songless_bird
AVClub Fanatic
Δηλαδη εγω θα επρεπε να ειχα σφαχτει με τον πατερα μου που καθε φορα μου λεει να φαω κατι ( Ζιγουρι, γιδες κλπ ) η απαντηση στο οχι μου ειναι " Δεν ξερεις να φας".Υπάρχει.
Δηλαδη εγω θα επρεπε να ειχα σφαχτει με τον πατερα μου που καθε φορα μου λεει να φαω κατι ( Ζιγουρι, γιδες κλπ ) η απαντηση στο οχι μου ειναι " Δεν ξερεις να φας".Υπάρχει.
Γιαννη
υπαρχει η παραμικρη περιπτωση να βριστουμε/παρεξηγηθουμε/κακοκαρδιστουμε σε σημειο να πεσουν ban
σε ενα θεμα .... για το πως τρωνε οι νοτιοι τα καλαμακια και οι βορειοι τα σουβλακια ? .....
Δηλαδη εγω θα επρεπε να ειχα σφαχτει με τον πατερα μου που καθε φορα μου λεει να φαω κατι ( Ζιγουρι, γιδες κλπ ) η απαντηση στο οχι μου ειναι " Δεν ξερεις να φας".
Ποτε μεχρι τωρα (στην ζωη μου ολοκληρη) δεν συναντησα πικριες/καυγαδες/μιση
μεταξυ καλαμακοβιων και σουβλακοβιων. Το ακριβως αντιθετο συναντησα :
να γινουν ολα αυτα αφορμη για ακατασχετο γελιο και ευθυμια.
Οπως δεν προκειται να σφαχτω για το φαι με το πατερα μου, για ψυλλου πηδημα, εκτος αν για εσας το "δεν ξερεις να φας" ειναι προσβολη που ξεπλενεται με αιμα... δεν προκειται να το κανω με κανεναν και πραγματικα αν είστε Αθηναιος, ειστε ο πρωτος που γνωριζω και προσβαλεται για μπουγατσες και καλαμακια...Το ''υπάρχει πιθανότητα'' (να ανάψουν τα αίματα και για ζητήματα ήσσονος σημασίας) με αυτό που έγραψες, πως ακριβώς κολλάνε?
Προφανως κατι δεν κατανοηθηκε στον τροπο γραφης μου ( Μαλλον το εσεις οι Αθηναιοι , Σπαρτιατες κλπ) ή ερμηνεύτηκε με υποτιμητικο τροπο. Καλο βραδυ.Δεν προσεβλήθην για τις μπουγάτσες και τα καλαμάκια. Καλό βράδυ.
(εδώ δεν μπορούμε να συννενοηθούμε με απλά ελληνικά στο τι εννοεί ο ένας και ο άλλος και σου φαίνεται τόσο περίεργο να πλακώνονται άνθρωποι για ψύλλου πήδημα)
i rest my case...
Αν μιλαμε για το καφεδεγλυκοπωλειο , τα φυλλα ειναι τυποποιημενα. Μπορεις να αγορασεις μια κουτα με τα μεγαλα φυλλα στα 17-18 αν θυμαμαι. Οποτε οποια διαφορα γευστικη υπαρχει εχει να κανει με την γεμιση και το ψησιμο. Παντως με παρομοια φυλλα σε στρωσεις φτιαχνει μια πιτα η πεθερα μου . Σουμπορεϊ. Νομιζω σε μεταφραση "πιτα του νερου" καθως τα φυλλα ειναι βρεγμενα.
Εσυ μιλας για το κτημα Περεκ. Ανωτερες απο του συνεταιρισμου. Η διαφορα. Στο κτημα ψηνονται σε ξυλοφουρνο ενω οι αλλοι τις τιγανιζουν.
Δεν θέλω να το συνεχίσω Κώστα. Ξαναδιάβασε τις τελευταίες σελίδες και ειδικά την 23 και πιθανότατα θα καταλάβεις τι γράφω. Καλό βράδυ.
Ζηταω συγνωμη.Στενοκεφαλια λεγεται. Αγοραζουν καλαμακια για σουβλακια και φτιαχνουν ...καλαμακια...
Σαν να λεμε εδω πανω τον φραπε ,καλαμακι γιατι τον πινουμε με καλαμακι...
Θα μου εκανε εντυπωση να μην τα φτιαχνουν με αυτα που πουλανε . Οι κουτες στο πισω μερος δεν νομιζω να ειναι προς πωληση μονο. Θα ρωτησω την πρεσβυτερα οταν παω παλι.Τα φύλλα δεν είναι τυποποιημένα και φαίνεται ξεκάθαρα γιατί πηγαίνω αρκετά χρόνια .
Αυτά που πουλάνε δεν είναι τα ίδια .
Οσον αφορά τις γεύσεις προτιμώ του συνεταιρισμού.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.