Που υπηρετήσατε?

Χειριστης αντιαρματικων οπλων Π.Α.Ο(90 και 106 χιλ) και FAGOT
:music-smiley-005: :music-smiley-005: :music-smiley-005:

περιζητητη ειδικοτητα για την 17Ν:flipout:

είπα στον αδερφό μου (υπηρέτησε σε αρματαγωγά) για τη Ναυκρατούσα και πέθανε στα γέλια... Είχε μία ΕΔΕ σχετικώς

Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

send said:
είπα στον αδερφό μου (υπηρέτησε σε αρματαγωγά) για τη Ναυκρατούσα και πέθανε στα γέλια... Είχε μία ΕΔΕ σχετικώς

Γελουσε? Ε , λογικο. Τι να κανει ο ανθρωπος.

Δε μου λες, εκεινος που γελαει, σε ποια αρματαγωγα ηταν, στα παλια η στα καινουργια? Ετσι για να γελασουμε κι'αλλο.....!!!!!!

1988 88Γ ΕΣΣΟ Αυλωνα Τεθωρακισμενα 1η επιλαρχια 3η Υλη

εκανα 6 μηνες λογω Καναδικης υπηκοοτητας 3 + 3 παραμενοντας
πηρα απολυτηριο απολυτηριο και την εκανα

ειδικοτητα Εστιατορας

Re: Απάντηση: Re: Που υπηρετήσατε?

Eki_65 said:
Ntinos1972 said:
Ειδικοτητα:
Οδηγος Οχηματος Περισυλλογης
(Οχι ρε, δεν ηταν σκουπιδιαρα!!!!!!)[/
QUOTE]

Nταίζη η αθάνατη!!!!:award:

Οχι βρε Βρωμυλε!:twoguns:
Γερανος ηταν που μαζευε οχηματα (κατι σαν εξπρες σερβις)
:ernaehrung004:

Χειριστής Πίνακα. Δεν τον είδα ποτέ και δεν τον ξέρω τον κύριο. 4ο γραφείο είμουνα και στο ΓΕΣ διάβαζα εφημερίδες και έπαιζα στο ίντερνετ.

03A (12μηνο)

παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ
παω για ειδικοτητα ΚΕΔΒ ΧΑΜαλης
τοποθετηση 13ΛΔΒΚ (πρωην 480ΤΔΒ το οποιο δεησανε να το κλεισουν επισημως οταν ημουνα εκει-τα γνωστα επιθεωρηση απο ΔΕΔ, ΔΕΒ κλπ)
υπηρεσια στο λοχο, η φρουρα στη δεκελεια (4 φανταροι , ενας εποπ, σκυλια γατια ,λαγοι και τα Μ16μας) η στο κεπικ (συνορα παπαγου... ) πισω απο τη στρατονομια.
με διωχνουν λογω εγχειρησεως στο γονατο (καταραμενη βιδα) και παω Ι3 στο διδιμοτειχο 16ΛΔΒ . υπηρεσεια στο λοχο και στο ΚΕΠΙΚ της 16ης μεραρχιας.
μεταθεση στα συνορα ζωγραφου γουδιου (15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι) ΣΔΑ (πλεον ΑΣΔΥΣ) 466ΤΔΒ (πλεον 19ΛΔΒ) υπηρεσια ΚΕΠΙΚ
περιττο να σας πω οτι θυμαμαι σχεδον ολες τις μοναδες του στρατου...

Browser said:
Γελουσε? Ε , λογικο. Τι να κανει ο ανθρωπος.

Δε μου λες, εκεινος που γελαει, σε ποια αρματαγωγα ηταν, στα παλια η στα καινουργια? Ετσι για να γελασουμε κι'αλλο.....!!!!!!

πρέπει να έκανε ένα φεγγάρι και σε κάποιο πιο παλιό, πάντως στο Χίος νομίζω ήταν, μια χαρά.

ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ...
ΣΕΙΡΑ Α'85-ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑ ΥΛΙΚΟΝΟΜΟΣ
Βασική εκπαίδευση στην Τρίπολη.Θυμάμαι σαν τώρα την πρώτη ημέρα που παρουσιάστηκα 29/1/1985.
Μετά την βασική εκπαίδευση, η οποία δεν ήταν ότι το καλύτερο(1 μήνας για το πρώτο επισκεπτήριο!!!)πήγα στην πτέρυγα μάχης στον Αραξο,(στο ίδιο στρατόπεδο που υπηρέτησε και ο πατέρας μου!!!) ίσως την χειρώτερη μετάθεση που θα μπορούσα να πάρω στην Αεροπορία.
Τους τελευταίους 6 μήνες απο τους 24 συνολικά που υπηρέτησα πήγα στην Ελευσίνα και απο εκεί πήρα το απολυτήριο.
Στον Αραξο έκανα και έναν απο τους καλύτερους μου φίλους με τον οποίο και σήμερα κάνουμε παρέα.

Last edited:
Browser said:
Χαχαχααα. Στη Ναυκρατουσα τορπιλες????

