Σήμερα στο κατάστημα του αεροδρομίου, πρώτη μέρα της 48ης απεργίας μας, ενημερώσαμε τους πελάτες ότι αυτό το κατάστημα που βγάζει τόσα χρήματα δεν είναι δυνατό να κόβει τους μισθούς των εργαζομένων του. Έτσι, τους εξηγήσαμε, όταν μειώνεται το εισόδημά μας συντηρείται η 'Υφεση. Και "η Ύφεση μετά από μας θα έρθει σε σας" τους είπαμε.
Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλά πακέτα από το "Εντυπο Παραπόνων" του
καταστήματός μας και τους ζητήσαμε λοιπόν να γράψουν τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ! ή οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμούν εκείνοι και να ρίξουν το έντυπο στο κουτί των παραπόνων της εταιρείας.
Η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο!
Ούτε εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο!
Κανένας μα κανένας δεν αρνήθηκε αυτά που τους λέγαμε. Γιατί λέμε πάντα την αλήθεια.
Εγώ με τα χέρια μου πρέπει να μοίρασα πάνω από 1.200 έντυπα μέχρι που δεν μπορούσαμε να βρούμε άλλα στο κατάστημα καθώς οι υπεύθυνοι δεν ανανέωναν το απόθεμα!
Ήταν καταπληκτικό.
Υπολογίζουμε ότι κάθε ενημέρωση θα φτάσει ως μήνυμα σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους οπότε μόνο η δική μου ενημέρωση προσέγγισε πάνω από 12.000 ψυχές!
Πελάτης μας είπε να έχουμε παρουσία, για να εξηγήσουμε τη θέση μας με αυτόν τον τρόπο, σε δημόσιους χώρους όπως το μετρό της Πλατείας Συντάγματος.
Φανταστική ιδέα!
Εκεί. Με τα ρούχα της δουλειάς, θα συνεχίσουμε όταν έρθει αυτή η ώρα.
http://www.facebook.com/photo.php?f....195961833840081.28228.100002787974019&type=1
Χρησιμοποιήσαμε πάρα πολλά πακέτα από το "Εντυπο Παραπόνων" του
καταστήματός μας και τους ζητήσαμε λοιπόν να γράψουν τη λέξη ΝΤΡΟΠΗ! ή οποιοδήποτε σχόλιο επιθυμούν εκείνοι και να ρίξουν το έντυπο στο κουτί των παραπόνων της εταιρείας.
Η ανταπόκριση ήταν πέρα από κάθε προηγούμενο!
Ούτε εγώ δεν περίμενα κάτι τέτοιο!
Κανένας μα κανένας δεν αρνήθηκε αυτά που τους λέγαμε. Γιατί λέμε πάντα την αλήθεια.
Εγώ με τα χέρια μου πρέπει να μοίρασα πάνω από 1.200 έντυπα μέχρι που δεν μπορούσαμε να βρούμε άλλα στο κατάστημα καθώς οι υπεύθυνοι δεν ανανέωναν το απόθεμα!
Ήταν καταπληκτικό.
Υπολογίζουμε ότι κάθε ενημέρωση θα φτάσει ως μήνυμα σε τουλάχιστον 10 ανθρώπους οπότε μόνο η δική μου ενημέρωση προσέγγισε πάνω από 12.000 ψυχές!
Πελάτης μας είπε να έχουμε παρουσία, για να εξηγήσουμε τη θέση μας με αυτόν τον τρόπο, σε δημόσιους χώρους όπως το μετρό της Πλατείας Συντάγματος.
Φανταστική ιδέα!
Εκεί. Με τα ρούχα της δουλειάς, θα συνεχίσουμε όταν έρθει αυτή η ώρα.
http://www.facebook.com/photo.php?f....195961833840081.28228.100002787974019&type=1