Σαχλαμάρες ε; Με πόσα γεννας στην χώρα μας σε δημόσιο και με πόσα σε ιδιωτικό;
Πότε πήγαμε στη χώρα μας ξαφνικά; Κι από πότε η χώρα μας λειτουργεί σε λογικά πλαίσια;
Σαχλαμάρες ε; Με πόσα γεννας στην χώρα μας σε δημόσιο και με πόσα σε ιδιωτικό;
Αγαπητέ Φοίνικα, δε θα έρθει.. Είναι ήδη προ των πυλών. Αλλά μη μασάτε, έχουμε το μεσσία τον Έλον να μας πάει στον Άρη.
Πότε πήγαμε στη χώρα μας ξαφνικά; Κι από πότε η χώρα μας λειτουργεί σε λογικά πλαίσια;
Λέω για την χώρα μας επειδή δεν έχουμε φτάσει ακόμα (ευτυχώς) στα ισοπεδωτικα επίπεδα της αμερικανικής υγείας με τις ανύπαρκτες κρατικές δομές...
Για πες..Δεν μου απάντησες στην ερώτηση..Αν δεν ξέρεις να σου πω εγώ..Στην Ελλάδα στο δημόσιο γεννας με 1200 ευρώ ενώ τα 5 (πέντε) χιλιάρικα δεν σε φτάνουν αν πας σε ιδιωτική κλινική...Στην Αμερική έχετε αυτές τις επιλογές, ή πρεμουρα τους εκεί αναλώνεται στα ακριβά αυτοκίνητα και τις πάσης φύσεως δευτερεύουσες φούσκες.
Όχι φίλε μαέστρο δεν είναι καθόλου αποπροσανατολιστικο...Από την στιγμή όπου δεν υπάρχει κρατική μέριμνα,τα κοράκια θα χορεύουν πάνω από τα κεφάλια μας..Τόσο απλά είναι τα πράγματα..Οι αγορές έχουν την τάση του κανιβαλισμού και αυτό είναι κάτι παραπάνω από εμφανές...Βλέπεις τι γίνεται στην Αμερική...Εκατό δολάρια παίρνει ο ανειδίκευτος και δεν του φτάνουν να κάνει ένα σφράγισμα.
Α γεια σου. Το να υπάρχει κρατική μέριμνα, υπό τη μορφή ελέγχου της κερδοσκοπίας σε συγκεκριμένους τομείς όπως η υγεία ή η παιδεία, είναι άσχετο με το αν τα νοσοκομεία και τα πανεπιστήμια είναι ιδιωτικά ή δημόσια. Γι'αυτό και λέω αποπροσανατολιστικό.
Είναι μεγάλα τα συμφέροντα Jason. Τόσο στην Παιδεία όσο και στην Υγεία. Στη δεύτερη δε μιλάμε μόνο για τις φαρμακευτικές. Τις ασφαλιστικές, τους γιατρούς, τα νοσοκομεία, πού τα πάς; Ολοι "μασάνε". Οι ασφαλιστικές είναι "και με τον αστυφύλαξ και με τον χωροφύλαξ". Τα παίρνουν από τους ασφαλισμένους, τα παίρνουν κι από τους γιατρούς που τους ασφαλίζουν για malpractice. Και οι γιατροί στά @@ τους: ανέβασαν τα τιμολόγιά τους. Το ίδιο έκαναν και οι φαρμακευτικές και τα νοσοκομεία. Ποιοί μένουν στην απ' έξω; Αυτοί που δεν έχουν αρκετά για να πληρώσουν τα υπέρογκα κόστη. "Α γειά σου..." που λές κι εσύ.
Ο Μπέρνης το'χει κάνει σημαία, ...
Κοίτα να δείς κάτι μυστήρια πράγματα βρε παιδί μου. Μέχρι τώρα, οι άλλοι πήγαιναν μιά χαρά, "πιο ψηλά-πιο δυνατά, το πεπρωμένο μου είναι τ άστρα!" και μόνο εμείς οι χτικιάρηδες που θέλουμε ματσούκι και βούρδουλα πηγαίναμε στραβά.
Και τώρα, τρέμει το φυλλοκάρδι τους...![]()
....
Δυστυχως το κρατος με το μαγικο ραβδακι μας τελειωσε. Για τους πολιτες φυσικα, γιατι "για αλλους" εχει ακομα μην τυχον και αγριεψουν δηλαδη.
Μωρέ με κανονική φορολογία -όσο φορολογούν εσένα κι εμένα δηλαδή- όλα γίνονται. Αλλά ...ας όψεται.![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.