Ειχε και οπλα ρε συ ???

Χαχαχααα, καλα θα περασες , σουπερ!!!!

Ειδικοτητες ε? Α τιποτα, ηλεκτρολογος. Απλα ελυσα ολο το καραβι στη ΜΑΚ και το ξαναδεσα ...........ωραια πραγματα !!!!!!

Eίμουν εγώ και ένας υπαξιωματικός είχα πεθάνει στην δουλειά
Α τοπίλλες είχαμε σε ένα δωμάτιο δύο φορές το μήνα παίρναμε θερμοκρασίες και στους Παρμενίωνες τις¨" φορτώναμε " στα Ελικόπτερα για τα γυμνάσια!!!:grandpa:

Θάνος Φούντας said:
Εγώ πολύ αργότερα... πήγα το 1998

Τι σειρά είσαι Θάνο, σε ποιο λόχο;

Έγω είμαι 251, ήμουν στον Ασπροπυργο στον 2ο λόχο

Αεροπορία 2000Ε....Τρίπολη και μετά.....παρεμεινα τρίπολη (οργανικός)...και το καλύτερο έκανα 6μηνο (μόνιμος κάτοικος εξωτερικού)....Το καλύτερο εξάμηνο της ζωής μου...Είναι η τελευταία φορά που θυμάμαι το εαυτό μου χωρίς άγχος

Eki_65 said:
Eίμουν εγώ και ένας υπαξιωματικός είχα πεθάνει στην δουλειά
Α τοπίλλες είχαμε σε ένα δωμάτιο δύο φορές το μήνα παίρναμε θερμοκρασίες και στους Παρμενίωνες τις¨" φορτώναμε " στα Ελικόπτερα για τα γυμνάσια!!!:grandpa:

Χαχαχαααα. Και ειμαι σιγουρος οτι τα ελικοπτερα ερχοντουσαν να φορτωσουν, δεν πηγαινατε εσεις ετσι? Χαχαχαα

Δεν συνεφερε. Για να βγει το θεριο απο το ναυσταθμο, επρεπε να παει πανω της οτι ρυμουλκο ειχαμε και δεν ειχαμε.

Εφευγε δυο μερες πριν απο την ασκηση, την πετυχαιναμε στο δρομο μετα απο καποιες ωρες, τελειωνε η ασκηση , γυρνουσαμε, και μετα περιμεεεεεεεναμε να γυρισει. Που? Κολοκυθια. Αντε παλι πισω να την μαζεψεις ..........χαχαχαχα

Μεγαλη επιτυχια το παπορο σου λεω, μεγαλη επιτυχια !!!!:slapface:

ΚΕΒΟΠ, ΤΠ, EΣΣO, Λ.Δ.Β.Ε.Θ., Χ/Π.Δ., Δ/Β, ΕΜΑ, ΕΠΥΕΘΑ, ΚΕΑΤ, ΚΕΠΙΚ, ΚΕΔΒ, ΛΔΒ, ΣΕΜ, ΑΣΑΕΔ, Λ.Υ.Σ.Ε, ΠΚΒ, ΜΑΚ, ΠΑΜΑ,
ΧΚΒ, ΜΤΠ, ΚΕΠΒ, ΧΑΜ, ΧΡΕ, ΣΕΑΠ, ΠΕ/ΑΠ, ΣΕΤΤΗΛ, ΣΔΑ, ΑΤΑΔ, ΠΑΟ, ΚΕΕΔ, ΑΣΔΥΣ

A, ρε αθάνατε στρατέ με τα ακρωνύμιά σου....

πανκροκ said:
03A (12μηνο)

παρουσιαζομαι ΚΕΕΔ
παω για ειδικοτητα ΚΕΔΒ ΧΑΜαλης
τοποθετηση 13ΛΔΒΚ (πρωην 480ΤΔΒ το οποιο δεησανε να το κλεισουν επισημως οταν ημουνα εκει-τα γνωστα επιθεωρηση απο ΔΕΔ, ΔΕΒ κλπ)
υπηρεσια στο λοχο, η φρουρα στη δεκελεια (4 φανταροι , ενας εποπ, σκυλια γατια ,λαγοι και τα Μ16μας) η στο κεπικ (συνορα παπαγου... ) πισω απο τη στρατονομια.
με διωχνουν λογω εγχειρησεως στο γονατο (καταραμενη βιδα) και παω Ι3 στο διδιμοτειχο 16ΛΔΒ . υπηρεσεια στο λοχο και στο ΚΕΠΙΚ της 16ης μεραρχιας.
μεταθεση στα συνορα ζωγραφου γουδιου (15 λεπτα με τα ποδια απο το σπιτι) ΣΔΑ (πλεον ΑΣΔΥΣ) 466ΤΔΒ (πλεον 19ΛΔΒ) υπηρεσια ΚΕΠΙΚ
περιττο να σας πω οτι θυμαμαι σχεδον ολες τις μοναδες του στρατου...

Στο 16λδβ και στο κεπικ πότε πήγες?