Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

satnick

AVClub Addicted Member
6 September 2008
2,275
Εγω ειμαι ποιο λαΪκα και ξεκινω το thread ξερεται που παιζει η eurovision να ακουσουμε ηχο και να την δουμε επειτελους σε HD μια φορα?-bye-

Αν θυμάμαι καλά, την διρογάνωση θα καλύψει σε high definition μόνο το Ολλανδικό een HD που εκπέμπει στις 23,5 Ε κωδικοποιημένα.

το hd suisse περσι την ειχε παντως,,αρχισε τις εκπτωσεις απο φετος..κανενα αλλο δν παιζει να την δειξει??
το καναλι αυτο κατεβαινει αθηνα με 1,10?

Last edited:
Λογικά και το ORF πρεπει να το δειξει. Το εχει εδω στο προγραμμα του για το ORF 1 που ειναι το ιδιο με αυτο του ORF HD. Οι γερμανομαθείς ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

Λογικά και το ORF πρεπει να το δειξει. Το εχει εδω στο προγραμμα του για το ORF 1 που ειναι το ιδιο με αυτο του ORF HD. Οι γερμανομαθείς ας ρίξουν μια ματιά εδώ.

Το ORF HD συνήθως μεταδίδει πανευρωπαϊκές εκδηλώσεις και μεγάλα γεγονότα σε πραγματικό hd. Απομένει να φανεί στην πράξη, αν μεταδώσει και το διαγωνισμό τραγουδιοού της EUROVISION. Να δούμε τη HADISE από την Τουρκία σε hd, και δεν θέλουμε τίποτ´άλλο!!!!!!!:music-smiley-006:

Tελικα ειναι ανοικτο ? χθες με TECHNOMATE 6900HD επαιζε κανονικα .

Απάντηση: Re: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

Δεν θα το δείξει.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που παραπέμπεις, θα κάνει την παρουσίαση των καλλιτεχνών, ακολούθως θα δείξει την συναυλία για τον αγώνα κατά του Aids από την πλατεία δημαρχείου της Βιέννης και στη συνέχεια θα συνεχίσει με την ψηφοφορία του διαγωνισμού. Δε θα μεταδώσει τις ερμηνείες των τραγουδιών,

σε ποια σελιδα μπορουμε να δουμε ποια καναλια θα την δειξουν??

Στανταρ υπάρχει κάποιο feed στις 7 ανατολικά αλλά δεν έχω τον εξοπλισμό για να το ψάξω...

εχθες 12/5 ο Α ημιτελικος της EUROVISION ματαδοθηκε απο την σουηδικη τηλεοραση καναλι STV1HD σε αναλυση 720p η εικονα ηταν εκπληκτικης καθαροτητας και συγκρινομενη με την ΝΕΤ η διαφορα ηταν σαν την ημερα με την νυχτα ο δε ηχος πολυκαναλος και απολαμβανες το καθε τραγουδι στις πραγματικες του διαστασεις. Οι επομενες μεταδοσεις της eurovision θα ειναι παλι σε HD απο την Σουηδικη τηλεοραση

Στανταρ υπάρχει κάποιο feed στις 7 ανατολικά αλλά δεν έχω τον εξοπλισμό για να το ψάξω...
οτιδηποτε περι feed θα εχουμε το νου μας:operator:

Απάντηση: Re: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

Αν κοιτάξετε το EPG που είναι αρκετά ενημερωμένο για μέρες μπροστά, το περιλαμβάνει .-bye-

Αν θυμάμαι καλά, την διρογάνωση θα καλύψει σε high definition μόνο το Ολλανδικό een HD που εκπέμπει στις 23,5 Ε κωδικοποιημένα.

Ενα θα σας πω, η διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το ΝΕΤ, είναι κασέτα vs SACD και λίγο λέω....χτες έπαθα πλάκα με την εναλλαγή Α-Β.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανακλιντρα :flipout: και βάλτε κινητά πιάτα (μεγάλα) γιατί η λήψη είναι ψιλοοριακή για Αθήνα.

Υ.Γ. Και όσο σκέφτομαι το νταβατζιλίκι που πληρώνουμε μια ζωή αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ μέσω ΔΕΗ, έτσι μου ρχεται να κόψω την ΔΕΗ και να βάλω γεννήτρια...

Re: Απάντηση: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

Ενα θα σας πω, η διαφορά στην εικόνα σε σχέση με το ΝΕΤ, είναι κασέτα vs SACD και λίγο λέω....χτες έπαθα πλάκα με την εναλλαγή Α-Β.
Σηκωθείτε από καρέκλες, ντιβάνια, πολυθρόνες, ανακλιντρα :flipout: και βάλτε κινητά πιάτα (μεγάλα) γιατί η λήψη είναι ψιλοοριακή για Αθήνα.

Υ.Γ. Και όσο σκέφτομαι το νταβατζιλίκι που πληρώνουμε μια ζωή αυτό το ΣΟΥΡΓΕΛΟ μέσω ΔΕΗ, έτσι μου ρχεται να κόψω την ΔΕΗ και να βάλω γεννήτρια...

Tάσο κωδικοποιημένο είναι, πως θα το δούμε?

Δυστυχώς αυτό είναι ένα πρόβλημα και απαιτείται συνδρομή, όπως άλλωστε σε όλα τα αντίστοιχα HD κανάλια. Αν είστε τυχεροί και έχετε κανά φίλο γνωστό σας με συνδρομή μην χάσετε την ευκαιρία.

Re: Απάντηση: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

φανταζομαι ιδια εικονα θα εχει και το orf hd ετσι??