Γιατί?εμενα αυτο σημα μεδεν, απιστευτα πολλα σπασιματα
SNR 95%, AGC 90%, BER 0 (Αθήνα)
Το πιάτο σου θα φταίει.
Γιατί?εμενα αυτο σημα μεδεν, απιστευτα πολλα σπασιματα
Μπα, κάποιο ασύρματο τηλέφωνο θα είναι κοντά στο δέκτη και του κάνει τα προβλήματα.
Δε συμβαίνει πάντα αλλά είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο.Τώρα που σε διάβασα, συμβαίνει να έχω και ασύρματο και 2 κινητά στο 1 μέτρο απ' τον Dream, αλλά είδες τα νούμερα που αναέφερα.
Τα ματς Μιντιλαντ-Παναθηναικος ποιο καναλι θα τα δειξει;
Κατά τη διάρκεια των αγώνων κωδικοποιείται σε biss. Δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια.Έχω παρατηρήσει ότι το "Idman TV" (στις 46Ε μοίρες FTA) δείχνει ισπανικό πρωτάθλημα και ιταλικό. Θα συνεχίσει να είναι FTA; Ξέρει κανείς;
Όταν συνυπύρξαν στην διοργάνωση το 2010/11 τρεις ελληνικές ομάδες (Άρης, αεκ, παοκ) ο αντένα έδειχνε τους αγώνες των ομάδων που έπαιζαν εντός έδρας.Με δεδομένη την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League,γνωρίζουμε πώς θα είναι οι μεταδόσεις των αγώνων τους?Ναι μεν ο ΑΝΤ1 με την κρυστάλλινη εικόνα του έχει την πρώτη επιλογή,αλλά τώρα δεν είναι μόνο μία η ελληνική ομάδα.Άρα,κανονικά δεν θα πρέπει να δείχνει τους υπόλοιπους 2 αγώνες η NOVA?
Aπο οτι εχω καταλαβει μια απο τα ιδια φετος για Γαλλια(Πρωταθλημα) και Αγγλια(Κυπελο-Λιγκ καπ κ προκριματικα εθνικης της ομαδας)....?
Πιο ενδιαφερον εχει η Ουκρανια-Δανια που κλεινει το action24 απο αυτα....?Μαλλον ειναι πιο ακριβα ....
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.