Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Μα που σκτα παω και σερφαρω γμτ μου .... :icon15:
Ειμαι ιντερνετικα αναλφαβητος. Στουρνος, σκραπας, τενεκες !
Υπαρχει τετοια ΧΑΡΑ στο νετ, τετοιο δακρυ :laugh:, τετοιος κοιλιακος πονος :flipout: ....
και παω και κουτουλαω σε ολα τα αρτιστικα, ψευτοκουλτουριαρε, καθωσπρεπικα sites για ανεκδοτα ?

Πετρο ... :worshippy:

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

:laugh::laugh::laugh::laugh::laugh:

Μα που σκτα παω και σερφαρω γμτ μου .... :icon15:
Ειμαι ιντερνετικα αναλφαβητος. Στουρνος, σκραπας, τενεκες !
Υπαρχει τετοια ΧΑΡΑ στο νετ, τετοιο δακρυ :laugh:, τετοιος κοιλιακος πονος :flipout: ....
και παω και κουτουλαω σε ολα τα αρτιστικα, ψευτοκουλτουριαρε, καθωσπρεπικα sites για ανεκδοτα ?

Πετρο ... :worshippy:

Μάνο , ο Σταύρος τι γνώμη να έχει ;

Α ... δεν ξερω !

Το μονο που ξερω ειναι οτι ο Σταυρος ειναι παιδι μαλαμα.
Μπορω να τον περιμενω μια ζωη να ωριμασει και να δει την Αληθεια.
Αλλα και να μην την δει ... μ'αρεσουν οι τροποι και οι προθεσεις του.
Kαι ας ειναι ολιγον παραπανω .... "παραδοσιακος" ! So what ???
Καποιοι αλλοι περιμενουν τον Αντρεα να επιστρεψει. :laugh::laugh::laugh:

Βεβαια, σκαει καποιους αλλους εδω μεσα .... (also true !) :flute:
Oποτε ας μην τα σκαλιζω περισσοτερο ! ..... :flipout:

Last edited:
Τα drones, τα ρίχνουνε.
Αλλά τους βαλιστικούς πυραύλους...Δεν.
Οι δοκιμές της αντιπυραυλικής ασπίδας των ΗΠΑ γι αυτόν ακριβώς το λόγο απέτυχαν.
Γιατί δίνεις στον πύραυλο την τροχιά με κάποια ...τσαλίμια -zig zag- και ..."μην τον είδατε μην τον απαντήσατε".
Κι όταν κουβαλάει πολλαπλές κεφαλές κλαίνε 20 πόλεις μαζί.

Ναι βασικα ο βαλιστικος δεν σταματιεται. Αντε να τον καταριψουν (δηλαδη να τον τιναξουν στη ουσια ) οταν εχει παρει την κατιουσα....πραγμα που σημαινει οτι θα πεσει αν οχι μεσα κοντα στον στοχο.

Αυτο το καταλαβαν οι Ρωσσοι απο πολυ νωρις γιαυτο κρατουν την Υφηλειο απο τα νατς... εκ νεου.

Ε καλά εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σύμφωνα με την αντίληψή του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συνάδουν με το δόγμα.

Ε καλά εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σύμφωνα με την αντίληψή του.

Αυτό δεν σημαίνει ότι συνάδουν με το δόγμα.

Το οποιο δογμα, ποιο ειναι ? Βγαλτε κωλους εξω και σκανδαλιστε το συμπαν, ολο ?
Γιατι ΑΥΤΟ συμβαινει σημερα ! Ασχετα αν εχουμε ανεκτικη κουλτουρα απο γεννοφασκια
(απο τις μαναδες μας) δεν νομιζω οι σημερινες νεανιδες να "καταλαβαινουν Χριστο" !
Η σεξουαλικη ΠΡΟΚΛΗΣΗ ποτε δεν ηταν πιο κυριαρχη τους τελευταιους 20 αιωνες.
Και on a global scale .... οχι σε καποιους πυργους και αριστοκρατικες ανωμαλιες.

