Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

Θυμαται κανεις περυσι αν υπηρχε κανενα feed ή FTA καναλι πουθενα? γιατι οντως η εικονα της ΝΕΤ δεν παλευεται.

Απο FTA κανάλια στάνταρ θα το βρεις.
Τώρα ικανοποιητική εικόνα θα πάρεις πιστέυω μόνο από τα κρατικά της Γερμανίας.Χτες τον ημιτελικό τον έδειξε το Phoenix.
Αύριο δεν ξέρω σίγουρα.Αλλά λογικά ή αυτό ή το ARD ή το NDR.
Το θέμα είναι να το δούμε από κανένα feed να αξίζει.

εχθες 12/5 ο Α ημιτελικος της EUROVISION ματαδοθηκε απο την σουηδικη τηλεοραση καναλι STV1HD σε αναλυση 720p η εικονα ηταν εκπληκτικης καθαροτητας και συγκρινομενη με την ΝΕΤ η διαφορα ηταν σαν την ημερα με την νυχτα ο δε ηχος πολυκαναλος και απολαμβανες το καθε τραγουδι στις πραγματικες του διαστασεις. Οι επομενες μεταδοσεις της eurovision θα ειναι παλι σε HD απο την Σουηδικη τηλεοραση

ΘΑ δειξει και τον σημερινο ημιτελικο (STV HD ,THOR 0.8W στο πακετο CANAL DIGITAL).

μια ωρα στην ταρατσα κ δεν καταφερα να το συντονισω..μονο το fec 5/6 δεν κατεβαζει απο την 11856V..

Απάντηση: Re: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

μια ωρα στην ταρατσα κ δεν καταφερα να το συντονισω..μονο το fec 5/6 δεν κατεβαζει απο την 11856V..
Σε ποιο κανάλι αναφέρεσαι?

Που σημαίνει ότι από ΟΛΟΥΣ τους δορυφόρους μόνο δυό κανάλια θα το έχουν; το eenHD και το SVT HD; που είναι σε κουκουρούκου δορυφόρους; ότι και ναλέμε ούτε ο thor ούτε ο άλλος είναι τίποτα δορυφόροι μεγάλης δημοτικότητας σαν τον Hotbird, Astra.

Τόσος Hotbird και Astra , τίποτα;

Απάντηση: Re: Που θα παιξει η eurovision για να δοκιμασουμε το dolby...XD

Τι είπες τώρα!!!
Ανακάλυψε η ΝΕΤ τον στερεοφωνικό ήχο; :aktion033:

Παιδιά να μου κρατήσετε μια κόπια όποιος το έγραψε για να το απολαύσω :flipout:

Εμμ... βεβαια αντι να φτειαξουν κανα ψηφιακο τα δινουν για να ραψουν τα ρουχα του Σακη!-bye-

Βρε παιδια,
Προσπαθησα χθες να δω το ORF απο τον Technomate 6900 (ειχα τουλαχιστον κανενα μηνα να ανοιξω τον δεκτη) και μου εγραφε κωδικοποιημενο καναλι!!!
Εχει αλλαξει κατι?????

Καταλαβα!!!!!

Και μαλιστα αυτο που καταλαβα πολυ καλα ειναι η ,κατα καποιο τροπο ,κοροϊδια που μας ταϊζουν αυτοι που μας πουλανε τους δεκτες, και ενω στην αρχη εχουν αρκετες "ευκολιες" με την παροδο λιγου χρονου παυουν να ισχυουν και βεβαιως βεβαιως, φταινε παντα οι αλλοι!!!

Αλλα φυσικα πρεπει να πουληθουν και "αλλα" πραγματα!!