρωπης ΜΟΝΟ στην Ελλαδα ; Τι απο ολα ;

Για μενα η σωστη αντιμετωπιση ειναι η μηδενικη ανοχη σε ολα αυτα, ξεκινοντας απο τον τομεα των μιντια κυρως προς τους νεους, των ΜΚΟ κλπ και καταληγοντας στο δικαστικο με εσχατους των ποινων . Μεχρι να καθαρισει καπως η κατασταση και μετα βλεπουμε.
Δεν μπορει εδω ο κοσμος καιγεται, μια χουφτα αχρηστων αλητων και αρρωστημενων ψυχοτικων που την εχουν δει μεσσιες, να κρατουν ομηρο μια χωρα επι δεκαετιες...
Ειναι ανηκουστο.
Αρχιζοντας απο την καταργηση των διαφορων ασυλων που εχουν κανει τα πανεπιστημια μπ&)$#λα.

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Αν έγραφε το όνομά μου, θα ήμουν στη ΓΑΔΑ τώρα ή όχι;

Θα ήσουν, διότι δεν σε γνωρίζουν οι αρχές για να είναι σίγουρες ότι δεν το έστειλες εσύ, όπως θα έρπατταν φαντάζομαι για τον οποιονδήποτε (εκτός εάν είσαι σεσημασμένος και δεν μας το λες). Αν μη τι άλλο το λογικό είναι να το διερευνούσαν. Έτσι είναι η φύση των πραγμάτων, δεν είναι θέμα ισονομίας... δηλαδή θα ήθελες να δεις τον Άδωνι σερνόμενο στη ΓΑΔΑ; Κατ' αρχάς έχει την προστασία που απολαμβάνει ο κάθε βουλευτής.

Αν το δέμα έγραφε Πολάκης;
Το Συριζαίικο αντίστοιχο του Αδώνιδος:p

Oταν ακομα και σημερα ... πιστευουμε οτι ολοι ειμαστε ισοι απεναντι του νομου ... ειμαστε αξιοι της τυχης μας.
Θα πρεπε να συζηταμε ΠΩΣ θα επκπαραθυρωσουμε τους 300 ... και ειμαστε στο AN ειναι δικαιο να τους εκπαραθυρωσουμε.

NO FATE !...

Eαν αναλαβουν ευθυνη ΚΑΙ για αυτο (Οι Πυρηνες της Μαλακιας)
τοτε να παραγγειλω εκεινο το μεταχειρισμενο BeoCenter 7700
απο Αυστραλια (και ας μου στοιχισουν 1000 ευρω τα μεταφορικα).

Δεν εχουμε πολυ χρονο .... :icon15: .... oτι χαρουμε μεχρι τις 20 Μαρτιου.

Στις 20 δεν ειναι το υποτιθεμενο eurogroup για την "συμφωνια" ? ....

Να μην βαλω σε spoiler ... τι θα μας κανουν ΟΛΟΙ οι εταιροι και φιλοι μας
με το που θα σκασει μυτη το team του Τσακαλωτου.
Μεγαλο παιδι εισαι ... μπορεις να το φανταστεις.

Και νωριτερα μπορουν ...

Μερκελ και Ολαντ ακουσα συντασσονται πληρως με Κατρουγκαλο και υποδεχονται ευχαριστως προεκλογικες συγκεντρωσεις του ερντογαν υπο τον ορο τηρησης του νομου...
Ξεβρακωμα.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

In their joint statement, Hollande and Merkel said they agreed that Turkish politicians should be allowed to campaign in their countries, but only under the condition they stuck to German and French law and met “precise guidelines” such as early registration and transparency about campaign events.

Στάλθηκε από το SM-G900F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Status
Not open for further replies.