Πού θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος

ευχαριστω για τις απαντησεις κ την βοηθεια, τωρα τις ειδα, βασικα ξερετε τι μου κανει, ωρες ωρες τρωει τρελλα κολληματα, στο 1ο ματς στην γερμανια δεν τρελα σπασιματα κ σημα ελαχιστο ως καθολου, σμρ πριν αρχισει το ματς επαιζε κανονικοτατα, με το που αρχιζει το ματς παλι τα ιδια, το κλεινω, αλλα το β ημιχρονο που ξαναβαλα παντως το ειδα μια χαρα, αντε εξηγηστε το :S

εντωμεταξυ μονο αυτο το καναλι μου κανει προβλημα κ ενιοτε τρωει κατι φλασιες κ το supertennis hd

δεκτης galaxy innovation mini που ειναι κλωνος του edision underline

αν θες σεραφειμ μετεφερε το καπου για να μην βγαινουμε οφτοπικ

Last edited:
Re: Απάντηση: Πού θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος

Μπα, κάποιο ασύρματο τηλέφωνο θα είναι κοντά στο δέκτη και του κάνει τα προβλήματα.

Τώρα που σε διάβασα, συμβαίνει να έχω και ασύρματο και 2 κινητά στο 1 μέτρο απ' τον Dream, αλλά είδες τα νούμερα που αναέφερα.

Και σε ενα φιλο (με ARGUS MINIPLUS HIGHSPEED 2IN1 & SAT) κανει ο ιδιο!
Εγω του εχω κανει την εγκατασταση. Μενει 500 μετρα πιο μακρια απο εμενα. Εγω βλεπω κανονικα, αυτος οχι..
Αλλα επειδη βλεπει μονο το καλοκαιρι δεν εχουμε ασχοληθει να το φτιαξουμε.
Μηπως φταιει ο διακοπτης (4-1)? η να φταινε οι πριζες?
Θυμαμαι ομως πιο παλια και σε εμενα εκανε κατι τετοια σε αυτο το καναλι (και σε αλλα).. και νομιζω πως το προβλημα το ελυσα αλλαζοντας θυρα του δορυφορου στον διακοπτη (8-1) που εχω. Μεχρι να πετυχω την σωστη. Γιατι θυμαμαι μια φορα που κατι εβλεπα, και ανεβηκα επιτοπου και αλλαξα θυρα, παλι το ιδιο εκανε. Αργοτερα ξηλωσα ολα τα καλωδια και τους αλλαξα θυρες (δεν πηρα καινουργια, απλα τους αλλαξα θεση). Απο τοτε δεν μου το εχει ξανακανει.
Τωρα μπορει να ηταν και τυχαιο..

Τώρα που σε διάβασα, συμβαίνει να έχω και ασύρματο και 2 κινητά στο 1 μέτρο απ' τον Dream, αλλά είδες τα νούμερα που αναέφερα.
Δε συμβαίνει πάντα αλλά είναι πολύ πιθανό ενδεχόμενο.

Στον ΟΤΕ ΤV το Ζίμπρου-ΠΑΟΚ!

Το συνδρομητικό κανάλι του ΟΤΕ θα μεταδώσει και τον πρώτο αγώνα του "Δικέφαλου" με την ομάδα από την Μολδαβία

Εδώ και μέρες γνωρίζαμε ότι η ρεβάνς της Τούμπας θα μεταδοθεί από την τηλεόραση του ΟΤΕ TV. Μέχρι πριν από λιγη ώρα το πρώτο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Ζίμπρου στη Μολδαβία δεν είχε βρει τηλεοπτική στέγη κυρίως των υψηλών απαιτήσεων των Μολδαβών.

Τελικά, μετά από συζητήσεις με τους ανθρώπους του συνδρομητικού καναλιού το παιχνίδι της Πέμπτης (21/8) θα μεταδοθεί από τα αθλητικά κανάλια του ΟΤΕ.

olapaok.gr

Έχω παρατηρήσει ότι το "Idman TV" (στις 46Ε μοίρες FTA) δείχνει ισπανικό πρωτάθλημα και ιταλικό. Θα συνεχίσει να είναι FTA; Ξέρει κανείς;

Με δεδομένη την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League,γνωρίζουμε πώς θα είναι οι μεταδόσεις των αγώνων τους?Ναι μεν ο ΑΝΤ1 με την κρυστάλλινη εικόνα του έχει την πρώτη επιλογή,αλλά τώρα δεν είναι μόνο μία η ελληνική ομάδα.Άρα,κανονικά δεν θα πρέπει να δείχνει τους υπόλοιπους 2 αγώνες η NOVA?

