ΠΟΥ ΠΗΓΕ ;;;

Απλά δεν μιλούσαμε για παράνομο λογισμικό. Για προσκλήσεις σε κάποια web sites μιλούσαμε.

Το τι κατεβάζει ο καθένας από αυτά τα site δεν είναι σίγουρα παράνομο (και είναι θέμα του καθενός η παρανομία του ή όχι).

Είναι σαν να κλείνεις ένα καφενείο που οι πελάτες μιλάνε για μαγαζιά που πουλάνε μαχαίρια, επειδή μπορεί κάποιος να πάει σε ένα από αυτά τα μαγαζιά, να αγοράσει ένα μαχαίρι και να κάνει φόνο.
Και πάλι να τονίσω οτι αν και συμφωνώ μαζί σου μπορεί να έχουν δίκαιο οι διαχειριστές που σίγουρα κάτι παραπάνω θα ξέρουν απλά εμένα με πείραξε ο τρόπος που αυτό έγινε. Καθόμουν και έγραφα το ποστ και ξαφνικά νέκρα άντε γεια ένα πράγμα, ούτε πως ούτε γιατί αυτό να μου επιτρέψετε δεν το βρίσω σωστό προς τα μέλη ενός FORUM , αλλά να μη λέω τα ίδια.:grinning-smiley-043

Απλά δεν μιλούσαμε για παράνομο λογισμικό. Για προσκλήσεις σε κάποια web sites μιλούσαμε.

Το τι κατεβάζει ο καθένας από αυτά τα site δεν είναι σίγουρα παράνομο (και είναι θέμα του καθενός η παρανομία του ή όχι).

Είναι σαν να κλείνεις ένα καφενείο που οι πελάτες μιλάνε για μαγαζιά που πουλάνε μαχαίρια, επειδή μπορεί κάποιος να πάει σε ένα από αυτά τα μαγαζιά, να αγοράσει ένα μαχαίρι και να κάνει φόνο.

Αν ομως ο φονος γινει μεσα στο καφενειο τον μπελα τον βρισκει ο καταστηματαρχης...
:grandpa:

Οπως και να εχεις το θεμα απ οτι εμπεδωσα ηταν η αναλυση του περιεχομενου σε καθε τρακερ που εγινε απο εμας...Και οχι οτι ανταλλασαμε προσκλησεις...:grandpa:

Αν ομως ο φονος γινει μεσα στο καφενειο τον μπελα τον βρισκει ο καταστηματαρχης...
:grandpa:

Οπως και να εχεις το θεμα απ οτι εμπεδωσα ηταν η αναλυση του περιεχομενου σε καθε τρακερ που εγινε απο εμας...Και οχι οτι ανταλλασαμε προσκλησεις...:grandpa:
Συγνώμη αλλά είχες κάποια ενημέρωση σχετικά ;;;;;;;;;;;;;

Γιατί αν είναι έτσι, τότε ας κάνουμε ένα νέο topic που θα μιλάμε μόνο για invite (χωρίς να λέμε για το περιεχόμενο. φυσικά θα λέμε γενικά και αόριστα τι έχει - hd, movies, music, anime κτλ). Ή και πάλι δεν είναι καλό???

Όχι ,όχι ένα που να λέει ο ένας ΘΕΛΩ και ο άλλος ΈΧΩ και μετά με p.m.:grinning-smiley-043:grinning-smiley-043

Συγνώμη αλλά είχες κάποια ενημέρωση σχετικά ;;;;;;;;;;;;;

Επ ακριβως δεν μπορω να αναφερω κατι τετοιο , απλα επειδη ετυχε να δω ισως απο τους πρωτους το μηνυμα οτι ειναι αφαντο το θεμα , θεωρησα πως ημουν ο μονος για λογο που δεν μπορουσα να φανταστω τι και πως και ελαβα καποια ενημερωση εγκαιρως και το εκτιμησα , οτι απο "λαθος μας" ουσιαστικα χασαμε "την μπαλα"...

Οπως ξαναλεω εχουν καθε δικαιωμα να αποφασιζουν και να διαταζουν , (ειχα , εχω και πιστευω θα εξακολουθω να εχω φορουμ δικο μου και μπορω να τους καταλαβω:a0210: )

Φιλικα Παντα-bye-

Δεν είπε κανείς να μην διατάζουν. νομίζω ότι το λένε και οι κανόνες. σχεδόν σε όλα τα forum το λένε. αλλά ας ακούσουν και τον απλό user και ας φτιάξουμε ξανά 2 topic, όπου θα μιλάμε μόνο για invites. Θέλω και έχω. Και να μην το μπιπ και αυτό και φτάσουμε τα 2000 μηνύματα, όπου μόνο τα 200 μιλάνε για invites. :p

Βρε και μεις μπορούμε να το καταλάβουμε , το φανταστίκαμε κιόλας αλλά εγώ ήμουνα ο πρώτος που το κατάλαβε και δεν είχα καμία ενημέρωση σχετικά και απο κανέναν όχι ορι είναι και υποχρεωμένοι αλλά απο σεβασμό ρε παιδί μου.

Ότι έγινε έγινε. Ας μιλήσουμε για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ή καλύτερα τι θα προτείνουμε στους mods από εδώ και πέρα. Γιατί όπως και να το κάνουμε το προηγούμενο το μπιπ. 1800 posts είχε και τα περισσότερα ήταν άσχετα με τα invites.

Και κάτι ακόμα ΑΝ αυτό το νήμα δημιουργεί αντίστοιχο πρόβλημα είναι λογικό να κλείσει διαγραφεί ΑΛΛΑ ενημερώστε μας σχετικά σας παρακαλούμε πολύ δεν θέλω να φέρω κανέναν σε δύσκολη θέση.

Βρε και μεις μπορούμε να το καταλάβουμε , το φανταστίκαμε κιόλας αλλά εγώ ήμουνα ο πρώτος που το κατάλαβε και δεν είχα καμία ενημέρωση σχετικά και απο κανέναν όχι ορι είναι και υποχρεωμένοι αλλά απο σεβασμό ρε παιδί μου.

Δεν ανεφερα καπου πως με ενημερωσαν προσωπικα βρε :flipout: , απλα ετυχε να βρω καποιον αρμοδιο ονλαιν και ρωτησα...:a0210:

Ότι έγινε έγινε. Ας μιλήσουμε για το τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Ή καλύτερα τι θα προτείνουμε στους mods από εδώ και πέρα. Γιατί όπως και να το κάνουμε το προηγούμενο το μπιπ. 1800 posts είχε και τα περισσότερα ήταν άσχετα με τα invites.
Γιατί ρε ΜΑΝΟ η πρότασή μου δεν σου άρεσε ;;;;;;;;;;;;;

Συνήθως ενημερώνουν τον user που έγραψε το topic. Άρα λογικά μόνο εσύ θα πάρεις την απαραίτητη ενημέρωση. Τέσπα... ας περιμένουμε την ανακοίνωση.

Μου άρεσε. Το είπα άλλωστε ουκ ολίγες φορές. Οι άλλοι όμως τι λένε???

Υπάρχει και το edit. Μην μπιπ και αυτό το topic.