ΣΤΑΥΡΟΣ ΤΡΥΠΗΣ
AVClub Fanatic
Ρε μη με κανεις ρεζιλι. Και γω 50αρης ειμαι...
Τι να κανουν μονοι τους στον πλανητη? Ξερη θα παιζουνε?

Τι να κανουν μονοι τους στον πλανητη? Ξερη θα παιζουνε?
θα μπορούν να δίνουν φάρμακα ειδικά προσαρμοσμένα στο DNA του κάθε ανθρώπου και να αποφύγουν μελλοντικές ασθένειες.
πάντως να σου πώ εδώ ότι με εκπλήσσει το γεγονός ότι έχεις πατήσει τα 50 και εξακολουθείς να δείχνεις τέτοια τυφλή εμπιστοσύνη στην επιστήμη.......
Καλα ρε Ιασωνα.,..Τοσο κολλημενος ο λαλακας? Και γιατι ηθελε 2 ταυτοτητες? Η δικια σου δεν εκανε?
Τελικα σας εξυπηρετησε?
Η θεία μου από το Σικάγο λέει ακόμα την έκπληξη της ταμία στο σουπερμέρκετ όταν για (δεν θυμάμαι ακριβώς τα ποσά) $5.60 της έδωσε $10.60 για να πάρει ένα τάληρο ρέστα. Η ταμίας σάστισε, δεν κατάλαβε γιατί, και θεώρησε τη θεία μου πολύ έξυπνη που το σκέφτηκε αυτό...Καλα ρε Ιασωνα.,..Τοσο κολλημενος ο λαλακας? Και γιατι ηθελε 2 ταυτοτητες? Η δικια σου δεν εκανε?
Τελικα σας εξυπηρετησε?
Δεν νομίζω ότι η επιστήμη αναζητεί κάποια αλήθεια. Τη γνώση αναζητεί για την κατανόηση του υλικού κόσμου.
Όχι. Ήθελε και των δύο ταυτότητες διότι αλλιώς υποτίθεται ότι ο νόμος θεωρεί ότι "δίνω αλκόολ σε ανηλίκους". Χωρίς πλάκαΕδώ είμαστε Midwest, όχι πολιτισμένη ΝΥ.
Μάλιστα, της είπα (γυναίκα ήταν) το εξής: "Ωραία, τότε πάμε στ'αμάξι και θα ξαναμπω μόνος μου σε 3 λεπτά ώστε να σε βγάλω απ'το πρόβλημα". Όντως, το κάνω αυτό, πάω σε άλλο ταμείο μόνος μου, εγώ και το κρασί, και τη βλέπω να τρέχει στην ταμία λέγοντάς της ότι πριν λίγο αδυνατούσα να αποδείξω ότι δεν το αγοράζω για ανήλικο.
Εννοείται ότι (είχα κι από πριν τα νεύρα μου) πετάχτηκα σπίτι, έφερα το διαβατήριό της, φώναξα τον διευθυντή και τους έβαλα και τους δυο να μου ζητήσουν συγγνώμη, αφού ουσιαστικά με αποκάλεσαν εγκληματία (επειδή ήθελα να πιω ένα κρασί με τη γυναίκα μου!).
Τέσπα, η μαλακία του καθενός είναι εκτός θέματος, το θέμα (και ο λόγος που το μοιράστηκα όλο αυτό μαζί σας) είναι ότι βλέπω ότι ενώ ο κόσμος πάει να αντικατασταθεί από ρομπότ, παράλληλα ο άνθρωπος έχει αρχίσει να λειτουργεί ο ίδιος ως ρομπότ, επιταχύνοντάς τη μετάβαση που θα έπρεπε να προσπαθεί να σταματήσει.
Δηλαδή -συγνώμη που το συνεχίζω αλλά θα σκάσω- αν πάει μια οικογένεια στο s/m για ψώνια και κάποιο απο τα παιδιά είναι ανήλικο, δεν μπορούν να αγοράσουν οινοπνευματούχο?
Όσο για την συγκεκριμένη, θεωρώ οτι είναι θέμα us&a το πρόβλημά της.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.