send said:είπα στον αδερφό μου (υπηρέτησε σε αρματαγωγά) για τη Ναυκρατούσα και πέθανε στα γέλια... Είχε μία ΕΔΕ σχετικώς
Eki_65 said:Ntinos1972 said:Ειδικοτητα:
Οδηγος Οχηματος Περισυλλογης
(Οχι ρε, δεν ηταν σκουπιδιαρα!!!!!!)[/QUOTE]
Nταίζη η αθάνατη!!!!:award:
Οχι βρε Βρωμυλε!:twoguns:
Γερανος ηταν που μαζευε οχηματα (κατι σαν εξπρες σερβις)
:ernaehrung004:
Browser said:Γελουσε? Ε , λογικο. Τι να κανει ο ανθρωπος.
Δε μου λες, εκεινος που γελαει, σε ποια αρματαγωγα ηταν, στα παλια η στα καινουργια? Ετσι για να γελασουμε κι'αλλο.....!!!!!!
Browser said:Χαχαχααα. Στη Ναυκρατουσα τορπιλες????
Ειχε και οπλα ρε συ ???
Χαχαχααα, καλα θα περασες , σουπερ!!!!
Ειδικοτητες ε? Α τιποτα, ηλεκτρολογος. Απλα ελυσα ολο το καραβι στη ΜΑΚ και το ξαναδεσα ...........ωραια πραγματα !!!!!!
Θάνος Φούντας said:Εγώ πολύ αργότερα... πήγα το 1998
Eki_65 said:Eίμουν εγώ και ένας υπαξιωματικός είχα πεθάνει στην δουλειά
Α τοπίλλες είχαμε σε ένα δωμάτιο δύο φορές το μήνα παίρναμε θερμοκρασίες και στους Παρμενίωνες τις¨" φορτώναμε " στα Ελικόπτερα για τα γυμνάσια!!!:grandpa:
Σειρά 264, ειδικότητα Αποθηκάριος, βαθμός Λοχίας (δλδ τσάτσος.....! χιχιχιχιχι ).Μιχάλης Κορ. said::music-smiley-005:
Σώμα Υλικού Πολέμου 2000-2001.
Λαμία, Κομοτηνή(κέντρο), Φάρσαλα.
MHTΣ said:E ρε κάτι βύσματα εδώ μέσα...
πανκροκ said:03A (12μηνο)
παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ
παω για ειδικοτητα ΚΕΔΒ ΧΑΜαλης
τοποθετηση 13ΛΔΒΚ (πρωην 480ΤΔΒ το οποιο δεησανε να το κλεισουν επισημως οταν ημουνα εκει-τα γνωστα επιθεωρηση απο ΔΕΔ, ΔΕΒ κλπ)
υπηρεσια στο λοχο, η φρουρα στη δεκελεια (4 φανταροι , ενας εποπ, σκυλια γατια ,λαγοι και τα Μ16μας) η στο κεπικ (συνορα παπαγου... ) πισω απο τη στρατονομια.
με διωχνουν λογω εγχειρησεως στο γονατο (καταραμενη βιδα) και παω Ι3 στο διδιμοτειχο 16ΛΔΒ . υπηρεσεια στο λοχο και στο ΚΕΠΙΚ της 16ης μεραρχιας.
μεταθεση στα συνορα ζωγραφου γουδιου (15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι) ΣΔΑ (πλεον ΑΣΔΥΣ) 466ΤΔΒ (πλεον 19ΛΔΒ) υπηρεσια ΚΕΠΙΚ
περιττο να σας πω οτι θυμαμαι σχεδον ολες τις μοναδες του στρατου...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.