Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Όπως είπα και πριν: Ε καλά εντάξει, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει σύμφωνα με την αντίληψή του.

Και εσύ το ίδιο Μάνο! :2thumb22sup:

Γιατι ? .... υπηρχε ποτε περιπτωση να μιλησω μεσω συλλογικης αντιληψης ? .... :laugh:
Μεσω ατομικης θα μιλουσα (η ετσι νομιζω .... :rolleyes:)

Re: Απάντηση: Που πάει η υφήλιος?

Tώρα το ανακάλυψε αυτός ? Απο χρόνια λέμε οτι πχ. μια φτηνή αλλά αξιόπιστη και δοκιμασμένη αντιαεροπορική άμυνα, καθιστά την αεροπορική υπεροπλία σε υποστήριξη επιχειρήσεων εδάφους ή θαλάσσης, άχρηστη. Ειδικά σε νησιωτικό περιβάλον.

Οχι ακριβώς. Η αεροπορική υπεροχή είναι αναντικατάστατη, όπως διαπίστωσαν οι Σύριοι στην Κοιλάδα Μπεκάα το 1982. Αλλα και η αντιαεροπορική άμυνα είναι απαραίτητη, όπως φαίνεται να έχει εμπεδώσει η Ελλάδα έχοντας την 4η καλύτερη Αεράμυνα στον πλανήτη. Το κόλπο είναι να έχεις το σωστό συνδυασμό...

Γιατί οι Τούρκοι θεώρησαν την ανάπτυξη των s-300 στην Κύπρο, αιτία πολέμου?...

Γιατί στις συγκεκριμένες συνθήκες θα ήταν game changer. Αλλά οι Κύπριοι το πήραν λάθος. Ο Κληρίδης χρησιμοποίησε τους S-300 για να κερδίσει τις εκλογές, διαλαλώντας ότι είναι με αυτούς θα λύσει το Κυπριακό. Αντί να κάνει τα πάντα στα κρυφά και μια ωραία πρωία οι Τούρκοι να ξυπνήσουν και να δουν τα αεροπλανα τους να εγκλωβίζονται απο ρωσικά ραντάρ...Άσε που και οι Ισραηλινοί δε θα καλοέβλεπαν ένα ραντάρ που θα σκάναρε όλη την επικράτειά τους...

Πάντως και το σύστημα που αγόρασαν μετά απο τους ρώσους έχει τα πλεονεκτήματά του. Διαβασε εδώ μια εξομοίωση τουρκικής επιδρομής ενάντια στην Κυπριακή Αεράμυνα όπως είναι τώρα https://defencegreece.wordpress.com...o-άγνωστος-εχθρός-της-τουρκικής-πολε/?wref=tp

Από οτι φαίνεται οι S-300 για την Κυπριακή Αεράμυνα ήταν overkill

Από οτι φαίνεται οι S-300 για την Κυπριακή Αεράμυνα ήταν overkill

Tελικα .... που βρισκονται αυτην την στιγμη ?
Τελευταια φορα που ακουσα ... ειχαν παει στην Σουδα.
Και παιζοταν μια τυφλομυγα με τον εντοπισμο τους.

(το λινκ σου .... δεν μου ανοιγει ... και δεν ξερω γιατι :icon15:)

Το οποιο δογμα, ποιο ειναι ? Βγαλτε κωλους εξω και σκανδαλιστε το συμπαν, ολο ?
Γιατι ΑΥΤΟ συμβαινει σημερα ! ....................

Παντως εμενα δεν μου κακοφαινεται καθολου....:ADFAD2:

Αυτο το καταλαβαν οι Ρωσσοι απο πολυ νωρις γιαυτο κρατουν την Υφηλειο απο τα νατς... εκ νεου.

Είναι λάθος αυτό.
Οι ρώσσοι είναι ευρωλιγούρια του κερατά. Εχουν ψύχωση με την Ευρώπη. Και ιδιαίτερα με τους Γάλλους.
Δεν είναι μόνο ο Depardieu που τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είναι και η γαλλική κουλτούρα που τη λατρεύουν.
Δεν κρατούν την υφήλιο από τα νατς. Δεν απείλησαν ποτέ κανέναν. Θα ήθελαν πολύ να ...ενταχθούν. Στη γενική...φαντασίωση του ευρωπαίου εννοώ.
Αλλά ποτέ όσο κάνουν κουμάντο τα γερμανά.
Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται εύκολα -bye-

Tελικα .... που βρισκονται αυτην την στιγμη ?
Τελευταια φορα που ακουσα ... ειχαν παει στην Σουδα.
Και παιζοταν μια τυφλομυγα με τον εντοπισμο τους.

(το λινκ σου .... δεν μου ανοιγει ... και δεν ξερω γιατι :icon15:)

Το λινκ ανοίγει κανονικά, δεν έχει πρόβλημα. Οι S-300 είναι στην Κρήτη και πριν δυο χρόνια έγινε επιτέλους και βολή, επιτυχής φυσικά. Είναι πλήρως επιχειρησιακοί και ενταγμένοι στην Αεράμυνα.

