Re: Απάντηση: Πού πάνε τα σουβλάκια και οι μπουγάτσες;
Ναι μεν αλλά ήταν αρκετά βαρύ για το στομάχι σε σχέση με άλλα. Πολύ γνωστό μέρος για το γιαουρτλού του ειδικά, και το σκέτο κεμπάπ δεν πήγαινε πίσω στον ίδιο, αλλά λόγω του ότι δεν πολυέβρισκες γιαουρτλού εύκολα παλαιότερα, έκανε όνομα.
Από τότε γενικότερα στην Ελλάδα τα μέρη με καλό φαγητό έχουν γίνει περισσότερα και οι επιλογές περισσότερες, συμπεριλαμβανομένου και του γιαουρτλού.
Παντως το καλυτερο που εχω φαει στη ζωη μου και ισως ενα απο τα καλυτερα εδεσματα που εχω σαν εμπειρια, ηταν ενα Γιαουρτλου Κεμπαπ καπου στην Υμητου ( στο ενα απο τα δυο η τρια σουβλατζιδικα) στο Παγκρατι...εδεσμα σε πιατο με την πιτα (μεγαλη) απο κατω.
Η συνταγη του γιαουρτλου δηλαδη της σαλτσας γιαουρτιου που ηταν ψημενη ηταν μυστικο του μαγαζιου.
Δεν ξερω αν καποιος συνεχισε την παραδωση αυτην αυτου του συγκεκριμενου. Μακαρι.
Ναι μεν αλλά ήταν αρκετά βαρύ για το στομάχι σε σχέση με άλλα. Πολύ γνωστό μέρος για το γιαουρτλού του ειδικά, και το σκέτο κεμπάπ δεν πήγαινε πίσω στον ίδιο, αλλά λόγω του ότι δεν πολυέβρισκες γιαουρτλού εύκολα παλαιότερα, έκανε όνομα.
Από τότε γενικότερα στην Ελλάδα τα μέρη με καλό φαγητό έχουν γίνει περισσότερα και οι επιλογές περισσότερες, συμπεριλαμβανομένου και του γιαουρτλού.