Που υπηρετήσατε?

ΚΕΔΒ 85 Α ΕΣΣΟ(ψαρούκλες) Χ/Π.Δ Χ/Λ.Υ.Σ.Ε.και Χ/Τ.Π. στη συνεχεια Λ/ΔΒ Στο Λιτοχωρο. Εμπειριες
1.Πυρασφαλεια πυρόσβεσης στο Λαυριο και Αγια Λαρισης το καλοκαιρι του 85.
2.Δυο φορες σε ασκηση στην Κομοτηνη μια Δροσατο (βρητε που ειναι) και μια Λαγκαδα αναμεσα στις λίμνες(Πηγα δανεικος με υποσχετική απο Λιτοχωρο πριν απολυθω).
Απολυθηκα Νοέμβρη του 86 και ξαναπαρουσιαστηκα Απρίλιο του 87 επίστρατος για μια εβδομαδα (οταν εκανε βόλτες το Χωρα στο Αγαιο).

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Μπελλος Ευαγγελος said:
εισαι σιγουρος οτι εμπαινες σε Στρατοπεδο μετα την αδεια ;;;;;;;

:flipout: :flipout: :flipout: :flipout:

Ειχα περασει και μερικες φορες απο τα σπιτια των διοικηταδων (Αντιστρατηγος παρακαλω στο ΑΣΑΕΔ)

Re: Απάντηση: Που υπηρετήσατε?

Dimosthenis said:
ΚΕΔΒ 85 Α ΕΣΣΟ(ψαρούκλες) Χ/Π.Δ Χ/Λ.Υ.Σ.Ε.και Χ/Τ.Π. στη συνεχεια Λ/ΔΒ Στο Λιτοχωρο. Εμπειριες
1.Πυρασφαλεια πυρόσβεσης στο Λαυριο και Αγια Λαρισης το καλοκαιρι του 85.
2.Δυο φορες σε ασκηση στην Κομοτηνη μια Δροσατο (βρητε που ειναι) και μια Λαγκαδα αναμεσα στις λίμνες(Πηγα δανεικος με υποσχετική απο Λιτοχωρο πριν απολυθω).
Απολυθηκα Νοέμβρη του 86 και ξαναπαρουσιαστηκα Απρίλιο του 87 επίστρατος για μια εβδομαδα (οταν εκανε βόλτες το Χωρα στο Αγαιο).

Μηπως ηταν το ΣΙΣΜΙΚ?:grandpa:

Σιμο, ολοι οι Ροδιτες ερχονται στη Ροδο αφου ειναι παραμεθωριος. Ετυχε απλα η δικη μου μοναδα να ειναι κοντα στο σπιτι μου. Ελα ομως που για 3 μηνες που ειχαμε εμπλοκη στις υπηρεσιες, ενω ηξερα οτι το σπιτι μου ηταν απο διπλα, δεν μπορουσα να παω!!!! Πικρα...
-bye-

Eγώ πήγα στην Xίου όταν αυτή «μαύρισε» g@mo την ατυχία μου. Eυτυχώς που ήμουν οδηγός Σχη αλλά και πάλι έκανα 300χλμ την ημέρα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Θάνος Φούντας said:
Εγώ πολύ αργότερα... πήγα το 1998

Ωχ ήξερα και εγώ έναν Φούντα, σειρα 251, πουλί, περάσαμε μαζί ειδικότητα ΧΑΡΤΓ -bye-

Στην Αεροπορία Α' 2002 σειρά... Τρίπολη πάνω από μήνα, Βόλος (Αγχίαλος) 111 ΠΜ κάνα εξάμηνο και βάλε (άψογη περίοδος, από τότε ο Βόλος απ' τις αγαπημένες πόλεις), στη συνέχεια για τους υπόλοιπους 8+ μήνες στην 350 ΠΚΒ στην Καισαριανή (με μοίρες όμως διάσπαρτες σ' όλη την Αττική, εγώ μετακινούμουν μεταξύ Κορωπίου κατά βάση και... κορυφής Υμηττού). Πολύ σκοπέτο στην 350!!!

Last edited:
Π.Α. Ε' 81, 2μήνες 124 ΠΒΕ Τρίπολη, 2 μήνες Καβούρι, 11 μήνες ΑΤΑΔ Λάρισα, 9 μήνες 110 ΠΜ Λάρισα.
24 σύνολο.

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

MHTΣ said:
Eγώ πήγα στην Xίου όταν αυτή «μαύρισε» g@mo την ατυχία μου. Eυτυχώς που ήμουν οδηγός Σχη αλλά και πάλι έκανα 300χλμ την ημέρα.

Πότε ήσουνα ρε ΜΗΤΣ στη Χίο; Τον Αλεξάκη οδηγούσες;

Πεζικο 1995-1997
Μεσολλογι-Χαιδαρι(ΚΕΒΟΠ)-Λημνος(Λιβαδοχωρι)-Φυλακια Νικης (Ελληνοσκοπιανα συνορα)

τυπικη πορεια ελληνα φανταρου ανευ βυσματος:Banane0:

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Maverick said:
Πότε ήσουνα ρε ΜΗΤΣ στη Χίο; Τον Αλεξάκη οδηγούσες;
Maverick μηπως ειχες οδηγο τον ΜΗΤΣ?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
Ωχ ήξερα και εγώ έναν Φούντα, σειρα 251, πουλί, περάσαμε μαζί ειδικότητα ΧΑΡΤΓ -bye-

Νατα μας... Που? 480?

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Πενταράκης Φραγκίσκος said:
ΝΑΙ 480 Δεκέλεια... κτλ κτλ

Φραγκίσκο σε θυμάμαι!!! Και αναρωτιόμουν τί μου έλεγε το όνομα!!! Αυτό κι αν είναι σύμπτωση!!!

82Ε, 160. Καλαματα, Πυργος ΣΕΤΤΗΛ, Χαιδαρι ΚΕΔΒ, Αλεξπολις 481ΤΔΒ, Σαμοθρακη.....και ΣΔΑ.