Aπο οτι εχω καταλαβει μια απο τα ιδια φετος για Γαλλια(Πρωταθλημα) και Αγγλια(Κυπελο-Λιγκ καπ κ προκριματικα εθνικης της ομαδας)....?
Πιο ενδιαφερον εχει η Ουκρανια-Δανια που κλεινει το action24 απο αυτα....?Μαλλον ειναι πιο ακριβα ....

Έχω παρατηρήσει ότι το "Idman TV" (στις 46Ε μοίρες FTA) δείχνει ισπανικό πρωτάθλημα και ιταλικό. Θα συνεχίσει να είναι FTA; Ξέρει κανείς;
Κατά τη διάρκεια των αγώνων κωδικοποιείται σε biss. Δεν έχει αλλάξει κάτι τα τελευταία χρόνια.

Απάντηση: Re: Πού θα δούμε ποδόσφαιρο φέτος

Με δεδομένη την παρουσία τριών ελληνικών ομάδων στους ομίλους του Europa League,γνωρίζουμε πώς θα είναι οι μεταδόσεις των αγώνων τους?Ναι μεν ο ΑΝΤ1 με την κρυστάλλινη εικόνα του έχει την πρώτη επιλογή,αλλά τώρα δεν είναι μόνο μία η ελληνική ομάδα.Άρα,κανονικά δεν θα πρέπει να δείχνει τους υπόλοιπους 2 αγώνες η NOVA?
Όταν συνυπύρξαν στην διοργάνωση το 2010/11 τρεις ελληνικές ομάδες (Άρης, αεκ, παοκ) ο αντένα έδειχνε τους αγώνες των ομάδων που έπαιζαν εντός έδρας.

Όταν ήταν δύο αγώνες ελληνικών ομάδων στην έδρα τους, ο ένας γινόταν στις 20:00 & ο άλλος στις 22:00.

Το συνδρομητικό κανάλι έδειχνε αποκλειστικά τους εκτός έδρας αγώνες των ομάδων.

έβαλα απο περιέργεια εχτές το βράδυ 9.30 και σήμερα το απόγευμα 18.00 τα κανάλια dubai sports στις 26 west και δεν έπαιζε Γερμανικό πρωτάθλημα. Τι έγινε το σταμάτησαν?

Aπο οτι εχω καταλαβει μια απο τα ιδια φετος για Γαλλια(Πρωταθλημα) και Αγγλια(Κυπελο-Λιγκ καπ κ προκριματικα εθνικης της ομαδας)....?
Πιο ενδιαφερον εχει η Ουκρανια-Δανια που κλεινει το action24 απο αυτα....?Μαλλον ειναι πιο ακριβα ....

Το πρωτάθλημα Ουκρανίας δεν το έχει φέτος το αντικατέστησε με το Δανίας (και καλά έκανε νομίζω).Το λάθος τους είναι ότι στη θέση του Βελγικού έβαλαν το Πορτογαλικό πρωτάθλημα.Και φυσικά κράτησαν και για αυτή τη χρονιά τα πιο επιτυχημένα πρωταθλήματα που έχουν,της Ολλανδίας και της Ρωσίας ενώ παρέμεινε και το κύπελλο Σκωτίας.
Μάλλον είναι θέμα τιμής που δεν πήρε π.χ. ένα αγγλικό πακέτο με κύπελλο,λιγκ-καπ και championship(Β' Αγγλίας).Ακόμη και η league-1(Γ´Αγγλίας)είναι πιο ενδιαφέρουσα από πολλά ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.
Επίσης δεν καταλαβαίνω τόσα χρόνια πως και κανένας σταθμός δεν παίρνει το πρωτάθλημα Κύπρου.Εκτός ότι στο νησί μας υπάρχουν τουλάχιστον 6 ομάδες που κόβουν πενταψήφιο αριθμό εισιτηρίων ,ανά αγώνα, είναι και οι πολλές ευρωπαϊκές επιτυχίες ,τα τελευταία χρόνια, που σημαίνει ότι η ποιότητα ανεβαίνει.

Την Μπενφικα γιατι δεν την δειχνει ζωντανα αυριο το action24...?Δεν καταλαβαινω....
Επισης δηλ εχει τοσο διαφορα τιμης το κυπελο αγγλιας η το championship απο πορτογαλια η κατι αλλο?Και καλα αυτοι εχουνε καποια πρωταθληματα...τοσα αλλα καναλια ιδιωτικα που ψαχνουνε αγωνες με το ...τουφεκι τοσο καρμηρια να παρουνε τη γαλλια η το κυπελο αγγλιας?Στη γαλλια παιζουν πλεον μερικοι απο τους πιο ακριβους παιχτες στο κοσμο...