Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Γειά σου και σένα Χρήστο!!!

Τη Φοινικούντα την σκεφτήκαμε πριν 2 χρόνια αλλά τελικά βρήκαμε ημέρες για να ανέβουμε στο χωριό (Ροδόπη).

Φέτος θα δούμε. Αν τελικά πάρω και το ελικόπτερο... τι είναι μισή ωρίτσα δρόμος... Λέω να πετάγομαι και τα βραδάκια τις καθημερινές...

Όπως κατάλαβες πάλι χλωμό το βλέπω πάνω από 1 εβδομάδα σερί...:smash:

Όταν θα κατέβεις ξανά, ξέρεις...
:ernaehrung004:

Ξέρω .......... ξέρω :ernaehrung004:

Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Φιλαράκι....
Από εκει που πηραν τη φωτο ηταν το ''καραβι'' τοτε εστιατόριο της Ιφιγένειας:music-smiley-005:
Το καλοκαιρι του '93 ειχαμε beach bar στη πλάτη τη φωτο
κατω από το Porto Finissia μέχρι και το '96

Εχεις σχεση με εκει κάτω??

Καμμία σχέση με το μέρος. Διακοπές κάνουμε εκεί καί μάλιστα μένουμε συνήθως στη Πελαγία (αν ξέρεις καλά το μέρος).

Οσο για τη φώτο, εγώ την έχω πάρει - καί αν θυμάμαι καλά - ήταν πάνω σε μιά τσιμεντένια εξέδρα καί είναι λίγο πριν τη ταβέρνα που αναφέρεις.

Στη πλάτη της φώτο είναι τώρα η ταβέρνα Ελενα με live ελληνοτουριστική μουσική καί χορούς 2 - 3 φορές την εβδομάδα! (κομμένη - ραμμένη στα μέτρα των Γερμανών καί Αυστριακών που κατεβαίνουν γιά κάμπινγκ).

Αν καταφέρουμε έρθουμε λιγάκι Ελλάδα τον Αύγουστο, θα αράξω Πήλιο και θα εναλλάσομαι μεταξύ Παπά Νερό, Νταμούχαρη και Μυλοπόταμο για να ξεφεύγουμε απο την ρουτίνα... (λέμε τώρα)

To σαββατο αυτο θα παρει μπρος το εργαλειο στα βρασνα.

jet-ski.jpg

Απάντηση: Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Αμα θες να πάς νότια, να πάς εδώ ............. πέφτει λίγο μακρυά ............. αλλά αξίζει!

25074487.jpg

.................. Φοινικούντα :fahne90: καί βάλε το μικρό στη παραλία ........ καί εσύ να πάς να φάς φαί φτιαγμένο σε ξυλόφουρνο!!!!

Γειά σου Νικόλα! :ernaehrung004:

Μαγευτική όντως, από τα καλύτερα μέρη.
Μιάς και την ανέφερες, να ρωτήσω αν επιτρέπεται, 100 ευρώ/νύχτα για ένα δωμάτιο - είναι πανω στο κύμα βέβαια, αλλά τίποτα πολυτελές- θεωρείται λογική τιμή για την περιοχή?

Τα ζήτησαν σε φίλο που ενδιαφέρθηκε για Αύγουστο και μου φάνηκε υπερβολικό, στα όρια της .. αντε μην πω. Πώς το βλέπεις σαν -κατά πάσα πιθανότητα γνώστης της περιοχής?-

Χαιρετισμούς
Κωνσταντίνος.

Υ.Γ
Δεν είναι μόνο ωραίο το μέρος, προσφέρεται και για θαυμάσιες μονοήμερες εξορμήσεις στα πέριξ..

Ζαχάρω Beach......

Τόσο μικρή παραλία έχουμε βρε ???????? :D Άσε που η δικιά μας είναι το Θολό...

Μία νυκτερινή η οποία μας δείχνει ότι δεν έχει μόνο η Σαντορίνη το καλύτερο ηλιοβασίλεμα.....:D

attachment.php

Και βέβαια το Θολό μέχρι την Κυπαρισσία (βάθος κήπος...)

Κάντε διακοπές και για μένα παίδες....εγώ φέτος δεν....:ernaehrung004:

attachment.php

Attachments

• P8130133.jpg
    P8130133.jpg
    48.8 KB · Views: 72
  • P8070123.jpg
    P8070123.jpg
    52.4 KB · Views: 71
Χρήστο Σπαρτιάτη, στην περιοχή σου, έχω κάνει τις καλύτερες μου διακοπές, όντας φρεσκοπαντρεμένος!!
Ειδικά όλη η δυτική Μεσσηνία, είναι απίστευτη από Γιάλοβα και Βοιδοκοιλιά, μέχρι Πύλο Μεθώνη, Φοινικούντα!!

Φρεσκοπαντρεμένος, και "καλύτερες διακοπές", δεν παίζει.

Απλά μπερδεμένος ήσουνα. :D

Εμένα πάλι μου είχαν πεί πρίν δυο χρόνια ότι έχει πολύ κουνούπι από Πύλο ως Μεθώνη... τι παίζει?

Re: Απάντηση: Που θα κάνουμε μπανάκι φέτος?

Εμένα πάλι μου είχαν πεί πρίν δυο χρόνια ότι έχει πολύ κουνούπι από Πύλο ως Μεθώνη... τι παίζει?

Παραμύθια! Λίγα κουνούπια, συνήθως τοπικά και όταν έχει άπνοια. Ενοχλούν κλασσικά όταν αρχίζει το σούρουπο.

Χρήστο Σπαρτιάτη, στην περιοχή σου, έχω κάνει τις καλύτερες μου διακοπές, όντας φρεσκοπαντρεμένος!!
Ειδικά όλη η δυτική Μεσσηνία, είναι απίστευτη από Γιάλοβα και Βοιδοκοιλιά, μέχρι Πύλο Μεθώνη, Φοινικούντα!!

Μια απ´τις ομορφότερες περιοχές της Ελλάδας :worshippy: