Λογικά και το ORF πρεπει να το δειξει. Το εχει εδω στο προγραμμα του για το ORF 1 που ειναι το ιδιο με αυτο του ORF HD. Οι γερμανομαθείς ας ρίξουν μια ματιά εδώ.
Δεν θα το δείξει.Λογικά και το ORF πρεπει να το δειξει. Το εχει εδω στο προγραμμα του για το ORF 1 που ειναι το ιδιο με αυτο του ORF HD. Οι γερμανομαθείς ας ρίξουν μια ματιά εδώ.
οτιδηποτε περι feed θα εχουμε το νου μαςΣτανταρ υπάρχει κάποιο feed στις 7 ανατολικά αλλά δεν έχω τον εξοπλισμό για να το ψάξω...
Λογικά και το ORF πρεπει να το δειξει. Το εχει εδω στο προγραμμα του για το ORF 1 που ειναι το ιδιο με αυτο του ORF HD. Οι γερμανομαθείς ας ρίξουν μια ματιά εδώ.
Αν θυμάμαι καλά, την διρογάνωση θα καλύψει σε high definition μόνο το Ολλανδικό een HD που εκπέμπει στις 23,5 Ε κωδικοποιημένα.
Ενα θα σας πω, η διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το ΝΕΤ, είναι κασέτα vs SACD και λίγο λέω....χτες έπαθα πλάκα με την εναλλαγή Α-Β.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανακλιντρακαι βάλτε κινητά πιάτα (μεγάλα) γιατί η λήψη είναι ψιλοοριακή για Αθήνα.
Υ.Γ. Και όσο σκέφτομαι το νταβατζιλίκι που πληρώνουμε μια ζωή αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ μέσω ΔΕΗ, έτσι μου ρχεται να κόψω την ΔΕΗ και να βάλω γεννήτρια...
φανταζομαι ιδια εικονα θα εχει και το orf hd ετσι??Ενα θα σας πω, η διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το ΝΕΤ, είναι κασέτα vs SACD και λίγο λέω....χτες έπαθα πλάκα με την εναλλαγή Α-Β.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανακλιντρακαι βάλτε κινητά πιάτα (μεγάλα) γιατί η λήψη είναι ψιλοοριακή για Αθήνα.
Υ.Γ. Και όσο σκέφτομαι το νταβατζιλίκι που πληρώνουμε μια ζωή αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ μέσω ΔΕΗ, έτσι μου ρχεται να κόψω την ΔΕΗ και να βάλω γεννήτρια...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.