Ενα απο τα λιγα πραγματα που ζηλευω την μουσουλμανικη κουλτουρα >
"ντυθειτε ξεσηκωστρες μην σας παρει ο διαολος, δουλευω τωρα, δεν κ@υλωνω".
Βασικα το μονο πραγμα που ζηλευω. Να βγαινεις εξω στον δρομο και να μην
αρχιζεις τα αχ βαχ. Ολη αυτη η αλαβαστρινη σφριγηλη κρεατομαζα καποιων Μαϊων
ας παει στα σπιτια της (στις καφετεριες, στις συναυλιες της) και ας κανει οτι θελει.
Ας πηδιουνται σαν τα κουνελια. Ειλικρινα ! Αλλα εδω το πραγμα εχει φτασει να
μην μπορεις να δουλεψεις σε συγκεκριμενους χωρους και δουλειες. Να περιμενεις
να παει χειμωνας για να ηρεμισουν τα ματια .... ολωνων τα ματια. Δεν ειναι εγω
το ακρον αωτο της γεροντολαγνειας. ΟΛΟΙ ειμαστε. Ο ερεθισμος ειναι hardwired
στο γονιδιωμα.

ΟΧΙ ... η Χριστιανικη κοινωνια ειναι μια βαθια υποκριτικη κοινωνια.
Αλλα θα σε διδαξουμε και αλλα θα κανεις. Οι πουτανιτσες αλωνιζουν επειδη ακριβως οι
παραδοσεις ατονισαν, γιατι δεν εχουν δικο τους φρενο, δικη τους ενσυναισθηση και μετρο.
ΕΜΕΙΣ ? .... οι υπολοιποι ? ..... που υποτιθεται οτι κατι εχουμε ? ..... τι κανουμε ?

Οφθαλμολουτρο ! :icon15:

Αυτο που γινεται καθε Καλοκαιρι (και Ανοιξη) δεν εχει καμια σχεση με .... χριστιανικο ηθος.
Δεν ειμαι πιστος αλλα καπου .... ολο αυτο το πραγμα πρεπει να συμμαζευτει. Και θα μαζευτει
μονο αν ξεφυγουμε απο την τηλεοραση και κινηματογραφο (δηλαδη σε καμια διακοσαρια χρονια).
Η κοπελιτσα (και οχι μονο) να αντιλαμβανεται (αφου η μανουλα της ειναι απουσα) οτι αυτο το πολυ
ομορφο που διθετει ειναι για ερωτα .... οχι για εμπορικη συναλλαγη. Αυτο δεν θα το καταλαβει ποτε
απο μονη της με αυτον το ορυμαγδο ακολασιας που ακτινοβολουν τα media. Π-Ο-Τ-Ε !!! ....
Ειναι στην φυση της να μην αντιστεκεται σε πειρασμους.

Παλια, το 2004, κυκλοφορουσε μια κοριτσιστικη μπλουζιτσα που εγραφε "θα με κανεις msn ?" :rolleyes:
Οριστε τροπος για να προκαλεσεις χωρις να πεταξεις ματια εξω .... και μαλιστα το χαρηκα !
Ευρηματικο και αστειο και ... ερεθιστικο !

Last edited:
Όπως είπα και πριν: Ε καλά εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σύμφωνα με την αντίληψή του.

Και εσύ το ίδιο Μάνο! :2thumb22sup:

Εγω παντως δυσκολευτηκα στη Θ. Λειτουργια σημερα. Τι γοβα και κοντη φουστα δε λεγεται. Ο "εχθρος" ομως αντιμετωπιστηκε επιτυχως..😊

Ακομα δεν καταλαβατε περι Σουρωτης. Εν καιρω θα γινει κι αυτο...

Οσο για το δημοσιευμα του Πετρου περι "κοντης φουστας" εννοειται πως ειναι τρολλια. Αλλα επειδη ζουμε σε χαλεπους καιρους, οπου πολλα διαδραματιζονται στο χωρο της εκκλησιας, το εψαξα και (ευτυχως) δε βρηκα τιποτα.

Status
Not open for further replies.