Που πάει η υφήλιος?

Status
Not open for further replies.
Τα τροπικά δάση δεν αποκαθίστανται. Ότι καεί τελείωσε δεν πά'να αναλάβουν οι Νορβηγοί. Οι οποίοι παρεπιτόντως έκοψαν 35 μύρια του φασίστα προ ημερών και αυτός τους "εκδικείται". Που είναι η σια είπαμε ( όχι η Μπακογιάννη, η άλλη της Αμερικής) να τον τελειώσει;;

Αποκαθίστανται κι αυτά, αρκεί να μην τα χτίσουν ή βάλουν γελάδια να βόσκουν. Ποιος είναι ο φασίστας και τι του έκοψαν οι Νορβηγοί;

Τα τροπικά δάση δεν αποκαθίστανται. Ότι καεί τελείωσε δεν πά'να αναλάβουν οι Νορβηγοί. Οι οποίοι παρεπιτόντως έκοψαν 35 μύρια του φασίστα προ ημερών και αυτός τους "εκδικείται". Που είναι η σια είπαμε ( όχι η Μπακογιάννη, η άλλη της Αμερικής) να τον τελειώσει;;

Όχι και φασίστας...Με δημοκρατικό τρόπο πήρε την εξουσία. :BDGBGDB55:

δυστυχώς, τα συμφέροντα της σια προ το παρόν δεν συμπίπτουν με το να τον τελειώσουν

μόνο χώρες της ευρώπης (σε κρατικό επίπεδο) εξφράζουν προοδευτικές ιδέες, αλλά δυστυχώς η δύναμηκαι η επιρροή τους όσο πάει και μειώνεται

πολύ καλό, που το ανακάλυψες;

όντως έχει πολύ πλάκα, ανάμεσα στις αλήθειες που αναφέρει

από την άλλη μου έκανε εντύπωση, πόσο καλή γνώση του θέματος έχει ένας αμερικανός, για τους οποίους λέμε ότι δεν ξέρουν καν που πέφτει η ευρώπη

το στέλνω άμεσα στην αδερφή μου που είναι μόνιμη κάτοικος αγγλίας, θα γελάσει πολύ

He aint american.

He's an Englishsh comedian in the states.

Όχι και φασίστας...Με δημοκρατικό τρόπο πήρε την εξουσία. :BDGBGDB55:

όπως και πολλοί άλλοι δημοκράτες
ερντογάν, κιμ γιονκ ουν, μαδούρο, κάτι βασιλείς στη μέση ανατολή και πολλοί ακόμη

και εγώ συμφωνώ

Οι Αμερικανοί οι φίλοι μας πάντως δεν φαίνεται να ενοχλούνται τόσα χρόνια με την Σαουδική Αραβία ..Προφανώς εκεί υπάρχει περίσσευμα δημοκρατίας.
Όλος ο πλανήτης μέσα στην μπίζνα..Οι αγορές βλέπεις..Και εμείς σφαζομαστε από κάτω για το ποιος πρεσβεύει την απόλυτη η την περισσότερη δημοκρατία.

Αποκαθίστανται κι αυτά, αρκεί να μην τα χτίσουν ή βάλουν γελάδια να βόσκουν. Ποιος είναι ο φασίστας και τι του έκοψαν οι Νορβηγοί;
Δεν ανακάμπτουν.Θέλουν χιλιετίες,δεν είναι πεύκα. Οι Νορβηγοί έδιναν χρήμα για την προστασία της Αμαζονίας. Φέτος επειδή ο φασίστας είναι και λαμόγιο δεν τα έδωσαν. 35 μύρια.

Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Οι Αμερικανοί οι φίλοι μας πάντως δεν φαίνεται να ενοχλούνται τόσα χρόνια με την Σαουδική Αραβία ..Προφανώς εκεί υπάρχει περίσσευμα δημοκρατίας.
Όλος ο πλανήτης μέσα στην μπίζνα..Οι αγορές βλέπεις..Και εμείς σφαζομαστε από κάτω για το ποιος πρεσβεύει την απόλυτη η την περισσότερη δημοκρατία.

Γιατί να ενοχληθούν με την Σ.Αραβία ???
Είδες τον Σ.Αραβικό λαό να ξεσηκώνεται και να ζητάει βοήθεια? - όπως έκαναν πχ. οι Βενεζουελάνοι ?