Είναι λάθος αυτό.
Οι ρώσσοι είναι ευρωλιγούρια του κερατά. Εχουν ψύχωση με την Ευρώπη. Και ιδιαίτερα με τους Γάλλους.
Δεν είναι μόνο ο Depardieu που τον υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες. Είναι και η γαλλική κουλτούρα που τη λατρεύουν.
Δεν κρατούν την υφήλιο από τα νατς. Δεν απείλησαν ποτέ κανέναν. Θα ήθελαν πολύ να ...ενταχθούν. Στη γενική...φαντασίωση του ευρωπαίου εννοώ.
Αλλά ποτέ όσο κάνουν κουμάντο τα γερμανά.
Κάποια πράγματα δεν ξεχνιούνται εύκολα -bye-

Εχεις απολυτο δικιο σ'αυτο.
Ειχα παρακολουθησει μια εκθεση ενος ιστορικου, ειδικου της Ρωσσιας που εδειχνε οτι ο Πουτιν εκανε το παν για να ενταχθει στην Ευρωπη.
Εφτιαχνε και σχεδια ενταξης στους διαφορους τομεις με ομαδες εμπειρογνομονων και πιστευε βαθια στην πραγματοποιηση κατι τετοιου (τελικα ειναι ρομαντικοι αυτοι οι Ρωσσοι).
Αλλα στην πορεια διαπιστωνε οτι συνεχεια τον κοροϊδευανε βλεπε εκαναν τα δυνατα για να τον σαμποταρουν. Μια, δυο, τρεις...και αρχισε να παιρνει αναποδες...
Μεχρι να φτασει στο σημειο να πει δεν θελουμε να γονουμε σαν αυτους τους "αυτοκτωνικους" Ευρωπαιους.

Παντως μακαρι καποτε να ξεχαστουν αυτα τα πραγματα για τα οποια μιλας, γιατι προκειται για δυο τεραστειους λαους με τρομερες δυνατοτητες.

Το λινκ ανοίγει κανονικά, δεν έχει πρόβλημα. Οι S-300 είναι στην Κρήτη και πριν δυο χρόνια έγινε επιτέλους και βολή, επιτυχής φυσικά. Είναι πλήρως επιχειρησιακοί και ενταγμένοι στην Αεράμυνα.

Ναι αλλα αυτη ακριβως ειναι η απορια μου > αγοραστηκαν απο την Κυπρο για να εγκατασταθουν στην Κρητη ?
Ποια αεραμυνα εξυπηρετουν ? Την ελλαδικη, την κυπριακη .... η και τις δυο μαζι ?

(για το λινκ, φταιει μαλλον η παλαιοτητα των XP/FireFox .... :rolleyes:)

PHD έχει πάρει ο άνθρωπας.
Ωραίο παιδί είναι, έχει μασήσει αυτός... :D

To θελγητρο ενος αντρα πανω σε μια γυναικα ... ΠΟΤΕ δεν ηταν το καλλος του πρωτου.
Και τι θα γινει με τις αφιερωσεις ? Μονο Ζαμπετας υπαρχει ? Τζαζιστας ειμαι ο ανθρωπας !
Φιουζιονιστας ... :proud:

Ναι αλλα αυτη ακριβως ειναι η απορια μου > αγοραστηκαν απο την Κυπρο για να εγκατασταθουν στην Κρητη ?
Ποια αεραμυνα εξυπηρετουν ? Την ελλαδικη, την κυπριακη .... η και τις δυο μαζι ?

(για το λινκ, φταιει μαλλον η παλαιοτητα των XP/FireFox .... :rolleyes:)

Μεγάλη κουβέντα, δεν έχω χρόνο αυτη τη στιγμή, θα επανέρθω.

To θελγητρο ενος αντρα πανω σε μια γυναικα ... ΠΟΤΕ δεν ηταν το καλλος του πρωτου.
Και τι θα γινει με τις αφιερωσεις ? Μονο Ζαμπετας υπαρχει ? Τζαζιστας ειμαι ο ανθρωπας !
Φιουζιονιστας ... :proud:

The word on the streets says otherwise.
They also say that you mainly feed it with blondes.
You woolfie! :D

Mια φορα ειδαν κατι ... οι γνωστοι του Delmondo ... και βγαλαν και συμπερασμα ?
Δεν ηταν στις επιδιωξεις μου, εκεινη ! Απλη φιλη ηταν. Ας το γνωριζουν ...

Τις τρεχουσες επιδιωξεις μου τις αποκαλυψα ... στο γνωστο νημα ! :p
Μαλιστα, ειδα τον Πετρο κατω απ'το μπαλκονι μου .... να ψαχνει Φαρμακειo. :rolleyes:
Δεν ειναι να μιλησει κανεις εδω μεσα :smash: .... βουκινο !

Α και η τζαζ που θέλεις.
Δεν είναι fusion αλλά είναι ΟΚ.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Άστα σε έχουμε πάρει χαμπάρι. :D

Μπα .... ηρεμος ανθρωπας ειμαι.
Ο ιντερνετικος χαρακτηρας (παντα) βγαζει ενα υφος που δεν κυριαρχει στην πραγματικη ζωη.
Σιγουρα, δεν "κυκλοφορω" στην πιατσα. Αλλα .... αντε να αποδειξω οτι δεν ειμαι ελεφαντας !

H πλάκα είναι ότι αυτό με τις ξανθές το πέταξα έτσι, αλλά βγάλαμε λαυράκι.
Τέσπα αυτό τα λέει όλα:

Oh Wolfie!

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Mας λες ότι δεν σου αρέσουν οι ξεσηκώστρες κιόλας! :flipout:

EDIT: Δες το μέχρι το τέλος! :D

Βγαινω...θα παω καμμια ωριτσα παραλια να δω ξεσηκωστρες. Αντε με βαλατε παλι σε ιδεες...

Status
Not open for further replies.