Άσχετο..Έκανα πλάκα στην θεία μου που ήρθε από Αμερική ,ότι θα στείλω την μάνα μου να φτιάξει τα δόντια της πέρα..Μόνο που δεν λιποθύμησε..Το ΟΧΙ που μου είπε ήταν μεγαλύτερο από το έπος του '40... :flipout:

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Γιατί να ενοχληθούν με την Σ.Αραβία ???
Είδες τον Σ.Αραβικό λαό να ξεσηκώνεται και να ζητάει βοήθεια? - όπως έκαναν πχ. οι Βενεζουελάνοι ?

Τώρα με δουλεύεις μάλλον αλλά χαλάλι σου...Έφαγα μακαρόνια με κιμά σήμερα και είμαι σε νιρβάνα. :)

Άσχετο..Έκανα πλάκα στην θεία μου που ήρθε από Αμερική ,ότι θα στείλω την μάνα μου να φτιάξει τα δόντια της πέρα..Μόνο που δεν λιποθύμησε..Το ΟΧΙ που μου είπε ήταν μεγαλύτερο από το έπος του '40... :flipout:

Εμείς κάναμε οικογενειακώς σέρβις το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και για τ'αμάξι.

Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Τώρα με δουλεύεις μάλλον αλλά χαλάλι σου...Έφαγα μακαρόνια με κιμά σήμερα και είμαι σε νιρβάνα. :)

Δε νομίζω. Είδες εσύ καμια αντίσταση στον οίκο των Σαούντ; ή στη Σαρία; Εδώ σου λέει οι Σαούντ είναι και προοδευτικοί σε σχέση με την πλειοψηφία του πληθυσμού.

Εμείς κάναμε οικογενειακώς σέρβις το καλοκαίρι στην Ελλάδα. Μακάρι να μπορούσα να κάνω το ίδιο και για τ'αμάξι.

Γιατί δεν κάνετε στην Αμερική..Αυτοί έχουν τόσες σειρές για πλαστικούς χειρουργούς...Η πρέπει να κάνεις επιτυχημένο blockbuster για να βγάλεις λεφτά για τα δόντια..Α,δεν μας τα λένε καλά..

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Καθόλου δεν σε δουλεύω. Μπορεί να μην έχει συζητηθεί, αλλά... είδες κάπου/κάποτε τον σαουδαραβικό λαό να δείχνει δυσφορία για το καθεστώς στην χώρα του ? Συγκρούσεις με αστυνομικούς σε καμμιά πλατεία, κλεισμένοι σε κανα πανεπιστήμιο κλπ ? Είδες έστω σαουδαραβικές δημοσιεύσεις διαμαρτυρομένων σε μμε του εξωτερικού σε τέτοια κλίμακα που να κάνουν κάποιους να σηκώσουν το φρύδι ?

Γιατί δεν κάνετε στην Αμερική..Αυτοί έχουν τόσες σειρές για πλαστικούς χειρουργούς...Η πρέπει να κάνεις επιτυχημένο blockbuster για να βγάλεις λεφτά για τα δόντια..Α,δεν μας τα λένε καλά..

Ε, τι νομίζεις ότι τα μεροκάματα των 100$ του ανειδίκευτου εργάτη (της κοπελίτσας που σου σκουπίζει τα σάλια), και των 400 του γιατρού έτσι τρέχουν απ'τον ουρανό; Κάποιος πρέπει να τα πληρώσει. Ε, σε ό,τι με παίρνει, προτιμώ να έρχομαι στα μέρη μου μπας και γλυτώνω τίποτα.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που πάει η υφήλιος?

Καθόλου δεν σε δουλεύω. Μπορεί να μην έχει συζητηθεί, αλλά... είδες κάπου/κάποτε τον σαουδαραβικό λαό να δείχνει δυσφορία για το καθεστώς στην χώρα του ? Συγκρούσεις με αστυνομικούς σε καμμιά πλατεία, κλεισμένοι σε κανα πανεπιστήμιο κλπ ? Είδες έστω σαουδαραβικές δημοσιεύσεις διαμαρτυρομένων σε μμε του εξωτερικού σε τέτοια κλίμακα που να κάνουν κάποιους να σηκώσουν το φρύδι ?

Ας έρθουν να γλιτώσουν εμάς τοτε από τις δαγκάνες του ΔΝΤ..:)
Θυμάσαι τι γινόταν επί Σαμαρά; Τόσος κόσμος έφαγε ξύλο..Άσε το 60 φεύγα του δημοψηφίσματος.

Status
Not open for further replies.